Jump to content
GIGN Forum

Iekritis


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu labi labi pieteik smieties tas nav smiekliigi dzekam paliidziibu vajag.... Xmmm man tikai 13 gadi paliidziibu tev nevaru dot wink.gif.. Es nez palasi popkornu tur visadas sitadas huinjas ir rakstiitas....

katraa zinjaa, taa kaa neko sakariigu nepateici, tad... nu jaapalielina warn...

Pie reizes varu pateikt Rayus, ka gan jau neviens nesmietos, bet nu... Tas ir SR un tagad vinja member taitls patieshaam atbildiis patiesiibai sad.gif

Link to comment
Share on other sites

ja vecaki naudu dos, tad varesi macities talak un audzinat siiko. ja nedos, tad - vakarskola. biezi vien darba uznem ar garantiju, ka tu pabeigsi to noladeto vidusskolu, kaut vai vakarskolaa. bet 16 gados, tev bus looti grutiun bus japacensaas, loti japacensaas. aborts ir huina, to darit nevajag. runajot par to meiteni.. nu nezinu. ja nevari iedomaties sevi ar vinu kopa, tad tautaa runa, ka berns satuvina un varbut beigu beigas viss bus ok.

sakuma bu tas grutakais, pectam jau pieradisi. cilveks pie visa pierod.

p.s. bija viena klasesbiedre.. hmm cik ivnai biaj gadi.. 9. klase... ja, laikam ari 16 gados tika pie beerna. ar teevu vina nesatiekas, vinam viss po**j. vecaki vinai palidz un vina tagad atkal maacaas.

Link to comment
Share on other sites

Galvenais nebaidīties ar vecākiem parunāt. Lai cik dīvaini arī neliktos, sarunai iegulstot šādā gultnē, viņi izrādās saprotoši, nevis ķer pēc lāpstas, lai ierādītu, kā pisties - kas darīts, tas darīts. Paši visdrīzāk konstatēs, ka jau agrāk vajadzēja parunāt par šādām tēmām, moš tagad sūdi nebūtu.

Savukārt es uzskatu, ka jāturas pie iespējas taisīt abortu. Ir iespēja palikt neauglīgai, bet ir iespēja arī nepalikt. + parasti jau visi cilvēkus biedē, tā ka tik slikti varbūt arī nebūs. Arī zem kamaza paskriet iespēja ir katru dienu.

Link to comment
Share on other sites

es domāju... konterstraika servera mājaslapas forums par problēmām ar pelītēm, wallhackiem un taadaaam shaizeem ir iistaa vieta kur risinaat svariigas probleemas no cilveeku dziives. bet prikols labs, ceru, ka rembo par jums (un ari mani) normāli ierēc wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu sūdus tu puika esi sataisījis,bet smiekli gan nāk.

1.Padomā vai tas ir tavs,jo pieļauju ka tas nemaz nav tavs ko tagad vienkārši grib zaķis uzkabināt vienam kurš asti kajstarpi ierāvis noticēs visam ko viņam stāsta.

2.Ja tiešām tas ir tavs,tad vienmēr pastāv tāda lieta kā alimenti(cik saprotu tavi vecāki ir pietiekoši materiāli situēti)maksās meitenei alimentus vecāki ,paaugsies tu varēsi turpināt to darīt.Bet vecākiem tev viss ir jaizstāsta un jo ātrāk,jo labāk.

3.Bumbieri,priekškam tev galva uz pleciem DOMĀ nevis prasi forumā ko tev darīt.

Link to comment
Share on other sites

Eu HEEEEELPPP mans ir iekritis sad.gif(( tie6ak sakot bernu uztaisijis savos gados sad.gif((((((((((((((((( Ko dariit help, es nevelos sados gados but tTEVS.

Uztaisi velvienu beernu kaa maanjugaajienu, kas liks vecaakiem apjukt un tu vareesi izshmaukt bez vainas... vai arii... hmm... amputee kraanu un skaljaa balsii saki ''Its impossible 0_0''

Nu labi, bet ja nopietni. Patiesiibaa tas ir tiiri elementaari (centiishos buut gudrs).

Taakaa tu esi nedaudz stuulbs... izmanto to kaa ataisnojumu. Velc sievieshu dreebes un saki ka tu esi apnjeemiigaa maaminja, vienkaarshaak sakot, esi pats.

Vecaaki un visi citi sapratiis un pienjems to. Meitne tevi pametiis. Vainjai tiks veikts aborts. Meitnes vecaaki liks meitenei neesaat liidzi prezervaiivu un viss buus O.K.

user posted image

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...