~ jeyna ~ Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Situācija tāda. Mans automobīlis ir pilnīgs grauzts. Nu ne pilnīgs, bet man viņš jau sēž nierēs. Es labprāt tiktu no viņa vaļā par to iegūstot naudiņu jaunam braucamajam līdzeklim. Vērta pati mašīna ir kādus 2'000 lašus, bet apdrošināts par 3'000 latiņiem. Ir veids kāds gudrs veids izmānīt tos 3 tūkstošus no apdrošināšanas? Palikšana zem krītoša koka, etc. Troļļi ļoti velkomēti iesaistīties diskusijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Ar pamatīgu sišanu neaizraujies, lai nenoraksta mašīnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Atrodi traku sievišķi. Pāris nedēļās palakstojies ar viņu. Piedūdo viņai pilnas ausis ar to, kā tu mīli savu mašīnu. Tad pasaki, ka viņa ir resna gove un tu jau nedēļu viņu krāp ar kādu tievāku dāmu. CAR DESTROYED Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Nopērc mašīnu kas kust ap 100ls, uzfeiko avārijas situāciju, no kuras itkā tas 100ls vērtās mašīnas šoferis aizmūk ??????? profit Zinu daudz tādus gadījumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Imitē avāriju Vismaz manā galā pagāšgad tas bija cieņā, pāris censoņi pat zolīdi uzvārijās uz apdrošināšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Aizbrauc uz Japanu un ceri, ka pludi aiznesis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 pasaki, kas pa mašīnu, varbūt ir vērts nozagt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 par šādiem topikiem reāli var arī atbildību pavilkt... es ieteiktu beigt šo sarunu un domāt ar galvu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts