AnNuM Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 | BANA ID: 79768 | ADMINS: Teddy | NOBANOTAIS NIKS: AnNuM | NOBANOTAA IP: 81.198.49.83 | IEMESLS: | UZLIKTS: 12.03.2011 21:30 | Uzlikts pirms 1 minutem | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/79768 +------------------------------------------------------------------- Kicked :", bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi konsole! Jautājums - Par ko bans? Iemeslu pasaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 sanāca netīšām nenorādīt iemeslu, bans ir par wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Ir aizdomas ka tu lieto WH! Daudz kas par to liecinaja! Izskatisim pedejo mapju demkas un tad jau ja kas unbanosim! Edited March 12, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 wh? Ak dievs savu mūžu neesmu lietojis wh! Neesmu vainīgs ka manu skillu uzskatat par kautkādu palīgprogrammu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Demo meklē šeit - http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Nu Unbanojiet ! Naw man nekāda wh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nu Unbanojiet ! Naw man nekāda wh ! Noteikumi visiem vienadi, velies unban ieliec demo. nav demo nav unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Man demo lago es nevaru ieslēgt uzmet kautkādu erroru, tāpēc nevaru jums atsūtīt savu demo! Bet par to wh 4ista saku + es csu spēlēju 10 gadus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jūs galvanais neceļat paniku, mēs ar joniju tājā brīdī visu sarunājām. Nobanots viņš tika de aztec mapē. - http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2011-03-12/weekly-cs.gign.lv-1103122101-de_aztec.zip Man tur reāli nepatika pāris momenti, bet jonijs teica ka skatīsies vēl citus demo. Jo nezinu kapēc, viņš ne adminiem, ne spēlētājiem ieviesa uzticību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Es tagad darbaa esmu, peec darba noskatiishos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Jo nezinu kapēc, viņš ne adminiem, ne spēlētājiem ieviesa uzticību. Kas tas ir? Tā arī nesapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jūs galvanais neceļat paniku, mēs ar joniju tājā brīdī visu sarunājām. Nobanots viņš tika de aztec mapē. - http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2011-03-12/weekly-cs.gign.lv-1103122101-de_aztec.zip Man tur reāli nepatika pāris momenti, bet jonijs teica ka skatīsies vēl citus demo. Jo nezinu kapēc, viņš ne adminiem, ne spēlētājiem ieviesa uzticību. ieks aztec neka tadu nemaniju, pat speleja tizli un vispar brinos ka vins tik daudz fragus var savakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Posted Today, 13:24 View PostTeddy, on 13 March 2011 - 12:27, said: Jūs galvanais neceļat paniku, mēs ar joniju tājā brīdī visu sarunājām. Nobanots viņš tika de aztec mapē. - http://pussy.gign.lv...01-de_aztec.zip Man tur reāli nepatika pāris momenti, bet jonijs teica ka skatīsies vēl citus demo. Jo nezinu kapēc, viņš ne adminiem, ne spēlētājiem ieviesa uzticību. ieks aztec neka tadu nemaniju, pat speleja tizli un vispar brinos ka vins tik daudz fragus var savakt. Kā var tik daudz fragus savākt? Wnk šaujot nost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ehh, varbūt es esmu ierūsējis, bet šaubos, lai jau man paskaidro šos momentus. Domāju jonathans arī tulīt, tulīt ieliks savu skatāmo uz visu. Moments uz tilta @11:40 - Nevarēja redzēt, pretinieks pat neizšāva + smoke, skatijos slow motion no vairākiem playeriem. Neviens pat fake shit neuztaisija uz to pusi, lai domātu ka šauj no lejas tā stūra ~19:45 Atkal moments uz tilta - tomēr noķēru prefire.(ilgi skatijos tev prefire, nekur neatradu, bet šeit tu tomēr iekriti) ~20:20 tiek nošauts Goodmens, pārliecinoši paskatijās un nošāva. Šeit vēl es sapratu, bet tomēr, kas lika tik faking ilgi bērt šaut tur? 5reizes uztaisiji checku un viss, nenomira. Bet šeit atkal tiek šauts, šauts kamēr tiek nošauts ~20:35 Moments ūdeni - Tiek ieraudzīts pretinieks kreisajā pusē, bet pagriež tēmekli uz labo, kur skaisti izskrien terrors.Pēc tam tikai tiek nošauts kresajā pusē. Moments ~21:45 tilts. Tiek nošauts viens pēc tam turpina šaut līdz normāli sašauj arī otru, bet pa tiltu skrienot izšāva tikai viens, nekas neliecināja par otru + tajā gaļā otru nevarēja dzirdēt. Pieņemsim ka poga iesprūda.. Moments ar mētējošos bumbu ~27:55 tiek nošauts viens,stabili paskatās uz otru,pagaida - nošauj. Nu komon, sakritība? NOOOT! Hi_dady nu vot, redzi, tā mēs atšķiram īstus vīrus no noobiem. Tu neredzi to ko redz citi Es vēl nepieminēju visus momentus, jo daļu es savā galvā vēl spēju izskaidrot un varbūt kaut kā pieņemt. Bet šos, nu nekādi, pārāk daudz sakritības p.s. skatijos bez wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Labi! Man gigns naw tik ļoti svarīgs ka es tagad strīdēšos! Es ja kas esmu z]-[rk? man vienmēr ir bijis skills! Kas attiecas uz Teddy tiem momentiem - Man naw vārdu par tevi! Veiksmi tālākajā dzīvē ķert tā saucamos čīterus! Csu spēlēju 10 gadus, tas visu izsaka!!! Uz redzi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kad specos paaris raundus vinju veeroju tad neko iipashu neraadiija. Tagad demo skatoties ir saprotams, ka shim online pro wanabijam patiik netiiras lietas. Iisti nevar saprast vai wh tiek sleegts iekshaa un aaraa, jo ir briizhi kad vinjsh teelo galiigaako muljkji (vai arii neteelo). Domaaju jau, ka jaskataas man buus kaadi 2-4 demo, bet izraadaas, ka pietika ar sho azteca demo, kur arii sanjeema vinjsh banu. 01:18 - Peec paaskrieshanas paar tiltu ct pusee izejot no taas maajas, varejaa redzeet taalaak enemy, bet vinjsh pat vinjam uzmaniibu nepieveersa un kustiibas vien liecinaaja, ka vinja meerkjis ir teddy's, kas no uudens naak augshaa. 03:38 - Peec uzplantota c4 kad palicis peedeejais ct, kuru tu vaartos noshaavi. Tieshi pirms ct iznaakshanas tu zinaaji kad skaisti apstaaties un taa chiiteriski nepacietiigi veel pavilki meerkji uz vinja. Nav 100% wh moments, bet taads chiiteriski nepacietiigs. Chalis walk'oja taka skanju vari dibenaa iebaast! 09:08 - Peec ieskrieshanas pa vaartiem T pusee, tilts, peec smoke activation'a chalis ar savu eerglja aci uudenii cauri tiltam ierauga adatu siena kaudzee. 11:40 - Nu taads so so moments, skanja it kaa bija, bet tu uz skanju praktiski nespeelee, jo nereagjee taa kaa to vajadzeetu dariit. 12:00 - Peec paarskrieshanas paar tiltu, uberforshi atduuries pret neredzamu sienu, jo zinaaji, ka vaartos tevi gaida T ar awp. 12:35 - pirmais awp shaaviens defs, otrais shaaviens tika nelogjiski teemeets jau pa tuvaako T. Jo ja uz tilta otraa pusee tu redzi T paarskrienam uz preteejo pusi un ar awp tu netraapi tad kur buus pirmaa vieta pa kuru tu teemeesi naakot aaraa veelreiz? Vieta, kas ir vislogjiskaakaa vai vieta, kur T ir? 19:40 - LOL, mazliet sanaaca paarsteigties ar shaushanu chali? 20:15 - Kapeec tieshi tika shauts pa GooD MeN'u aiz taas sienas, nevareeji tu zinaat, ka vinjsh tur ir. 21:40 - Noshaujot pirmo chali, turpinaaji shaut, jo domaaji, ka otrais arii uzreiz liidiis aaraa. 25:10 - Caur to smoku neko nevareeja redzeet, bet tev jau ir kaut kas iipashaaks, kas ljauj fragu atrast. 10 gadi cs'aa, nesmiidini! Man taads niks z]-[rk? galiigi neko neizsaka, turklaat nav starpiibas, kas tu esi, jo demo ir redzams, ka chiitoshana tev patiik. + Normaali speeleejoshi cilveeki nekad negruuzh aciis, ka vinji ir uberskilloti pro. Es saprast ja vinji taadi buutu, bet tu katraa gadiijumaa tieshaam neesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 es jau nenoliedzu ka tev nav wh, vnk pamatojoties uz šiem momentiem es tev viņus piešķiru. really, 10 gadi? ticēsi ka man ir pilnībā vienalga, tavs nicks man arī neko neizsaka, piedod, laikam pat dzirdējis neesmu. Bet ja jau tu sevi tik ļoti lieli, tad kapēc tu spēlē tik tizli un nemākulīgi, jo 10 gadus ikdienā spēlējot csu, tev bija jāiemācās to darīt normāli. Sorry, bet skatoties tavu demo es tur neredzēju skillu Tas laikam tapēc ka neesmu īpašs CS cienītājs un aktīvs spēlētājs. GIGNā ir adminu grupa kurai ir iedots uzdevums izskatīt cs banu/adminu rīcību un visu citu. Tad kapēc es uzrakstiju savus momentus? jo es savā ziņā esmu atbildīgs par savu banu, tapēc uzrakstiju arī savu viedokli par šo visu. Droši, ņem pierādi man pretējo ar saprātīgiem paskaidrojumiem un visu citu. Atdzīstu, neesmu nekāds specālists čīteru atpazīšanā. Bet tava izturēšanās serverī jau par daudz ko liecināja Piedod, bet cs nav mana dzīvē un nekādi netaisos ar viņu to saistīt. datorspēles un visi citi brīnumi ko es daru ir tikai vienīgi mans vaļasprieks un brīvā laika pavadīšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 12minutee kad gaidiju ar awp,vinsh izlida vnk zinadams,ka es gaidu,pie tam noteikti ar cdhacku spelee,un 20minutee kad mainiju puses vinsh arii nevareeja zinaat, pie tam vinja raxtiitais ka baigais pro,.kaads pro! pat uz skanju iisti nemaak speleet,vinsh neslegaaa, shaubos ka sleegaa,vnk spelee kjerot uz mulkji,jo bija momenti kad vinsh skrien it kaa garaam,bet pagriezhas tik UUBER aatri,kad pretinieks,tikai knapi saacis shaut pa vinju no mugurpuses! Domaju ka neviens pec vinja iisti neskums! Vinsh pat necenshas izskaidrot savus momentus,vienigi uzraxta ka esot PRO,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Jonathan par to uberskillu - GooD MeN's pasīja kur samācījos tādu skillu? Ko man vajadzēja atbildēt? Pie vāverēna džo? Par tiem momentiem - labi es neteikšu ka esmu kautkāds tur pro, bet wh savu mūžu neesmu lietojis un pat nenāk prātā tāda doma. Kā jav teicu naw par jums vārdu puiši. Veiksmi meklēt vēl jūsu valodā dēvētos ''uberskillerus'' un serverī es nesaku visus tos jokus tā lai padarītu sevi par stulbeni, bet gan lai sasmīdinātu tautu! Kā saka - Smiešanās dot C vitamīnu! Teddy tu esi sakarīgs 4alis! Kaut es esmu nobanots man gigns atmiņā paliks ar ļoti ideālu serveri! Un cs arī naw mana dzīve, jo es vispār esmu sportists un datorspēles ir atpūta! Es arī nesaku ka tu esi debīls 4alis! nebūt ne! Wnk es zinu daudzus serverus kur es spēlēju un visi mani ciena un slavē par to ka māku spēlēt un esmu jautrs 4alis! Te es arī biju ieguvis daudz draugus, bet nu Kā saka - neviens naw ideāls. P.S. - z]-[rk? bija populārs spēlētājs kuru daudzi pazina! P.S.S. - Paldies! Man vienalga ko jūs tagad teiksiet! GooD MeN ar diviem vārdiem sakot EJ DIRST! Ko man tur izskaidrot? Skaidrot kā muļķim ka es tur kautkur sēdēju un blablabla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ja tu domāji blusu aka zhuk , tad to visi zināja, bet tevis pieminēto - hmm , nē ... un jā , tu esi nulle , jo tur wh ir 100 procenti pamanāms... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ja tu domāji blusu aka zhuk , tad to visi zināja, bet tevis pieminēto - hmm , nē ... un jā , tu esi nulle , jo tur wh ir 100 procenti pamanāms... Jā, man arī tikai žuks nāk prātā. Šādu niku neesmu manījis savā mūžā un spēlēts ir pietiekami. Demo neskatījos, neapsūdzēšu Tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Joopcik 10 gadus? Tad ko tu te vēl dari ar mums? Vai nu tu 10 gadu laikā spēlēt iemācījies esi kā dievs, vai arī apstrādājis wh, jo ja nemaldos biju klāt kad tevi izmeta laukā, jo tu odi visās malās pēc wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 AnNuM ... pasaki man lūdzu kā tu vari spēlēt 10 gadus, ja tev pašam ir tikai 13 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Un cs arī naw mana dzīve, jo es vispār esmu sportists un datorspēles ir atpūta! Galda hokejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnNuM Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 worm man naw 13 gadi man ir 18 gadi par to zhuk - nezinu tādu! Labi viss... Pietiks te strīdēties! Taisat topiku ciet un viss... Ir bans ir. Vairs unbanu nedabūt tāpat! P.S. Man vienalga ko jūs domājat, bet es tikuntā pretošos un teikšu ka man naw wh! P.S.S. Uz redzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts