enfuego777 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) macho tu nēsi gadienā romantiķis? Un es nepazīstu tikai cietumniekus, bet gudrus cilvēkus, kā arī uzņēmējus! Rekur latvijā sola, arī zemestrīci Dizasters Latvijā tomēr būs??? Es jau minēju, ka man ir bail no visādiem galiem :D Edited March 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 macho tu nēsi gadienā romantiķis? Un es nepazīstu, tikai cietumniekus, bet gudrus cilvēkus, kā arī uzņēmējus! Rekur latvijā sola, arī zemestrīci Dizasters Latvijā tomēr būs??? Es jau minēju, ka man ir bail no visādiem galiem :D Kr4!!! Ja jau jūs tur pa Rīgas pusi baidateis no katastrofām es butu gatavs saglabāt jūsu naudu kā arī visas vērts lietas... Nu lai nekur viņās tur zemē nepaliek un lai ūdens neiznes prom, kad būs tie milzu cunnnnami!! Tādēļ labāk glabāt visu pie mani!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Štelle jau tāda, ka bail, ka pēkšņi māja man nepazūd zemē iekšā. Tad būs jāiet pagrabā dzīvot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 macho labs posts. nebiju lasījis šo miskasti kaut kur mēnesi jau, bet jāatzīst, ka šis topiks ir vērts acs iemešanai. enfeugo, mazliet mazāk vajag conspiracy teorijām vajag ticēt, lai arī cik OMG PATIESAS tās neliktos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) macho labs posts. nebiju lasījis šo miskasti kaut kur mēnesi jau, bet jāatzīst, ka šis topiks ir vērts acs iemešanai. enfeugo, mazliet mazāk vajag conspiracy teorijām vajag ticēt, lai arī cik OMG PATIESAS tās neliktos. Tā vajag?? Fūūū beidzot es saprotu, kā vajag darīt paldies tev, tu mani savedi kārtībā. Kāds izvirza teoriju un meklē pierādījumus un izskaidrojumus, lai pierādītu teoriju, iej googlā palasi par pierādītajām teorijām, vienkārši, manai teorijai ir jāvelta ilgs laiks, lai es kautko kādam varētu pierādītu. Kā teicu es ar to nenodarbojos. Es ticu tikai faktiem, kas pierādās. Edited March 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pirm un pēc Diezgan traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Mana teorija nebalstās uz nekādiem faktiem. Šī teorija nav pierādama, tāpēc es borēšu visiem, ka man nav laika to pierādīt. Kā teicu, es reāli neko pats nedaru tikai klausos citu diršanā un padodu to tālāk. Es ticu tikai faktiem, kuri izklausās forši. fixed it for ya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Jau trešā atomelekrostacija sprāgst Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) fixed it for ya. Ā tu esi tas EMO nu tas gejiskais stils, kas ir ienācis no ASV Kurš laiza visus pēc kārtas, skaidrs. Ar tādiem končinajiem toč nevar runāt. Lab veiksmi visiem troļiem, vai kā jūs sevi tur dēvējat! Izlaidu savu ļauno garu, jūsu mēslos. Edited March 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 enfuego godavards, nepazemo sevi vel vairak, tevi te nes cauri jau kadu 4 lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) fixed it for ya. Ā tu esi tas EMO nu tas gejiskais stils, kas ir ienācis no ASV Kurš laiza visus pēc kārtas skaidrs. Da man pohuj pohuj pohuj pohuj, es pazemoju sevi es būšu jūsu vergs. Labi, lai jums veicas, troļļiem, vai kā jūs tur sevi dēvējat. Es tikai gribēju parunāt par dizāsteru Es vismaz jums sagādāju, iespēju iekomentēt, manu personību, kā stulbu, kā debīli. Edited March 14, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Ā tu esi tas EMO nu tas gejiskais stils, kas ir ienācis no ASV Kurš laiza visus pēc kārtas skaidrs. Pasaules gals ma ass. Kad būs - tad būs! Edited March 14, 2011 by ekopuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ā tu esi tas EMO nu tas gejiskais stils, kas ir ienācis no ASV Kurš laiza visus pēc kārtas, skaidrs. Ar tādiem končinajiem toč nevar runāt. UMAD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 UMAD? he mad bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 enfuego, tu neatbildēji uz manu jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 enfuego, tu neatbildēji uz manu jautājumu. Tu laikam vēl neesi sapratis enfuego, mans draugs. Enfuego nav uz jautājumiem jāatbild. Viņam nav laika domāt par lietām, kuras nesaprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 http://www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/369784-japanas_aes_vel_divi_spradzieni_atmosfera_nonak_radiacija <- turpinās. :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 VIDEO Negribetos ko tadu piedzivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) VIDEO Negribetos ko tadu piedzivot laba reklama savai lapai, dork rekur ir youtube links, kuru vins ielicis savaa lapaa, lai pareklametu Edited March 15, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 http://www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/369784-japanas_aes_vel_divi_spradzieni_atmosfera_nonak_radiacija <- turpinās. :X radiācija izplatījās, jo dega degviela, to nodzēsa jau pasen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Japānas plāns uzspridzināt savus reaktorus ar tsunami un radiācīju aizvadīt uz ASV nav izdevies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) enfuego, tu neatbildēji uz manu jautājumu. Nezinu nav laika pagaidām sekot līdzi notiekošajam, tagad varu tikai minēt. Saule ārā spīd, jāpriecajās, un jāgaida dizāsters. Good luck! Tu laikam vēl neesi sapratis enfuego, mans draugs. Enfuego nav uz jautājumiem jāatbild. Viņam nav laika domāt par lietām, kuras nesaprot. Jā tev taisnība es tiešām neko nesaprotu, es pat tik daudz nesaprotu, ka es eju uz poda dirst, un pēc tam domāju, kāpēc es esmu vienos sūdos. Edited March 15, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 varbūt tu nepacēli poda vāku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 varbūt tu nepacēli poda vāku? Varbūt es nebīju mēnesi dirsis, kā sprāga viss vaļā, zin kā sakrājies. Macho kāpēc tu man liec runāt atkal muļķības? Varbūt slēdzat šo topiku, vai gribat, lai es turpinu runāt patiesību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Macho kāpēc tu man liec runāt atkal muļķības? vai gribat, lai es turpinu runāt patiesību. Tu tikko atbildēji pats uz savu jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now