Nak3D Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Otrdien (08.02.2011), plkst. 21:00. Laidīsim vaļā Serious Sam: The First Encounter (Nē, tas nava HD, bet gan vecais) uz cooperative. Kas tev ir vajadzīgs? Serious Sam: The First Encounter Parastā versija, ne HD ( Var novilkt no kinozal.tv / torrentz.eu ) Patch v1.05 ( Links ) Mumble 1.2.3. Lai varētu bļaustīties spēles laikā. Pēc defa pagaidām ir tikai 16 vietas, bet ja būs vairāk gribētāju, tad var domāt arī ar vairāk vietām ar dedicated serveri. Bet nu pa defu vietas tiek pirmajā kārtā iedalītas zināmiem cilvēkiem. ~30-15 min. iepriekš savācamies skypē. Meklējam mani - niks Nak3Ds Visi gribētāji piesakās šeit. Pagaidām spēlē. 1. Nak3D 2. cash^ 3. DominiX 4. Banāna Telefons. 5. vincister 6. Poke 7. AmE 8. Deadalive 9. Meerfs 10. Noyd 11. bencik 12. TreasureBox 13. Ausī šāvējs 14. b0r1ng 15. ilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Count meh in. Nekad neesmu to spēli spēlējis, bet es vienkārši esmu tik seksīgs, ka man padodas visas spēles. Nezinu vēl vai uz 8. būšu brīvs, bet ja jums tas viss process ievilksies līdz mazliet vēlākam vakaram - tā pat pievienošos Skaipā mani var atrast - dominix15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Piesakos. Ļoti, ļoti sen esmu izgājis second encounteru... Skype - chada... Edited February 6, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Piesakos. Zinu, ka esmu spēlējis viņu, bet neatceros kādu. skype - pok3riitis P.S. ar ko tur vajadzēja īsti instalēt, aizmirsu to programmu. Edited February 6, 2011 by POKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Labprāt uzšautu. Second Encounter gan man tīk vairāk. Manīju čatā runājam par Hamachi, mēs esam spēlējuši daudz, nekad hamachi nav bijis nepieciešams. EDIT: Bļē, otrdien. Vēlāk piedžoinot ļausiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Nu davais tad pārceļam uz plkst 21:00 ? Jā, iečekoju, hamači nava vajadzīgs, var bez tā mierīgi spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 uz 21 būtu labāk. Un man jautājums - kā mēs spēlēsim? Nēesmu nead onlainā spēlējis vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) Pag, iet līmeņus kopā, vai vienam pret otru šaudīties? Ja līmeņus, tad i'm in! Aizvakar ar čomu otro encounteru izgājām EDIT: tad es ar spēlēšu EDIT2: POKE, spēlēsim tā, ka katrs uztaisīs savu čaru, tad join'os nakedam, un mēs visi iesim līmeņus... Jānorunā par unlimited ammo, un bezgalīgajām dzīvībām. es esmu par bezgalīgajām dzīvībām (var nomirt, vnk nomirt vari 1000000x reizes, bet spēle nebeigsies, kā arī esmu par friendly fire bet par unlimited ammo bišk vienalga, ja būs daudz cilvēku, tad tā pat ātri viss notiksies. Kā arī mobiem mazu boost'u var uzlikt. Edited February 6, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 6, 2011 Author Report Share Posted February 6, 2011 Pag, iet līmeņus kopā, vai vienam pret otru šaudīties? Ja līmeņus, tad i'm in! Aizvakar ar čomu otro encounteru izgājām Jā, iet līmeņus kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 (edited) smird pēc gaļas. Jā, vajag ar visiem ieročiem un cik tur tām dzīvībām un pašu grūtāko līmeni! Edited February 6, 2011 by POKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 principā es ar piesakos. bet ja sanāk neierasties spēlē, pēctam ar smirdīgu koku nesitīsiet? btw, spēlēts nav uj zin cik gadus tā spēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Unlimited ammo nav diez ko interesanti, tad viss noreducējas uz minigun un rocket launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 pēctam ar smirdīgu koku nesitīsiet? Tu smirdigu koku jau sen esi pelnijis - ta ari neatbrauci pachamdit Androidu. Es ari esmu par limited ammo. Play hard or GTFO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) vajadzētu visiem instalēt nevis typical. bet to advanced, kur būs klāt cool stuff 'n' shit. Edited February 7, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meerfs Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Neesmu pārāk zināms cilvēks, bet Semu nevēlos palaist garām. Mēģināšu būt laicīgi, bet kas zin kas var atgadīties, bet noteikti vēlos piedalīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 (edited) Pieņemsiet mani pulciņā? Nēsmu nekad spēlējis,un nezinu vai man pavilks,ša apskatīšos.! Nu,ja nak3ds ņem,tad piedalos. LOL tā spēle ir kvadrātaina,nu nekas.! ceru parādīties listē. Edited February 7, 2011 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Mērfs ir manējais bandīts, ar kuru kopā esam daudz Semu kapājuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 Mērfs ir manējais bandīts, ar kuru kopā esam daudz Semu kapājuši. Oook. Pieliku klāt. Nu tad jau rīt būs riktīga gaļa. Ja pasākums izdosies, tad citu dienu varēsim otro encounteru uzraut. Es domāju spēles opcijas varētu būt šādas. Grūtības līmenis - Serious +10% enemy str per player. Limited ammo. Weapon/armor/health stay - yes. Unlimited life points. FF - off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Vislabāk ir lan party Jo tur var tiešām labi spēlēt šo spēli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :thumbsup: This rocks To speeli pirms gadiem 10 man liekas speeleeju LAN pwned ! Es noteikti piedalos, noteikti !!! Protams pirmais encounters ir nepaarspeejams, kas ir tas ir, bet speleshu to ko tauta nolems. Peace Yoo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreasureBox Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Niks : TreasureBox Skype Niks : atziniba speleju serous sam vel jo projam un nejau HD veco labo zagejamo samu... man pat ir orginalais disks kad 1 reizi saku spelet es veselu puss gadu vinu airak nepslejeu jo es no tas speles raustijos ka kaki no suniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 sykpe arī vjag? Jo šaubos vai sanāks forumā visus savākt kopā.. skype - feelikins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Šodien ~ sākot no plkst. 20:30 sākam savākties skypā. Meklējam mani, skype niks pirmajā postā. Kad būsim savākušies, iesim uz mumble, links uz downloadu pirmajā postā. Pirms satiekamies skypā, lūdzams pirms tam jau ieinstalējat Semu un Mumble. Visi ienāksim skype čatā un tiks paziņots mumble kanāls kurā iet iekšā. Ar Mumble principā nekādas problēmas nevajadzētu būt. Ja nu tomēr kādam ir līkas rokas, tad šeit ir video pamācība latviešu valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Uzkapāsim drusk šovakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Arī būšu.. Skype - unkickable88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now