ngEAr Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Gustavo, Renārs Kaupers - Vaļā Vajag shito un der visadas forshas dziesmas. Vajag ~30 dziesmas. Hailstone - Ieklausies sevī Grafomāns & Beatrise - Melns uz balta Station Winter - Tev ir mana sirds Pionieris un Jānis - Vai Tu atceries P.S. kur vispar var novilkt kaut kadu paku ar kaut ko forshu. ~~ Muzikas sadalja viss notiek parak leni. Edited January 24, 2011 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Latviešu mūzika ir jāpērk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Tagad palasam ŠO rakstu, konkrēti foršā džeka Guntara Rača komentāru par šo tēmu, pēc tam paklausamies mums visiem mīļo gabalu un uzreiz pēc tam ŠO. Protams, šādu piemēru ir simtiem un 90% mūsu skaistās mūzikas sastāv no sazagta stuffa, par kādu pirkšanu tad te vispār var būt runa?Un jā, pie reizes gribēju ielikt arī prasītos gabalus, bet, izlasot pēdējos 4 nosaukumus, sapratu, ka tādu stuffu [mūziku] neklausos, līdz ar to nekā no minētā manos krājumos diemžēl nav [un jā, man ir daudz zagtas LV mūzikas. Esmu ļauns]. Oh, ieteikums autoram - aktuālos bumsā bumsā šobrīd visi kačā TE. Es gan nezinu cik ilgi viņiem vēl ļaus gāzt iekšā torrentos LV stuffu bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, bet man pašam nebija nekas pretī paķert, piemēram, Tipa diskogrāfiju, kurā atradu dažus nedzirdētus gabalus vai LVradio 'BALLĪTĒĒĒ!' supertopu, lai nav jāķer wireless katru reizi, kad mājās patrāpās kāds pasākums. Edited January 24, 2011 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 128kb tad listentoyoutube.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Viens no the best pēdējā laikā klausītajiem Prāta Vētras gabšiem Edited January 26, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 inb4 hurr durr pff dc++ old derp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now