krish Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Vēl iebukojis neesmu, bet to izdarīšu. Par datumiem- es tak pirmīt teicu, ka 12. jau ir aizņemts, tāpēc mēs spēlējam 19. februārī!! Papildināju dalībnieku sarakstu: Krish Worm bencik Deadalive vincister macho Glud!naTajs Par izmaksām- pagājušo reiz ņēmām bumbiņas kolektīvi tāpēc visiem sanāca vienāda summa- 14 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Tad jau kāds krāsas bumbiņas nomainīs pret īstām lodēm. Spalva pedējo reizi Pazemē bija vienā no pirmajām talkas dienām (tādas vēl bija vismaz 6 ) Pats viņš slinkoja un ar kolēģi tikai uzvilka zaļo Tāpēc viņš noteikti nav objektīvākais informācijas avots Telpu bildes tak esmu ielicis forumā. Kad vienbalsīgi vienosities apar rezervācijas datumu, tad ziņojiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Count me in... uz procentiem 90 esmu iekša, ja vien nebūs eksāmens tajā datumā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) Šobrīt spēle, kas bija paredzēta 12 febr. tiek pārcelta uz vēlāku, takā, Jums ir iespēja rezervēt šo datumu Tikai rezervējam laicīgi, jo sestdienas un svētdienas ir pieprasīts datums ! gaidu pieteikumu ar speletāju skaitu, laiku un cilvēku, kas rezervē spēli ! Edited February 1, 2011 by Busas Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Tikko sazvanīju un sarunāju, ka mums jābūt laukumā 19.februārī 11:30. Iemaksāšu drošības naudu un pasākums būs rezervēts. Katram gadījumam vēlreiz pārrkastu pieteikušos cilvēku sarakstu. Krish + divi kolēģi test2 Worm bencik Deadalive Glud!naTajs vincister macho b0r1ng naziic ? Ja vēl kāds grib pieteikties, tad vietas ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Principa ideaals sastaavs, ko Tests saka netaisaas lekt barinjaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 tests arī būs. tikko ieliku sarakstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Es tomēr netieku... Man eksāmsn tajā sestdienā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Scuka gripa piemetusies man, bet es domaju, kad liidz 6dienai tikshu valjaa no vinas Taadu burzinu garaam nedriikst laist Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 tu labāk izveseļojies! tusiņš būs labs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 es visdrīzāk izlaidīšu. esmu baigi apaukstējies. rīt no rīta manīs kā jūtos. šodien pat no gultas piecelties nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Cik viss kopā varētu piķot? Ar visām bumbām un visu? Nekad neesmu bijis peintbolā, itkā rītdiena brīva, ja šodien ieskaitīs $ tad varētu pievienoties. Cūkas neieskaitija avansu, nepiedalos Edited February 18, 2011 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 es visdrīzāk izlaidīšu. esmu baigi apaukstējies. rīt no rīta manīs kā jūtos. šodien pat no gultas piecelties nevaru. Kas i ko ble, nevajag skraidit pliku Pip%*i pa mezhu Es it kaa jutos labi, bet neesmu izveselojies, teikshu kaa ir reala mauciba, bet joprojaam ciinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Tāks, cik tad mēs esam īsti braucēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 es piesakos. vajag apdeitotu listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Par vienu lokano kadiķi vairāk. KAARAAAAAAAEEYOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Pēc pēdējām ziņām apdeitoju sarakstu: Krish + divi kolēģi test2 Worm Glud!naTajs vincister macho naziic ? kaamis bencik - diemžēl slims Deadalive - diemžēl slims b0r1ng - eksāmens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Sveiki. Rīt pl: 11.30 gaidām Jūs peintbola laukumā. Atgādinu, ka vēlams zem kostīma ir bikses un ne pārāk biezs džemperīts. Lūdzam nekavēt, jo mums rīt divas spēles, nākamā pl: 16.00 Rīt no rīta sazvanīt mus noteikti, ka nevarēs,jo pazemē nav zonas tāpēc, ja ir kādi jautājumi, to izdarīt šovakar ! Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 emm, kam par godu ir nepieciešamas vēl vienas bikses zem kostīma? lai mīkstāk ķipa? vai siltumam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 bencik zvanīja un teicās, ka būšot. Ja kādam no Baložiem esot pa ceļam varot zvanīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 nu jā, man ir 38t un klepus ahūns labāk izlaidīšu. nākamreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 11:30 ir ierašanās vai jau jāsāk spēlēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Bija labi. Nākamreiz vajag 5v5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 Bija labi. Nākamreiz vajag 5v5. Tas ir visss, tikai labi, kur bildes citas atsauksmes hommies !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Bija forša kompānija. Viss ir forši, tikai es personīgi tur taustījos, jo pretiniekus lāga neredzēju. Baigi ātri munīcija pazuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now