macho Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Kas notiek starp counter strike roundiem? 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 WTF..... Kurš tev pateica ?? Slepenā valdība noteikti ne ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Jājautā, kas tad to NEZINĀJA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 lol, kas te notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Izskatās pēc fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 FEIKS kur tad de_dustā elektrība putekļsūcējam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 es gan gaidīju kaut kādus irc savārstījumus. nekas, dusting looks fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Vismaz kāds labums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 kruta lika pasmaidiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 visiem baigi patīk bilde, viss baigi smieklīgi n shit, bet ja topiku būtu izveidojis kāds cits, tad būtu "šī dēļ tu uztaisīji jaunu topiku?" p.s. šī dēļ tu uztaisīji jaunu topiku? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Tur noteikti slēpjas kaut kāds zemteksts. Tāpat, kad šaringans aka ziediņš bija ievietojis topiku, ar tekstu, ka macho patīk daudz dirst. Beigu beigās izrādās, ka macho bija vienkārši pieķerts nesam tualetes papīru Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Nekāda zemteksta neslēpjas. Vienkārši asprātīgs prikos saistīts ar mums tuvo spēli. Tik es nesaprotu, kāpēc Guerilla vīriņš aizkrāso spota apzīmējumu, ja tas notiek starp raundiem. Hā, tas nenotiek starp raundiem, vienkārši ir apspēlēts vārds "dust". Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 visiem baigi patīk bilde, viss baigi smieklīgi n shit, bet ja topiku būtu izveidojis kāds cits, tad būtu "šī dēļ tu uztaisīji jaunu topiku?" p.s. šī dēļ tu uztaisīji jaunu topiku? jā, kur problēma? ko var piepisties man visu laiku? Es neesmu nekas īpašs, es esmu tas, par ko jūs mani esat pataisījuši - par kaut ko īpašu. Tā ka fak off. amnijs šķiet vienīgais saprata kas un kā. Vienīgais, ko tu, amnij, nesaprati, tas nav spota apzīmējums, tas ir viens no defaultajiem spray logo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) jā, kur problēma? ko var piepisties man visu laiku? Es neesmu nekas īpašs, es esmu tas, par ko jūs mani esat pataisījuši - par kaut ko īpašu. Nejau katrs met warn`u, ja viņu nosauc par stulbu :> Edited January 8, 2011 by Hm. Murdock 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Edited January 8, 2011 by Glud!naTajs 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 Nejau katrs met warn`u, ja viņu nosauc par stulbu :> bet vajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Visiem nav iespējas uzlikt, gudriniek. Bet ja par topikpostu, tad es kādu mirkli nespēju iebraukt, kur tas suns ir aprakts. Jāpiekrīt vien Inc. Ā, un es tiešām gaidīju ko vairāk, izlasot topika nosaukumu. Moš kaut kas ko cilvēki dara starp raundiem vai kaut kas tāds. Žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Gludinātājs izglāba topiku. Mačo acīmredzami cenšas līdzināties jupim, tikai pietrūkst šī bezgalīgi dziļā eksistenciālisma un emocionalitātes. Edited January 8, 2011 by bReeTz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Edited January 8, 2011 by cucinjshs 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 cuucinjsh pwnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now