Jump to content
GIGN Forum

Nepieciešams Pārinstalēt Datoru Pirms Tam Backupojot Failus


eziic
 Share

Recommended Posts

Un vēlreiz es. It kā gribēju pievienot jautājumu iepriekšējā topikā, bet man kaut kā tas viss īsti negāja kopā, tāpēc lai iet - jauns topiks. Vajag pārinstalēt datoru. Zinu kā, ir W7 disks, ir darīts vairākas reizes, vienīgi šoreiz vajag izdarīt visu tā, lai viss, kas atrodas datorā, turpat arī paliek, tb, mūzika, faili, folderi etc. Doma taču skaidra, vai ne? Nu lūk, tātad interesē kā kaut ko tādu izdarīt. Cik noprotu, jāsadala cietnis divās daļās un jāsamet viss vajadzīgais uz to daļu, kura ir tukša bez Windows foldera? Cik liela garantija, ka faili paliks tur, kur viņiem jāpaliek? Un ar ko tieši šī pārinstalēšana atšķiras no parastās, kad cietnis tiek noformatēts pa tīro? Pamatdoma ir tāda, ka vajag, lai pazustu visi cepumi, būtu tīrs registry, tīrs programfailu folderis, tīrs jebkāds history no visiem pārlūkiem & citiem brīnumiem un tīrs no vīrusiem un citiem mēsliem - will do vai tomēr šādā gadījumā vajag instalēt pa tīro?

Edited by eziic
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ouu, to es nezināju, kurā tieši brīdī tas brīnums jāizvēlas/jāuzliek? Neesmu pamanījis instalējoties. Joprojām interesē atbilde uz mana posta otro daļu - vai kaut kas mainās, ja izvēlas šāda veida instalāciju, tb, kaut kas netiek līdz galam iztīrīts vai izdarīts.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja gribi pārinstalēt, instalējot jauno windu pa virsu, tad vari vienkārši instalēt, kamēr esi ielogojies pašreizējā windows'ā. Tur arī piedāvās izvēlēties!

Un, jā, netiek līdz galam izdarīts - disks netiek noformatēts, kas nozīmē, ka labi paslēpies vīruss tur arī paliks.

Edited by Čaks Kulakovs
Link to comment
Share on other sites

Nē nu šobrīd jau sēžu uz W7, neko nekam pa virsu negribu dabūt, pārinstalēšanas pamatdoma ir tikt vaļā no visiem kūkijiem, reg ierakstiem, konfigurācijām, vēsturēm, browseriem, programmām & stuff, kā jau minēju. Tātad viss tomēr netiek iztīrīts un labāks variants ir vecais, labais čakarējamies-ar-diskiem-un-formatējam variants? :|

Link to comment
Share on other sites

lai tiktu vaļā no cepumiem un citas drazas

nahrenizē šo folderu saturus

c:\windows\temp

C:\Users\%username%\AppData\Local\temp

ar ccleaner iztīri reģistrus

un neinstalē ejošam windowsam virsū jaunu, tad visticamāk temp faili paliks kur bijuši, tas nu ir stulbākais ko vien var izdarīt! uztaisi jaunu particiju, parmet tur visu vajadzigo drazu, formatē c disku, un pēc 30 min tev jau būs ejoša sistēma, sainstalē drazu atpakaļ un priecājies!

ps lai tiktu no kukijiem vaļā nevajag formatēt

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

es to visu parasti jau izdaru pie instalēšānas, bet ja nākas to darīt kā tev, tad izmantoju partition magic

nezinu vai uz w7 ies tik pat smuki kā uz xp, bet ja gadījumā neiet tad vari mēģināt novilkt hirēnu un caur tā tūļiem to izdarīt..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...