Noyd Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Karoče dabuju šitādus te. Zemāk ir bilde. Viņam tip iet tāds žaļs vads kas spraužas PC un otrs balts ar sarkanu, kas spraužas subim aizmugurē. Vissu pieslēdzot, un pieliekot citas tumbas, itkā tikai viena izeja skan, bet tajā pašā laikā pamainot vietu tiem sarkanajiem un baltajiem vadiem, tad skan cita izeja. Kā izdarīt tā lai skan visas 5cas izejas? Jo 5cas tumbam uz vienas izejas likt nau gudri.! Edited December 29, 2010 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 problēmas un risinājumi trololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Tur ieskatās 40% no foruma lietotājiem.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 man nerāda tavu bildīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Tulīt editošu.! Bilde pievienota pirmajā postā.! Edited December 29, 2010 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Man tādas aizdomas, ka daudzi nav informēti par iespēju "View New Posts", kas atrodas blakus "My Controls". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Grūti saprast ko tu uzrakstīji, bet pieckanāltumbām ar analogu ieeju jābūt 3 vadiem (parasti: priekša, aizmugure, centrs), kuri spraužas pašā datorā. Edited December 29, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Nu kā, manā rīcība ir tikai viens vads kas spraužas pc. Tas ir Skat attēlu. Man ir tas ar zaļo galu. Un viss. Talāk es viņu iespraužu subim aizmugurē uz haļavus, lai ir skaņa un strādā arī subis. Tad salieku tumbas, katrā izejā pa vienai, bet skan tikai viena tumba. Samainot tā vada atrašanās vietu suba platē, skan cita tumba. Wierd, bet kā to labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 iemacies ibio mat LV rakstiibu!!! jejibogu warn nakamreiz noperc pareizo 7.1 vadu = zalsh, balsts, oranzhs un melns zalsh - prieksha, oranzhs centrs/sub , balts rar back, melns surround un noperc kompim normalu skanjas karti .un normalas tumbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Kompim skaņaskarte ir nopirkta normāla, par to neiet runa. Tāpat kā nau orģinālās tumbas, bet gan no diviem mūzikas centriem.! Nu,bet atēlā ir redzams kādi vadi viņam nāk klāt. Lab rīt aiziešu līdz kādam elektro veikalam, paskatīšos. PS kāda summa vadam +/-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Jā, jo tavs "zaļais vads" nodrošina tikai 2 kanālus (ja pareizi saslēgsi, pie pašreizējās konfigurācijas, tad skanēs 2 tumbas). Tev vajag divus RCA to 3.5mm kabeļus, it kā neesmu manījis tādus veikalos, bet neesmu arī īpaši pievērsis uzmanību. Vispār kaut kā neticu, ka tev pārdeva tumbas bez tiem vadiem, visticamāk pazaudējis esi. iemacies ibio mat LV rakstiibu!!! jejibogu warn nakamreiz noperc pareizo 7.1 vadu = zalsh, balsts, oranzhs un melns zalsh - prieksha, oranzhs centrs/sub , balts rar back, melns surround un noperc kompim normalu skanjas karti .un normalas tumbas Tu pats rādi sliktu piemēru EDĪTE: Jums patiešām vajag uztaisīt, ka 2 posti pēc kārtas apvienojas vienā. Edited December 29, 2010 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Tas tacu, IMHO, ir passaprotami. Gluzi ka 2+2 = 4. ZB visi tagad tik stulbi ka rodas sajuta, ka dzivoju stulbenu nacija! OMG! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 noperc pareizo 7.1 vadu = zalsh, balsts, oranzhs un melns zalsh - prieksha, oranzhs centrs/sub , balts rar back, melns surround un noperc kompim normalu skanjas karti .un normalas tumbas nah viņam 7.1 vadu, ja viņam ir 5.1? tev vajag 3 tādus vadus (kāds jau viens tev ir) un viss. psc vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Nu ok, es viņus dabūšu, a kur es viņus iespraudīšu? Tos sarkanbaltos jā,iemočīšu, a otrus galus kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 uzmini nu. variant kompī der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 āā lol skaņaskarte! Kā nekā man ir 5.1 tad viss ok.! Kur tos divus vadus nopirkt? Un pa cik? Un tad varam TL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 tie vadi ir noperkami d-kur. euronikā, elkorā, prizmā, cenu klubā.................... pat loti iespejams rimčikā. ap latu maksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 TL.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 ah, es kautka izdomaju, ka skalrunji ir 7.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Beefs Nevajag savu interešu lauku piedēvēt visiem apkārtējiem cilvēkiem. Šis ir tikpat pašsaprotami, ka haplogrupēšana balstās uz viena nukleotīda polimorfismiem. Normāls jautājums, normālas atbildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts