spaikijs Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 1. Spaikijs 2. Atpūšos, strādāju 3. cs - kadi 5gadi, css laikam 2 4. Esmu bieži online, protu atpazīt gružus, esmu biedrisks, tādēļ arī protu savaldīt spēlētājus. Esmu stingra raxtura. 5. Nav tādu noteiktu laiku, Esmu pieejams no brīža kad pieceļos ap kādiem 12iem līdz, no rīta 4iem kad eju gulēt, diezgan bieži esmu online. 6. Atzīšos ka nezinu kur sameklēt spēlētāju status iekš foruma. Bet nu Rankā esmu 29. ja kāds varētu izpalīdzēt ar statu linku, es būtu pateicīgs. 7. Neesmu reģistrējies, un nedomāju ka tas ir nepieciešams skatoties uz to ka esmu online un nav bijušas tādas reizes kad neesmu ticis iekšā. Protams noteikumi ir spēkā, bet piesakos ar domu ka palīdzēšu serverim attīros to no gružiem un tml. Tas vai man ir piereģistrēts niks, attiecas uz mani un tā ir extra, par kuras vajadzību spriedīšu es. * Ja jānosauc, nedomāju ka būs daudz adminu kas būs pret mani, bet nu ja nepieciešams tad Alfa un Gucci varētu par mani aizlikt kādu labu vāru. ! Stundu skaitam vajadzētu arī sakrist, vai arī vismaz būt līdzīgam, jo spēlēju iekš gign jau kopš vasaras. Par tālāko rīcību tgd spriediet jūs. Esmu iepazinies ar noteikumiem un visiem pārējiem knifiņiem, kā arī sodu un tml. Neesmu vakarējais un tādēļ domāju ka arī piekritīsiet ka adminu trūkuma dēļ, varētu man dot iespēju pierādīt savas prasmes un parādīt ka esmu noderīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Baigais umniks esi? Kaa tev to acc uzliks ja nav regjistreeta nika? Visi abonee niku, bet te redz viens kundzins ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 Kaa tev to acc uzliks ja nav regjistreeta nika? Visi abonee niku, bet te redz viens kundzins ir Ar niku esmu izdarījis visu, kas jādara, atskaitot to 10ls nika reģistrāciju. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Tagad nav vajadzības pēc jauniem adminiem. Viens jau stāv rindā un gaida apstiprinājumu. Adminu NETRŪKST, bieži ir online (es, ForesT, Spec_Alfa) tamdēļ tās ir muļķības, ka iekš CSS trūktu admini. Obligāte jābūt reģistrētam nikam. Nav obligāti pa 10 Ls (tas protams ir izdevīgāk) Bet pastāv arī sms reģistrācija, kas maksā 2.57 Ls primajā reizē un katru mēnesi, ja nemaldos, tad 0.77 sant. Tad šoreiz neatbalstīšu, balstoties uz to, ka tagad admini netrūkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Kā playerim tev nav ne vainas, tikai pajautāt vai rekomendēšu gan varēji, pirms saki, ka aizlikšu kādu vārdu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 zinu ka varēju. bet nebiju domājis ka tu būsi pret. Piedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 (edited) ko juus taa pret vinju? vinjam ir pedeja laikaa labakais pieteikums, kads te bijis, izklausas tiri sakarigs. Ja tie kas vinu vairak iepazinusi var teikt, ka vinam ar attieksmi un nerviem viss ir kartiba, tad domaju viens labs admins nekad nebus par daudz. Kas attiecas uz nika registraciju, to nu gan vajadzes darit, grozies kaa gribi, bez ta nekadas tiesibas nebus. Pie tam tie nav 10ls kaa tu nimeeji, registret ir 2,57ls(ja nemaldos) un tad talak katru menesi ir 0.77ls menesii(daudz? ), tas ta ka viss. Edited December 25, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 Kas attiecas uz nika registraciju, to nu gan vajadzes darit, grozies kaa gribi, bez ta nekadas tiesibas nebus. Pie tam tie nav 10ls kaa tu nimeeji, registret ir 2,57ls(ja nemaldos) un tad talak katru menesi ir 0.77ls menesii(daudz? ), tas ta ka viss. Kā ka jau minēju, Reģistrācija jau ir veikta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 nu super, tad es aizlieku par tevi vardu, lai gan neesmu nekads gign css aktiivais tikai del taa, ka man ir stiims, kursh seit neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Viņš māk atpazīt čīterus? Un arī leksika pieklibo - http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...0146&page=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 nu visdrizak vins to saka chiiteriem, tas nav nekas jauns, ~80% speletaju sak ardities, ja pa serveri sak skraidit chiters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaikijs Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Un arī leksika pieklibo - http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...0146&page=5 Es to teicu čalim kurš spēlēja ar aimbotu. Tas sākās jau iekš de_aztec. Pēctam pievienojās vēlviens ar tiem pašiem čītiem, līdz .. neatceros kurš no adminiem, bet tika nobanots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Nevajag jau pārprast - vnk nepatika, ka nepaprasīja vai rekomendēšu, bet tā esmu laikam vairāk par nekā pret... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 soo alfa and nak3d izlemjat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Paga Teddy, nestreb karstu. Es esmu pret. Vajag vel tev paspēlēt, nava man vel tādas uzticības tev. Alfa, cik saprotu, Tu īsti nezini, tad nu pie tā arī paliksim. Pašlaik vel nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts