Jump to content
GIGN Forum

Diversants Ieģērbjas Salaveča Tērpā


dyversant
 Share

Recommended Posts

Šodien manā pagastā ar māmiņu rīkojām labdarības akciju "Zem eņģeļa spārna ", kurā bija priekšnesumi , koncerti un citas jaukas lietas, kas mudināja cilvēkus DOT. dot naudiņu divām ģimenēm mūsu novadā kam tā ir vajadzīga dzirdes parātiem un veselībai. Pasākuma laikā atcerējos par to, ka man tak ir jābūt labajam tēlam. Cerams ka arī šoreiz nedabūšu pa biksēm no vadības.

Tiesa gan, šogad topiks ir par pāris dienām ātrāk, jo tuvākajās dienās plānoju mukt uz UK un nav zināms kā man būs ar laiku.

Tātad:

Tev ir iespēja pateikt citiem lietotājiem un man, ko labu esi izdarījis pēdējā laikā, vēl labāk ja to vari kautkā parādīt. Ziedojis, palīdzējis, iedevis, atdevis, dāvinājis, vai jebkādi citādi bijis tas, kurš radījis prieku kādam dodot. Ja tas būs pietiekami jauki, aizkustinoši, tad es ar ļoti lielu prieku noņemšu tev warn level.

Tiesa gan, tev jābūt ir supervaronim, lai tiktu noņemti 90 % warn.

Es tak esmu jaukums ne? :)

Link to comment
Share on other sites

I ain't even jelly :whistling:

Iedodiet kāds linku uz to pagājušā gada topiku, īsti nesaprotu jēgu šai padarīšanai.

EDIT: es visu cauru gadu esmu labs cilvēks, tiesa gan savu palīdzību dodu saviem tuvākajiem. būtu vairāk tās naudas (ar patstāvīgu darba vietu būtu gana), varbūt ziedotu arī kādai labdarībai, bet pašlaik nepietiek tam līdzekļu. vot takije piragi.

Edited by Butcher^
Link to comment
Share on other sites

Tā kā es vel nepelnu neko dižu arī nevaru noziedot, bet ar mammu skatījāmies vienā majas lapā ko grib bērni ziemas svētkos, protams bērni bez ģimenēm.. Skatoties visas tās primitīvās lietas ko viņi grib, man palika diezgan skumji, ja bērns ziemassvētkos grib dabūt krāsojamo grāmatu vai krāsainās pildspalvas, tad nu ar sirsniņu paliek smagi un emocijas dara savu, bet nu protams bija arī bērni, kas grib datoru utt. Bet nu mēs kopīgi nolēmām, ka nav tāds budžets, lai davinātu datorus vai vel ko, bet nu naudiņu krāsainajām pildspalvām un grāmatām protams nav žēl, lai bērni ir priecīgi.. protams varbūt citam tas liksies tā nu nemāku pateikt kā, bet man lasot visas tās primitīvas lietas ko bērni grib, palika ļoti skumji.. Beigu beigās nezinu cik īsti mamma tur uz turieni noziedoja, bet nu noziedot kautko noziedoja stabili..

vel atdevām mīkstās mantiņas, kas stāvēja pažobelē. tās atdevām tepat netālajam kautkādam bērnu centram vai kam tur, es īsti nezinu.. warnu man nav ko ņemt nost, bet nu jā :)

Link to comment
Share on other sites

Man nav nekā, ko noņemt :(

Bet šogad savās mājās es (un arī macho) esmu izmitinājusi aptuveni 20 kaķēnus, kas bijuši izmesti pagrabos, uz ielas vai aiznesti iemidzināt. Visiem ir atrastas mājas un visi ir siltumā (vienas pie AmE, yo!). Enīvei, dodu cepumu macho par to, ka viņš ir ļoti palīdzējis, jo visi mazie pārsvarā bija tieši tik mazi, ka nemācēja paši ēst, tādēļ, aww, bija jābaro ar mazām pudelītēm un piena maisījumiem ik pēc pāris stundām, ko macho arī uzņēmās, kad es nebiju mājās. Tā kaut kā. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Šad tad ir sanācis izpalīdzēt nabagiem ar kādu naudiņu, bet tā šis gads pagājis tīri egoistiski, nav bijis daudz laika domāt par citiem, bija sevi jānoved uz pareizajām sliedēm un jāsāk domāt par nedaudz stabilāku nākotni. Dzīvniekus gan man nav gadījies atrast tādus, kuru paliktu zēl un paņemtu mājās, laikam netrāpos īstajā vietā un īstajā laikā, bet nu nešaubos, ka paņemtu līdz gan kucēnu, gan kaķēnu jaundzimušu...

Link to comment
Share on other sites

Pagājušā gadā izlasiju otru topiku un sāku domāt - Ko labu esmu citiem izdarijis? un īsti neko ievērības cienīgu nevarēju izdomāt, tad biju nolēmis ka nākamais gads(tobiš šis gads būs savādāks). Kas tā arī ir(bija) ^^ Visa gada garumā esmu aktīvi ziedojis labdarībai rimi veikalos(tajās glabšanas kastēs) Katru reizi iepērkoties metu iekšā savu sīceni. Beigu beigās laikam ir salasijusies diezgan laba summa + esmu pieradinājis lielāko daļu savu draugu darīt to pašu :)

Link to comment
Share on other sites

Nesen bija pasākums mūsu novadā gan Limbažos(novada centrs), gan viļķenē, kur uzstājās dažnedažādi kolektīvi. ansambļi, dažādas dejotāju grupas,dažādu instrumentu spēlmaņi. Tas viss tika rīkots lai palīdzētu kādai mazai meitenītei atveseļoties un iegādāties nepieciešamos rīkus veselības uzlabošanai. Pats biju viens no dejotājiem, kas uzstājās, un tas ir forši, ka to vakar savācām 290 latu.

Divīt, linku ar apstiprinājum,u es jau tev pirms tam pm iedevu, ka tāda štelle ir bijusi :)

warn apgraiziits no visiem galiem :)

Link to comment
Share on other sites

Vairākas reizes esmu samaksājs par veikala rindā aizmugurē stāvoša tantuka pirkumiem. Interesanta padarīšana, tantukiem reakcijas vnk neprognozējamas. + jau otro gadu ar draudzeni ziedojam zupu virtuvēm, bet tas jau ir defs. Ā, man pie kāpņutelpas parasti ceļinieki slēpjas, turklāt abi salst ārā, janvārī stiepām šiem tējas, lai sasildās nabagi (bet par to laikam mani te ienīdīs)

P.S.

Manu vārnu neaiztiec, man viņa ir mīļa un jauka!

edīte:

lol, nebiju pamanījis, ka vārna aizlaidusies jau pasen.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Esmu bijis sogad slikts :| gribeju noziedot naudu Liichiem, bet...pats pardzivoju, ka to tad neizdariju, kad tiesam vareju.

Nee nu labi, es regulari metu naudu tiem onkulishiem, kas spele akordeonu, sintezatoru pie brivibas pieminekla, bet nu to es neuzskatu par labu darbu, bet vairak vai mazak tautiesu solidaritati, kam iet labak palidz tam, kam tik viegli neiet sajos laikos.

Link to comment
Share on other sites

Es visu mūžu esmu palīdzējis veciem cilvēkiem, jo zinu, cik slikti viņi jūtās. Diemžēl tādus momentus nekad nesanāk nofočēt! Naudu iedodu kādam bomzim tikai paskatoties uz seju lai secinātu, vai dzērājs, vai cilvēks kuram dzīvē ira neveicies! Naudu neziedoju jo tur ir starpnieki kuri ir jābaro, un neticu tam! Strādāju namu apsaimniekošanā katru dienu javēd kāds suns uz patversmi vai kāds mazs kaķītis kautkur pagrabā ņaud! Kad mammai ir grūti es pienāku un saku ei mam atpūties tu esi nogurusi, es pastrādāšu tavā vietā. Cik veciem cilvēkiem nēsmu somas nesis uz 5 stāvu, jo nevar veselības dēļ uzskaapt ar visam somām, jo dzīvo vienas bez palīgiem, nejau katru dienu. Un ticiet man man nāk cilvēki un saku (oi kakoj ti harošij maļčik, vaspitanij) ziniet cik forša sajūta.

Vari neņemt to warn tikai gribēju iejaukties!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...