ModeratO Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 (edited) edit: te bija kaut kas stulbs Kas tur bija tik stulbs ? Es gribu zināāāāt!! TIMEEY Edited January 5, 2011 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 edit: te bija kaut kas stulbs jupi, kāpēc? apgaismo mūs, mēs esam to pelnījuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Viss dziesma tiek ielikta manā playlistā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 lieliska daavana paldies briiinumi tieshaam notiek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 nezinu gan, tu vēl esi šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 un tu vēl liedzies, ka neesi īpašs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Pēc šī topika man ir parādījušies jauni foruma mīļuļi, kuru postus es turpmāk lasīšu, nevis scrollošu garām kā es to daru ar lielāko daļu jūzeru postiem (jo es esmu tik kruts un to varu). Mīlestibā gan neatzīšos, būšu maza meitenīte un ķiķināšu pie sevis. Ir apzināti arī defaultie un neinteresantie jūzeri, no kuriem forumā nav īpašas jēgas. No viņiem ko interesantu var reti sagaidīt, pārsvarā viņu posti ir vienādi un vienlīdz nevajadzīgi. Viņi vienkārši šeit ir, tā ir pelēkā masa. Tāpat šo cilvēku postiem nekad īpašu uzmanību neesmu pievērsis, tā kā nekas īsti nemainīsies. Rakstu, jo es zinu cik jums ir svarīgs mans viedoklis, bet nekur neesmu izteicies. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Nu jā, izlasīju visu tēmu. Nācās mazliet piepūlēt smadzenes [ nebija palīgvielu ], lai kaut uz 1% iebrauktu Jupja teiktajā. Ja godīgi, čalis varētu sēdēt starp tiem 100 analfabētiem augstajos krēslos. Dirš kā dirsdams, a smakas nav. Arī es tāpat kā amniijs turpmāk dažu cilvēku teikto pat izlasīšu. a dziļi pohuj. dziesma vienkārši ruļit. bez bazara uz Eurovision vai vismaz to slāvu festivālu "Jūrmala". karoč, yo. labs topiks. neļāva aizmigt. tagad klausoties Jupja garadarbu [ lyrics by cucinjsh ] maukšu gulēt. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now