Jump to content
GIGN Forum

Mans Stāsts.


Radiators
 Share

Recommended Posts

Reiz tāltālā visuma nostūrī iemirdzējās spīdeklis. Uz tā piedzima macho, kurš radīja visuma eksistencei potenciālu jēgu - intelektu. Bet negaidīti - pēc pāris laika vilcieniem šis spīdeklis izdzisa, un macho nācās iet bojā. Kā šī bojāeja ietekmēja visuma tālāko attīstību? Nekā. Spīdeklis izzuda līdz ar visuma jēgu - macho, kaut gan visums turpināja eksistēt kā līdz šim un netika satricināts.

Morāle? Mans stāsts ir amorāls. Mēs vienmēr vispasaules apkārtnotiekošo filtrējam caur sevi, mēram pēc sevis, un pat paredzam pēc savas empīriskās darbības. Tāda sajūta, ka visas mūsu domas un darbības vērotu teleskopi no tālākajiem visuma nostūriem un katra mūsu izelpa būtu sensacionāls notikums visā galaktiku putenī.

Ja vien mēs spētu iedomāties, ka, piemēram, jupis vai vāds cits, kurš šajā komūnā nav admins, un tiek apcelts (jo tāds nav), dzīvo ar tieši tādu pašu patosu, un spētu paskatīties uz lietām nevis no cita leņķa, bet no teleskopa, kas, piemēram, zaļu krāsu rāda tādu, kāda tā ir patiesībā, nevis pēc tās definējuma, kuru radījis intelekts. Jēdziens, kas galu galā ir tikai vārds ? nervu kairinājuma izraisīta skaņa? Ja vien mēs spētu paraudzīties uz sevi no savām tālākajām zvaigznēm, tad mēs saprastu, cik pretrunu pilns ir šis samezglotais gign forums, un, ka patiesība melo jau izrietot pati no sevis; kaut vai tāpat kā tas, ka macho patiesībā nav macho

Es gribētu ieviest šajā forumā sava veida sistemātiku un man būs vajadzīgi palīgi.

Edited by Radiators
Link to comment
Share on other sites

Es jau zināju, ka turpmākajā notikumu virknē tikšu apcelts, bet es tam biju jau sagatavojies. Vajag pazīt savu ienaidnieku, un nedrīkst to novērtēt par zemu.

Pēc visa var secināt, ka jūs, LAVRx, Miezīts, b0r1ng un cūcinš esat mazu krāniņu īpašnieki. Tas tiek pacelts vistiešākajā nopietnībā, tā pat, kā jūs nevarat pacelt savu krāniņu tik augstu, cik, piemēram, macho, lai cik ļoti censtos. Kapēc jums ir mazs krāniņš? Tāpēc, ka jūs visos cilvēkos gribat saskatīt pretrunas, un ja tādu nav, tad jūs tās radat. Tas ir tas pats, kā dušā pētīt citu krāniņu un mēģināt izdomāt, vai viņš tiešām ir garāks par tavējo. Bet ja vien jūs varētu viņu aptaustīt - tad tā jau būtu pavisam cita lieta.

Redziet, macho, nav tāds kā jūs, tā pat kā es. Daba mūs ir apveltījusi ar daudzām unikālām lietām, it īpaši mani. Tāpēc jautājums: Kāpēc gan jūs nevarētu pielūgt nevis macho, kā jau jūs to darat visos topikos, bet mani? Es esmu daudz dziļāks avots par viņu, uzdrošinieties tajā akmeni mest, un jūs uzzināsiet, kas manī patiesībā slēpjas.

Link to comment
Share on other sites

Cienījamais radiator - (Nu huļa bļa't, prāta takš nepietiek lai normālu niku izdomāt, bet babkas šalii apsiet ap pauri pietiek... Un apzīmēties ar guaša krāsām.... ) ja tu mēgini cīnīties pret internetu, tad man tevis ir atklāti žēl.. Būt tik bērnišķīgi naivam un tik gudri rakstīt.... Ehh.. nav ko teikt.. Ar ko tevi daba star citu apveltījusi? Pa punktiem lūdzu....

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Cūciņ, uz tavu postu es neatbildēšu. Daba tevi jau ir sodījusi.

b0r1ng? Tu vēlies zināt, ar kādām veltēm daba mani ir apveltījusi? Bet pareizāk būtu bijis uzdot jautājumu: Ar kādām veltēm es esmu apveltījis dabu!

1. Es esmu ļoti izskatīgs, man ir pareizi sejas vaibsti un mans ķermenis ir ideāls - gandrīz kā filmās! Es nekad neesmu teicis, ka man ir liels krāns. Pat, ja man būtu mazs krāns, es visu dzīvi to vien darītu, kā censtos palielināt viņu, nevis salīdzinātu tikai ar citiem krāniem, kā jūs to darat.

2. Es pats apbrīnoju savu leksiku, cik ļoti pareizi es protu izteikties, un esmu vienkārši kruts čalis runas dotību ziņā.

3. Daba man ir devusi kaut ko tādu, par ko man vēl nav skaidrība. Bet es zinu, ka tas ir kaut kas unikāls - patoss, ka esmu vai nu izredzēts, kurš izdarīs kaut ko ļoti nozīmīgu visam visumam, vai arī tāds kā - pielūgsmes avots - kā mačo. Avots, pie kura plūst vēl mazāki avotiņi, kurš vēlāk tiecas pretī upei, okeānam savai iznīcībai!

Moderato, es visu mūžu esmu bijis apcelts. Bet tāda ir gļēvuļu būtība. Viņi slēpjas zem vārda taisnīgums un atņem tādiem ērgļiem kā es spārnu, lai mēs nevarētu laisties brīvi debesīs - pāri jūsu zemiskajām galvām.

Link to comment
Share on other sites

Tu? ar murgainiem postiem... ja tu vēlotos kaut ko mainīt, tad darītu to, nevis rakstītu sūdus forumā... Ar to mēs arī atšķiramies... Tu māki runāt, es māku darīt... Ko TU esi darījis šīs pasaules labā, m? Kam tu esi palīdzējis? Ko tu esi izglābis? Tā jau domāju, savos 17 gados neko..

1. Es esmu ļoti izskatīgs, man ir pareizi sejas vaibsti

Tev to mamma pateica?

Es nekad neesmu teicis, ka man ir liels krāns. Pat, ja man būtu mazs krāns, es visu dzīvi to vien darītu, kā censtos palielināt

Ja tu censtos viņu palielināt, tad nu tu nepieņemtu sevi tādu, kāds tu esi, tātad tu būtu ne kas vairāk kā kompleksejošs tīnis, ja tu tā doma, cukuriņ...

2. Es pats apbrīnoju savu leksiku, cik ļoti pareizi es protu izteikties, un esmu vienkārši kruts čalis runas dotību ziņā.

Nē, tu esi kruts čalis runas RAKSTĪBAS ziņa... šaubos ka tev ir liela māka runāt uzreiz...

Moderato, es visu mūžu esmu bijis apcelts. Bet tāda ir gļēvuļu būtība. Viņi slēpjas zem vārda taisnīgums un atņem tādiem ērgļiem kā es spārnu, lai mēs nevarētu laisties brīvi debesīs - pāri jūsu zemiskajām galvām.

Nu tak kā būs ar to LSD? Pateiksi kur ņem?

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Ak, tad redz, kur vaina! Puika, mazs būdams, nav dabūjis mātes krūti.

Tu saki, ka visu mūžu es ticis gļēvuļu apcelts un spiests pie zemes, bet vai pats tu neesi gļēvs, pašrocīgi ieceļot sevi augstākas būtnes statusā un pieprasot zemāku būtņu (gign foruma biedru) pielūgsmi?

Edit: Way to go, Oddij! Nogalini topiku, un atgriežamies pie čikijiem un enfuego!

Edited by cucinjshs
Link to comment
Share on other sites

breetz, tava tēze, manuprāt, ir izcili pareiza! Kāpēc tev rodas aizdomas, ka es varētu būt macho otrs profils?

Tāpēc, ka esmu tik pat ģeniāls, un varbūt pat ģeniālāks kā viņš! Lasot manu tekstu, tev rodas apbrīns un sajūsma "Ak,vai, cik viņš tiešām ir gudrs un patiess visā savā skaistumā!"

Un tāpēc es zinu, ka dažs labs cilvēks ir iemaldījies nepareizā vietā, un dažs labs izredzētais drīz ieņems viņa troni un valdīs pār šo "pasauli".

Es nekad neesmu noliedzis to, ka esmu macho.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...