dyversant Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Karoche shon ta stulbi sanaca.. mashina mistiska veidaa aizsledzas ar atslegam iekshaa. ka lai dabu valja bez zaudejumime? izsist lodzinju es arii maaku. ja tas ir svariigi - auto = golf III Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 (edited) Manai troikai 328i arī bija tāpat. Piedzinām kvadru pie bagāžnieka, atrāvām gabarītiem 2 vadinus pielikām pie aķīša un vaļā bija. Ā, nu man bija nosēdies aķis. Ja tiec pie bagažnieka, tad kūl. Edited December 13, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 tu trolljo vai nopietni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Netroļļoju, man bmw powerā šito ieteica. Es peiliku nevis pie gabarītiem, bet pie tās lampiņas kas apgaismo bagažnieku. Vot tā lūk. Bet nu manam bija nosēdies aķis un nestrādāja centrālā, pie bagāžnieka gan tiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 man jau aķis ir okei. tikai nav atslegas.. paskatijos variantus no jutuubes, esmu pārliecināts,ka tādā veidā man varētu izdoties. Rīt ierakstīšu kā gāja, ja nu kādam noder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 (edited) par cik daudzien vw automobīļiem aizslēgs ir kad rokturis iespiežas iekšā diez vai līdzēs, bet arī tā līdzīgi var Edited December 13, 2010 by Sturkis47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Dyversanta meginajums unlokot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ar jebkādu skrūvgriezim vai šķērēm līdzīgu priekšmetu, kas iet iekšā slēdzenē. Lēnām liec iekšā, kruķī un mēģini pagriezt vaļā. Ja nesanāk ar pirmo priekšmetu, ņem nākamo, utt. Ja pa maigo tomēr nesanāk, tad var jau arī ar to pašu skrūvgriezi bruteforcot, bet tad būs slēdzene jāparemontē ( jāatjauno salauztie pin'i ), bet tik un tā par stiklu lētāk būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 poweraa tev ieteica bliezt aaraa stiklu un pa 7ls ielikt jaunu, ko es ari butu darijis, lietderiigais + patikamais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Epix, tas bija vairāk kā gadu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Savai mašīnai tiešām ļoti patīkami sist stiklu ārā. Es gaidu divīša atbildi, esmu ieinteresēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ja galīgi nekā un tomēr sit lodziņu. Nesit mazo sānu logu - viņš ir fokin 2x dārgāks par durvju logu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Atceros, ka sen atpakaļ pasātam aizmirsu atslēgu mašīnā, a tur man viens paziņa noņēma tajai ručkai vāciņu un kaut kā varēja atčakarēt vaļā, neatceros gan kā tieši. Man liekas, ka viņiem ručkas tīri līdzīgas, mož tur var dabūt vaļā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIaJIuK Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ja interesē kā var dabūt vaļā, tad raksti uz manu mailu, [email protected]. tur arī izstāsīšu sīkāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Dyversanta meginajums unlokot akdievs tad jau labak varēja izsist logu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 Neesmu nekāds pusijs. 3 golfam ieliekot ieksha plnu skruuvgriezi var iznjemt sleedzeni ( tjipa to arii ka atslegt un pavilkt) , pashu serdeni. to izraveju, atsledzu un aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 nu tad identisks gadijums vienamj powera bija nedelu atpakal Es gaidu divīša atbildi, esmu ieinteresēts. hvz, tikai manta, es blieztu, atri, erti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 tev ir 2 varianti, prātīgi pavilkt vaļā durves stūri, tā lai tur iet cauri bieza drāte un stienis, ar stieni atvelc ručku, un ar drāti (cilpa gala) aizkabini un velc vaļā otra versija ir atņemt paziņām kas brauc ar golfiem un audo atslēgas un izmēģināt visas pēc kārtas ir liela iespēja ka nostrādās, jo VAG ražojumiem atslēgas nav īpaši gudras un pie līdzīgām atslēgām slēdzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
miks33 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ka lai dabu valja bez zaudejumime? izsist lodzinju es arii maaku. ja tas ir svariigi - auto = golf III nezinu ka tev bet esmu dzirdejis ka 3golfiem bagaznieku var atslegt ar parastu majas atslegu, vismaz es taa savam 3golfam varu. vai ari zvani uz servisu, vai kadam atsledzniekam un tas parasti izmaksa kadus 15ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Gludekli, ko tu smēķē? Kāds faking stienis ir jāiebāž durvju spraugā, ja ručku var paraut arī no ārpuses? Vienīgais čelindžs ir atraut vaļā to atslēgas pipsi iekšpusē. Un miks33, 3. Golfiem jebkuru atslēgu var atslēgt ar trulu priekšmetu ( nez kā ir ar aizdedzi, tā varbūt būs cietāka, nav provēts ). Kopš es iecirtu savas atslēgas mašīnā, es pat cimdus neatstāju salonā, zinot, kādu piepūli prasa uzh4x0rēt durvis. ekāds pusijs. 3 golfam ieliekot ieksha plnu skruuvgriezi var iznjemt sleedzeni ( tjipa to arii ka atslegt un pavilkt) , pashu serdeni. to izraveju, atsledzu un aizietNesapratu īsti, ko tu izdarīji? Izņemt slēdzeni as izvilkt cilindru nenoņemot ručku? Izklausās pēc Hudīnī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Un miks33, 3. Golfiem jebkuru atslēgu var atslēgt ar trulu priekšmetu ( nez kā ir ar aizdedzi, tā varbūt būs cietāka, nav provēts ). Kopš es iecirtu savas atslēgas mašīnā, es pat cimdus neatstāju salonā, zinot, kādu piepūli prasa uzh4x0rēt durvis. Nesapratu īsti, ko tu izdarīji? Izņemt slēdzeni as izvilkt cilindru nenoņemot ručku? Izklausās pēc Hudīnī. Pardon me? Edited December 14, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Vienu reizi muterīte atstāja atslēgas uz sēdekļa un aizslēdzās ciet. Vaļā dabūju durvis ar pāris skrūvjgriežiem. Ņēmu vienu pēc otra un mierīgi bakstīju, kamēr atslēdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 Un miks33, 3. Golfiem jebkuru atslēgu var atslēgt ar trulu priekšmetu ( nez kā ir ar aizdedzi, tā varbūt būs cietāka, nav provēts ). Kopš es iecirtu savas atslēgas mašīnā, es pat cimdus neatstāju salonā, zinot, kādu piepūli prasa uzh4x0rēt durvis. Nesapratu īsti, ko tu izdarīji? Izņemt slēdzeni as izvilkt cilindru nenoņemot ručku? Izklausās pēc Hudīnī. golfiem taad afiicha izradas ir.. vienvārdsakot slēdzenes cilindru var pagriezt un iznjemt laukaa ( kautkā man tas izdevās grozot atslēgu ieliktu iekšā, tjipa slēdzot vaļā). un tālāk brutāli ar skruģi atver vaļā. nekādu izmaksu, nekādu sāpju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Manai troikai 328i arī bija tāpat. Piedzinām kvadru pie bagāžnieka, atrāvām gabarītiem 2 vadinus pielikām pie aķīša un vaļā bija. Ā, nu man bija nosēdies aķis. Ja tiec pie bagažnieka, tad kūl. sorry, par vecu topiku augšā celšanu, bet ir līdzīga problēma, gan jau galā tiksim bet intresē ry teksts, kā tu dabūji to gatavu, ja starpā ir relejs, kurš ir plusu cauri nepadod, ja ir izslēgtas gaismas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now