cilveeks Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) ehh nu atkal griezhos te lai laikam ieguutu kaadu tiesiibu ... ir pagaajushas 2 nedeelas kops ieprieks prasiiju bet nu .... zinu ka tas varbuut ir par maz bet iespeejams ka ar sho laiku pietika lai paarliecinaatu gign speleetajus un ieguut vinju uzticiibu ka vairs neesmu taads dirseeliigs lohs kaa agraak :/ taapeec veeleetos ieguut shadas tiesiibas : slay slap xb! es domaju ka par to xb viss ir jau skaidrs uzreiz... man biezi sanaak iet un klaigaat pa mirc lai naak kaadu izbanot un biezhi nakas piekapt pie lances tomasa macho xek`a un citiem adminiem lai banotu vinjus .... bet gadaasa arii taa ka pa to laiku kameer es prassu chiiteris jau var buut izgaajis bet taa es pats vinju vareetu nobanot ... veel arii varetu kadreiz nobanot kadu lohu kas apdirsh latvieshus utt... biezhi pa naktiim taadi gadaas... un es domaju ka man skills arii ir pietiekami normaals lai atskirtu chiiteri no normaala speleetaaja... uz gign jau speleeju loti sen ir bijushas tiesiibas bet deel sava debiilisma taas esmu pakaasis un slap un slay veelos iegut lai paslapotu kaadu kas neiet peec uzliktas bumbas un citiem maziem parkapumiem kuriem neder bans uz 5 minutem... p.s aizmirsu piebilst ka protams ir tadi ar kuriem veel aizvien ir nesaskanas bet nuu ... ceru uz sapratni Edited November 4, 2005 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 nu vareetu tak it kaa iedot to xb, speelee jau vinsh pietiekoshi labi un daudz, atpaziis chiterus... es par Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) biezhi nakas piekapt pie lances tomasa macho xek`a un citiem adminiem lai banotu vinjus .... gjeniaali peedeejaas nedeeljas laikaa es tevi kkaa neesmu redzeejis gignaa... paskaidro, kaapeec tu juuti adminu truukumu, un ta jau viss buus ok... EDIT: ok ok! es ar abaam rokaam un kaajaam par! ja vinjsh speelee naktiis, ta xb IR jaadod! Edited November 4, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 (edited) vinjus - chiiterus :/ peedeejaa laikaa ?? es katru dienu vismaz 2-3h nospeleeju gignaa... ne uz viena cita puba nespeleeju ... okey pa dienaam jau viss ok ar adminiem bet no riitiem un naktiis taa suudiigi .. un pa dienaam arii citreiz gadaas ka nav neviena... + speleeju veel zem klana crD | bet es neesmu blade.. ja ir kaads sawadaax nix.. tas esmu es Edited November 4, 2005 by cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 snake Vinsh spele par to tu vinam vari nepiesieties [ domajams mekleji kur piesieties] + spele jau nu vinsh forshi ,t.i, Labi un macetu atpazit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 esmu redzeejis uz servera un spele vinsh labi .. tiesa ir mainiijies vai vismaz es neesmu peedeejaa laikaa redzeejis textus kaa vinju noshauj "lox , pedisnh u.t.t." ceru ka naacis pie praata , un es (nu tas ir iespeejams un veera njemams) vinju savaa veidaa atbalstu .. savaa ... p.s. man nav nemaz adm uz gign.lv cilveek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 nubat es tev tomeer toreiz prasiiju lai nonjem ;DDD nee nee nu tad sajaucu lkm ... odisham veel prasiiju taa vot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 nu taa jau kadu laiku atpakalj it ka geks lielijaas, ka vairs nav tads dirseliigs, sakuma likas, tas tads islaiciigs triks, lai dabutu tiesibas bet nu sen jau esmu parliecinajies, ka ta nav! tiesham uzslava cilveeka, tagad vinsh ir forshs nu spele jau diezgan un labi, ja nebutu jau tik daudz adminu es viennozimigi atbalstiitu, domaju galvenajiem jaspriezh vai admini vel nepiecieshami, ja kadu vel vaig nu tad cilveekam vareetu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 nu taa jau kadu laiku atpakalj it ka geks lielijaas, ka vairs nav tads dirseliigs, sakuma likas, tas tads islaiciigs triks, lai dabutu tiesibas bet nu sen jau esmu parliecinajies, ka ta nav! tiesham uzslava cilveeka, tagad vinsh ir forshs nu spele jau diezgan un labi, ja nebutu jau tik daudz adminu es viennozimigi atbalstiitu, domaju galvenajiem jaspriezh vai admini vel nepiecieshami, ja kadu vel vaig nu tad cilveekam vareetu iedot es gan uzskatu, ka vinsjh ir pidinjsh un vienmeer taads buus ! un pidinjiem tiesiibas nedot, ja nu vieniigi forshiem pidinjiem kaa bucheram, r&r bet cilveeks nav forshi pidinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Nu nez, veel pirms kaadas nedeeljas, kad es izdomaaju uzspeeleet gignaa, vinsh jau izceelaas ar gudriibu. Tur gaaja runa par to, ka vajag vai nevajag kaadu fun mapi (nu tas bija ap 1-2 naktii), es, protams, dedziigi atbalstiiju fun mapes uzlikshanu un cilveeks uzreiz kautko man saaka dirst lai es aizveroties, un lai ejot speeleet uz botu serveriem taadas botu kartes (shkjiet iceworld vai deagle5, vairs neatceros) . Man shkjiet, ka taada agresiiva riiciiba no adminu puses nebuutu iisti pareiza, bet nu spriediet pashi. Edited November 5, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 nuu toreiz bija lieta taada ka serverii aizvien veel bija daudz labu speleetaaju un es nezinu gan vai iceworld buutu piemeerotaakaa karte prieks taa briiza.. un toreiz bija vispaar izveidojusies laba komandas speele kas vispaar LJOTI reti ir pubaa un gribeejaas speleet veel normaaalas kartes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 haha, cilveeks, nespiid tev acc. btw. cilveeku neielaida K.I.A(klubs) vinjsh veel mazs pidinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 nu i pidars... tev vnk skauz ka speelee dienaa 10h cs un aizvien neesi labakais talso.. haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 hahha cik es talsos esmu, muahahaa, tu domaa man tas baigi pis?! nu macho redzi kaadi nervi shim pidinjam ?! nedod vinjam, vinjsh mazs pidinjsh nee nee man tak po, es tik jokoju, bet par to kaiju ta taisniba btw. shodien manas lielaakaas pohas ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 man spams apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts