Jump to content
GIGN Forum

Atkal Es...

cilveeks
 Share

Recommended Posts

ehh nu atkal griezhos te lai laikam ieguutu kaadu tiesiibu ... ir pagaajushas 2 nedeelas kops ieprieks prasiiju bet nu .... zinu ka tas varbuut ir par maz bet iespeejams ka ar sho laiku pietika lai paarliecinaatu gign speleetajus un ieguut vinju uzticiibu ka vairs neesmu taads dirseeliigs lohs kaa agraak :/ taapeec veeleetos ieguut shadas tiesiibas : slay slap xb! es domaju ka par to xb viss ir jau skaidrs uzreiz... man biezi sanaak iet un klaigaat pa mirc lai naak kaadu izbanot un biezhi nakas piekapt pie lances tomasa macho xek`a un citiem adminiem lai banotu vinjus .... bet gadaasa arii taa ka pa to laiku kameer es prassu chiiteris jau var buut izgaajis bet taa es pats vinju vareetu nobanot ... veel arii varetu kadreiz nobanot kadu lohu kas apdirsh latvieshus utt... biezhi pa naktiim taadi gadaas... un es domaju ka man skills arii ir pietiekami normaals lai atskirtu chiiteri no normaala speleetaaja... uz gign jau speleeju loti sen ir bijushas tiesiibas bet deel sava debiilisma taas esmu pakaasis smile.gif un slap un slay veelos iegut lai paslapotu kaadu kas neiet peec uzliktas bumbas un citiem maziem parkapumiem kuriem neder bans uz 5 minutem...

p.s aizmirsu piebilst ka protams ir tadi ar kuriem veel aizvien ir nesaskanas bet nuu ... ceru uz sapratni wink.gif

Edited by cilveeks

biezhi nakas piekapt pie lances tomasa macho xek`a un citiem adminiem lai banotu vinjus ....

smile.gif gjeniaali

peedeejaas nedeeljas laikaa es tevi kkaa neesmu redzeejis gignaa... paskaidro, kaapeec tu juuti adminu truukumu, un ta jau viss buus ok... wink.gif

EDIT: ok ok! es ar abaam rokaam un kaajaam par! ja vinjsh speelee naktiis, ta xb IR jaadod! thumbsup.gif

Edited by whitesnake

vinjus - chiiterus :/ peedeejaa laikaa ?? es katru dienu vismaz 2-3h nospeleeju gignaa... ne uz viena cita puba nespeleeju ... okey pa dienaam jau viss ok ar adminiem bet no riitiem un naktiis taa suudiigi .. un pa dienaam arii citreiz gadaas ka nav neviena...

+ speleeju veel zem klana crD | bet es neesmu blade.. ja ir kaads sawadaax nix.. tas esmu es

Edited by cilveeks

esmu redzeejis uz servera un spele vinsh labi .. tiesa ir mainiijies vai vismaz es neesmu peedeejaa laikaa redzeejis textus kaa vinju noshauj "lox , pedisnh u.t.t."

ceru ka naacis pie praata , un es (nu tas ir iespeejams un veera njemams) vinju savaa veidaa atbalstu .. savaa ...

p.s. man nav nemaz adm uz gign.lv cilveek huh.gif

nu taa jau kadu laiku atpakalj it ka geks lielijaas, ka vairs nav tads dirseliigs, sakuma likas, tas tads islaiciigs triks, lai dabutu tiesibas happy.gif bet nu sen jau esmu parliecinajies, ka ta nav! tiesham uzslava cilveeka, tagad vinsh ir forshs

nu spele jau diezgan un labi, ja nebutu jau tik daudz adminu es viennozimigi atbalstiitu, domaju galvenajiem jaspriezh vai admini vel nepiecieshami, ja kadu vel vaig nu tad cilveekam vareetu iedot

nu taa jau kadu laiku atpakalj it ka geks lielijaas, ka vairs nav tads dirseliigs, sakuma likas, tas tads islaiciigs triks, lai dabutu tiesibas happy.gif bet nu sen jau esmu parliecinajies, ka ta nav! tiesham uzslava cilveeka, tagad vinsh ir forshs

nu spele jau diezgan un labi, ja nebutu jau tik daudz adminu es viennozimigi atbalstiitu, domaju galvenajiem jaspriezh vai admini vel nepiecieshami, ja kadu vel vaig nu tad cilveekam vareetu iedot

es gan uzskatu, ka vinsjh ir pidinjsh un vienmeer taads buus ! un pidinjiem tiesiibas nedot, ja nu vieniigi forshiem pidinjiem kaa bucheram, r&r wink.gif

bet cilveeks nav forshi pidinjsh sad.gif

Nu nez, veel pirms kaadas nedeeljas, kad es izdomaaju uzspeeleet gignaa, vinsh jau izceelaas ar gudriibu. Tur gaaja runa par to, ka vajag vai nevajag kaadu fun mapi (nu tas bija ap 1-2 naktii), es, protams, dedziigi atbalstiiju fun mapes uzlikshanu un cilveeks uzreiz kautko man saaka dirst lai es aizveroties, un lai ejot speeleet uz botu serveriem taadas botu kartes (shkjiet iceworld vai deagle5, vairs neatceros) . Man shkjiet, ka taada agresiiva riiciiba no adminu puses nebuutu iisti pareiza, bet nu spriediet pashi.

Edited by flashback

nuu toreiz bija lieta taada ka serverii aizvien veel bija daudz labu speleetaaju un es nezinu gan vai iceworld buutu piemeerotaakaa karte prieks taa briiza.. un toreiz bija vispaar izveidojusies laba komandas speele kas vispaar LJOTI reti ir pubaa un gribeejaas speleet veel normaaalas kartes!

hahha cik es talsos esmu, muahahaa, tu domaa man tas baigi pis?! smile.gif

nu macho redzi kaadi nervi shim pidinjam ?! happy.gif nedod vinjam, vinjsh mazs pidinjsh smile.gif

nee nee man tak po, es tik jokoju, bet par to kaiju ta taisniba wink.gif

btw.

shodien manas lielaakaas pohas ever!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...