Jump to content
GIGN Forum

Pasaules Gals


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Es tjipa sapratu, ka tuvojās katkāda planēta kas saskarsies ar zemi 2012 gadā te saitē atradu kur var aprēķināt kurā vietā nokrīt un kādi postījumi!http://www.purdue.edu/impactearth es jau domāju par pagraba taisīšanu un pārtikas krājumus!:D

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Slima suņa murgi :(

Ja nu kas tāds notiks , mēs tur neko darīt nevarēsim. Tik lai pabrīdina gadiņu iepriekš , tad kārtīgi jānodod!!! :muahaha:

ā, aizvakar skatījos Discovery un rādija, ka pēc 50 gadiem zemē ietrieksies asteorīds, bet risinājums jau esot gatavs , kkāds zemes pavadonis , kas ietriecoties asteroīdā mainīs tā kursu.

Edited by Dym
Link to comment
Share on other sites

Reāli es ticu tam kungam Dievam, bet tur nebij teikts par kautkādu asteroīdu, tikai, ka būs pasaules gals tad un tad labie un ļaunie nu jūs jau paši zināt elle un paradīze! :rolleyes: pag 2012 decembrī kautkādā! vispār jaieiet tanī saitā un jāizrēķina attālums, lai krītot neaizskartu Latviju, bet itkā es sapratu, ka pret zemi atdursies un zeme var sašķelties un pastumt zemi tālāk no saules!!!!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Kas jums liek domāt, ka pasaules gals jau nav noticis (vairākkārt)? Kas jums liek domāt, ka jūs vispār esat reāli, nevis tikai smalki izstrādāta datorsimulācija, kas mani, vienīgo izdzīvojušo, izklaidē garajā ceļā uz nākamo apdzīvojamo planētu, kamēr es saldi čuču?

Link to comment
Share on other sites

Protams, jāseko līdzi!

Vislabāk būtu smelties informāciju no šādiem avotiem:

a) spoki.elvee

b ) vipi.elvee;

c)kasjauns.elvee;

d) tvnet.elvee (šeit ir vēlams piedalīties diskusijās, atbildot uz dažādiem komentāriem).

Edited by Bezbiksis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...