enfuego777 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 kāds zin kādu labu piedāvājumu, ģimenes auto, kas neizmaksās ne vairāk kā 1000Ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Audi 80 Universālis? Es gan nezinu vai b3 virsbūvē bija universāļi, bet b4 ir biiiišku dārgāki un smukāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Nu es parto audi 80 ar bij domājis, kautvai sedans bet ekonomisks, var arī iebāzst pakaļā kādu materiālu no DEPO! Tikai diemžel naudis bik pa maz! Ir vēl arī passats! Karo4 man liekas viens vai otrs, jo Vācieši un detaļas arī lētas var tabūt! Edited December 2, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 1.9 dīzelītis būs tieši laikā! http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/80/ephhd.html lūk, pat quattro es domāju ka līdz kādiem 1100 toč var nokaulēt. Vienīgi quattro tādā cenā būs nodrāzsts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Ja nu vienīgi nokaulēt, bet ja nokaulēšu, tad ganjau tāpēc, ka tur ir defekti jau pietiekoši! Un man liekas ka tanī kvatritjīīī es vairāk ielikšu nekā braukšu! Tā jau vispār ir ar tiem lētajiem autiņiem, pirmo mēnesi brauksi normāli pēc tam tikai sāksies visādas fufeļi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Tā nav. Paziņa pirms 2 gadiem iegādājās Volvo 850 pa 700 Ls, jorpojām braukā laimīgs, ielicis viņš viņā ir ļoti maz. Tākā tādā cenā var atrast arī auto, kas kādu brīdi kalpos labi PS. Ja der arī sedani, tad vari pačekot Honda Accord/Civic, Toyota Carina-E/Corolla, Nissan Almera/Primera. Ir daudz un dažādi varianti Edited December 2, 2010 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ope...ctra/hffmd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 varde lec, saule lec - opelis nelec dienas iet, naktis iet - opelis neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Nu tas OPELS tīri tā neko! bet pantiņš labzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/80/ephhd.html lūk, pat quattro es domāju ka līdz kādiem 1100 toč var nokaulēt. Vienīgi quattro tādā cenā būs nodrāzsts... vectēvam pāris mēnešus atpakaļ meklēju aprātu, šitos mēslus apskatijos vairāk kā vajag. ja vizuaļi viss ir oki doki, tad motors grab nenormāli. Opeļus arī skatijos, visi kā viens nopuvuši, pat diezgan pajaunas astras.. Beigu beigās paņēmām Renault megane 1997. gada pa 600ls ideālā stāvoklī - bez rūsas,salons nenodrāsts, motors ideāls. It kā pēc noskrējiena rādija 134 000, pēc visa pārējā tā arī izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 nevajag tā nolikt tos opeļus, ja mašīnu kopj tad tā arī atiecīgi kalpo un nebus problēmu, var paņemt jebkuru svaigu mašīnu un pusgada laikā to nodzīt tā ka lētāk sanāks nopirkt jaunu nekā remontēt.. quatro pats par sevi būs liels patēriņš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Man liekas, kā jau pa lauku ceļiem vien jāpaliek pie audi 80. Daudzi skatos tieši lauku rajonos braukā ar audi 80, tieši sedana tipa un audi zārka tipa! Edited December 2, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Nu labu ģimenes vāģi nenopirksi šā vai tā, ja budžets ir 1000Ls, tad labāk ņem kādu garo opeli, i detaļas būs lētas, i nepatērēs daudz degvielas, i arī ekonomisks būs. Gribēsi labu mašīnu, par tādu cenu, tāpat dabūsi daudz iebāzt viņā naudas ziņā, kas priekš noteikta budžeta nav derīgs variants. Edited December 2, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 tas gan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 ja vari savu ciparu vismaz dubultot ieteiktu skatities uz volvo xc70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Da jebkurš katafalks tev derēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 pašlaik stulbākā ideja. Xc70 uzturēt būs jēbal, patēriņš nebūs neko mazais. un pat pa 2kls neko pratigu nevar nopirkt. labāk ta v70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 vecus dizeļus defaultā nevajag nemaz skatīties, 1 no 50 ir labā stāvoklī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Nu bet ja finanses neļauj, Tu iesaki labāk pirkt benzīnu? Ja rokas neaug no dirsas, tad vecais dīzelis nav nemaz tik sarežģīts un nav jāved uz servisiem, jo var tikt galā pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/80/ephhd.html lūk, pat quattro es domāju ka līdz kādiem 1100 toč var nokaulēt. Vienīgi quattro tādā cenā būs nodrāzsts... Servisā visam liec X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 nu tas bija pirmais kas pagadījās, tapēc arī ieliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 (edited) Audi a6 tomēr būtu labāks variants. Diezgan labs variants, ja nav pretenziju pret tik spilgtu krāsu. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a6/dnjxe.html Edited December 3, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ja rokas neaug no dirsas, tad vecais dīzelis nav nemaz tik sarežģīts un nav jāved uz servisiem, jo var tikt galā pats. da labi, 1.9 dīzelis vai 1.8, 2.0 benzīns nebūs nekāda starpība, jo tam dīzelim tāpat pa visām malām sūce būs visdrīzāk. Īsāk sakot es nesaprotu cilvēkus, kas pērk tos vecos dīzeļus, visus ko pazīstu ir iegrābušies Ja grib taupīt, lai pērk benzīns/gāze, ar gāzi būs taupība, dīzelis cik tur 1-3 santīmus lētāks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Tas kā kuram ar to dīzeli. Piemēram, es savam Ford'am pērku dīzeli pa 50 sant. litrā, tāpēc man pilnīgi pofig. Benzīnu tu gan nekur tā nevari dabūt, bet saļaru - gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Benzīnu tu gan nekur tā nevari dabūt, bet saļaru - gan. Un cik kvalitatīvs ir tas tavs 50 santīmus vērtais dīzelis? Agrāk vai vēlāk tāpat kāda huiņa tiks iegāzta bākā un tad tev motors parādīs treknu Fuck You! Runāju pēc pieredzes, jo viens čalīts ar 730d ahūna priecājās, ka ekonomē un pērk lēto dīzeli, tikai kad motors aizgāja gulēt dēļ nekvalitatīvas saļaras tad dziedāja citu dziesmu. Kaut gan latvijas tankos manuprāt nekādu labo dīzeli netirgo paļubomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now