Jump to content
GIGN Forum

Ģimenes Auto


enfuego777
 Share

Recommended Posts

Nu es parto audi 80 ar bij domājis, kautvai sedans bet ekonomisks, var arī iebāzst pakaļā kādu materiālu no DEPO! Tikai diemžel naudis bik pa maz! Ir vēl arī passats! Karo4 man liekas viens vai otrs, jo Vācieši un detaļas arī lētas var tabūt!

Edited by enfuego777
Link to comment
Share on other sites

Ja nu vienīgi nokaulēt, bet ja nokaulēšu, tad ganjau tāpēc, ka tur ir defekti jau pietiekoši! Un man liekas ka tanī kvatritjīīī es vairāk ielikšu nekā braukšu! Tā jau vispār ir ar tiem lētajiem autiņiem, pirmo mēnesi brauksi normāli pēc tam tikai sāksies visādas fufeļi!

Link to comment
Share on other sites

Tā nav.

Paziņa pirms 2 gadiem iegādājās Volvo 850 pa 700 Ls, jorpojām braukā laimīgs, ielicis viņš viņā ir ļoti maz.

Tākā tādā cenā var atrast arī auto, kas kādu brīdi kalpos labi :)

PS. Ja der arī sedani, tad vari pačekot Honda Accord/Civic, Toyota Carina-E/Corolla, Nissan Almera/Primera.

Ir daudz un dažādi varianti :)

Edited by ep1dem1c
Link to comment
Share on other sites

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/80/ephhd.html lūk, pat quattro :) es domāju ka līdz kādiem 1100 toč var nokaulēt.

Vienīgi quattro tādā cenā būs nodrāzsts...

vectēvam pāris mēnešus atpakaļ meklēju aprātu, šitos mēslus apskatijos vairāk kā vajag. ja vizuaļi viss ir oki doki, tad motors grab nenormāli. Opeļus arī skatijos, visi kā viens nopuvuši, pat diezgan pajaunas astras.. Beigu beigās paņēmām Renault megane 1997. gada pa 600ls ideālā stāvoklī - bez rūsas,salons nenodrāsts, motors ideāls. It kā pēc noskrējiena rādija 134 000, pēc visa pārējā tā arī izskatās.

Link to comment
Share on other sites

nevajag tā nolikt tos opeļus, ja mašīnu kopj tad tā arī atiecīgi kalpo un nebus problēmu, var paņemt jebkuru svaigu mašīnu un pusgada laikā to nodzīt tā ka lētāk sanāks nopirkt jaunu nekā remontēt..

quatro pats par sevi būs liels patēriņš..

Link to comment
Share on other sites

Nu labu ģimenes vāģi nenopirksi šā vai tā, ja budžets ir 1000Ls, tad labāk ņem kādu garo opeli, i detaļas būs lētas, i nepatērēs daudz degvielas, i arī ekonomisks būs. Gribēsi labu mašīnu, par tādu cenu, tāpat dabūsi daudz iebāzt viņā naudas ziņā, kas priekš noteikta budžeta nav derīgs variants.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Ja rokas neaug no dirsas, tad vecais dīzelis nav nemaz tik sarežģīts un nav jāved uz servisiem, jo var tikt galā pats. ;)

da labi, 1.9 dīzelis vai 1.8, 2.0 benzīns nebūs nekāda starpība, jo tam dīzelim tāpat pa visām malām sūce būs visdrīzāk. Īsāk sakot es nesaprotu cilvēkus, kas pērk tos vecos dīzeļus, visus ko pazīstu ir iegrābušies :muahaha: Ja grib taupīt, lai pērk benzīns/gāze, ar gāzi būs taupība, dīzelis cik tur 1-3 santīmus lētāks?

Link to comment
Share on other sites

Benzīnu tu gan nekur tā nevari dabūt, bet saļaru - gan.

Un cik kvalitatīvs ir tas tavs 50 santīmus vērtais dīzelis? Agrāk vai vēlāk tāpat kāda huiņa tiks iegāzta bākā un tad tev motors parādīs treknu Fuck You!

Runāju pēc pieredzes, jo viens čalīts ar 730d ahūna priecājās, ka ekonomē un pērk lēto dīzeli, tikai kad motors aizgāja gulēt dēļ nekvalitatīvas saļaras tad dziedāja citu dziesmu.

Kaut gan latvijas tankos manuprāt nekādu labo dīzeli netirgo paļubomu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...