ArcChez* Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Informācija: Vecums: 17 gadi. Nodarbošanās: Skolnieks. Pieredze Css: 3 gadi. GIGN labums...: Pašlaik css.gign.lv serveris ir atgriezts pie dzivibas un nav liela administrātoru aktivitāte kāda butu nepieciešama. Aktivitātes Laiki: Atkarīgs no privātas dzīves. Pa dienu un pa vakariem. Spēlētāja stati: Niks: ArcChez* Reģistrēts: Niks ir Reģistrēts. Rekomendētu: Guccis; c0l-; ForesT; Acc tiesības: slap, slay, kick, gag, ban Ar cieņu Artūrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Šis peronāžs ļoti aktīvi ir man reportējis čīterus gan caur skype, bet, visbiežāk pašā spēlē iekšā. Ļoti labi pamana tos, kas cenšās noslēptu neatļautās programmas. Pašam spēlēt prasme ir laba, spēles čatā ar pārliekām gudrībām nav izcēlies. Spēles laiks arī ir apmierinoš, pat neskaitot, ka bieži spēlē ar citiem nikiem. Varu droši viņu rekomendēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) Nu domaju ka šim varētu iedod accesu,ir viens no nedaudzajiem kam ir galva uz pleciem un huiņas netaisa. Cik nu ir gadījies paskatīties reportus, tad čiterus atpazīst. Nu online time arī ir gandrīz tās 200 stundas, skils ari diezgan labs. Tad nu dodu no savas puses REC Edited November 29, 2010 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Šobrīd uz CS:S ir aktīvi 2 admini. Tā kā man pašam pretenziju nava pret šo puisi, tad pieļauju iespēju arī uzlikt tiesības. Ja līdz rītam neviens cits admins nenorādīs iemeslu lai neliktu tiesības, tad likšu virsū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 man ir tikai viens jautājums, čalis ar tādu pašu niku, kas norāva banu pāris mēnešus atpakaļ ir kāds cits, vai arī kāds spēlējās ar tavu niku ? ps meklejot banu neatradīs, laikam unbans pirkts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 man liekas to banu noņēma paši admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Man liekas ka tur kkas bija ar to kas ip un nikus manija, bet isti neaceros vai taa bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts