worm Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 gan jau kaut kāds konfigs mistisks... vai moš vienkārši tā karte atbalsta max DirectX 8 bez kaut kādām fīčām, tāpēc ir labs fps... man uz manas 3870x2 uz max settingiem ir kādi ~70fps un reizēm pat nokrīt uz 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Nu it kā jau tagad teju visas (pēdējos gados ražotās) kartes velk vismaz directx10. Manā gadījumā ir stipri overklokots procis, FSB sinhronizēts ar RAM frekvenci, overklokots RAM, ašs cietais, jaunākie draiveri un visas spēles ar sakarīgu dzini var izbaudīt (tik dažreiz jāatsakās no dažiem AA slāņiem). Lai vai kā par jaunajām videokartēm man nav sajēgas, tākā ieteikt neko nevarēšu, tik bišķi pamuldēju... Edited November 25, 2010 by Čaks Kulakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Ok, kas man ir shobriid? Procesors: Intel CPU 2160 @ 1.80 GHZ (2 CPUS) RAM: 1 GB Videokarte: NVIDIA GeFORCE 7300 GS (512 MB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Tev jau vajag vairāk ramu un jaunu video. Vēl var par proci padomāt. Visu kasti nav jēgas pirkt. Būtu forši, ja vēl izpīpētu kāda tieši mātesplate. Edited November 25, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) ja tu pateiktu RAM'a frekvenci tad buutu ideaali, bet nu peec procesora varu pateikt ka upgreidojoties nevajadzees mainiit maatesplati seezh uz taa pasha socketa Q8300 procis - 89.16 Ls Kingston 1GB 800MHz DDR2 CL6 KVR800D2N6/1G kit of 2 - 26.32 ja jaunus jaapeerk attieicigi tad jaapiemeklee videokarte zem 200 sanaaks luuk piemeram SPARKLE GF GTS250 512MB - 63.46 un esam iekljaavushie stava abudzhetaa, par upgrad evareesi kaadu laiku aizmirst ja ar esoshso speeji sadziivot 4 gadus protams ja vajag paliidziigas rokas (jo macho nevar salikt kopaa) par alinju salikshu p.s. shobridi labaaka avieta kur pirkt dator daljas ir 1a shps p.s.s. pats esmu ATI fans taapeec baigi nespeeshu rpeiceet ar detalizeetu shisi videokartes izklaastu ^^ Edited November 25, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nemīžat, es ar NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 rukāju tf2 bez problēmām. Lai gan, es vienmēr esu vēlējis zināt, kā ir spēlēt virs 20fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 (edited) Worm un ko tad man teikt, man uz portativa ir 5470 HD karte uz tf2 iet uz mid-high setingiem fps_max 121 un praktiski visu laiku turas ap to 100 retos brizos uzmet zem 50 Nja labi lietoju es configu, bet grafika ir apmierinoša nav kubiki rubiki, un aa x4 pat ir ieslegts Bieži vien tie testi ir galigi garam, it ipaši kad pirku sev stacionarajam hd 4850, tie 3d mark testi bija salidzinosi zemi, bet kad izmeiginaju dzive rezultats bija pavisam cits un speles gaja uz max.. Edited November 25, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nu kur tad bez tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 3D mark testi ir tikai aptuvens rādītājs. Tāpēc es arī ieliku linku uz testu, kur ir pārbaudīta Left4Dead spēle, jo viņa ir balstīta uz HL2 dziņa (tā pat kā TF2). Es esmu redzējis kā spēle iet uz 8600GTS un mid settingiem un man nepatika. Es tomēr esmu ultra-high settingu piekritējs un spēlēju spēli, lai to izbaudītu ar acīm nevis, lai apmierinātu savu slāpi pēc fragiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 BTW M79 nobankrotēja jau pagājušogad. Pāris mēnešus pēc skaļā metaleks bankrota arī M79 smuki klusām nobankrotēja, uzmeta piegādātajus un arī daļu no klientiem kuriem bija problēmas ar garantiju . Saits protams nav mainījies, bet firma apakša jau ir cita un ar precēm, kas bija iepirktas no iepriekšējā M79 dažkārt gadās problēmas ar garantiju... Tas tā, informācijai, pārdomas par M79 rulzīgumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 . Saits protams nav mainījies, bet firma apakša jau ir cita un ar precēm, kas bija iepirktas no iepriekšējā M79 dažkārt gadās problēmas ar garantiju... Tas tā, informācijai, pārdomas par M79 rulzīgumu... varu apstiprināt šito, btw, Blusa tur bija nopircis samsung cieto nesot uz garantiju pateica - ATVAINOJIET Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Surr, tikai neapvainojies Mūsu sadarbošanos es augsti novērtēju un to "diemžēl" es adresēju vairāk Cerez'as izteiktajai vēlmei sadarboties ar M79, nevis mēģinot tevi nomelnot or something. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 Ok, kaa es varu uzzinaat, kaads man ir tas korpuss, baroshanas bluks un maates plate? Un kas ir ar proci/video karti/RAM? Mainiit vajag visus? Uz ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) ir tada lieliska programma kā everest, novelc uzinstale palaid, un atiecigi tur var atrast kā eksportēt visu informāciju html formātā, to varētu iepostēt, tad jau viss būs skaidrs Everest home edishins edit reports - > report wizard spied next next next finish un vis bus darits Edited November 27, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Un kas ir ar proci/video karti/RAM? Mainiit vajag visus? Uz ko? Atskrūvē vaļā korpusa kreiso sānu skatoties no priekšas. Mātesplates modelis visticamāk būs uzdrukāts netālu no RAM slotiem, barokļa vati būs uz paša barokļa uzlīmes. Tad kad to visu pateiksi, tad arī skatīsies ko un uz ko mainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Tad kad to visu pateiksi, tad arī skatīsies ko un uz ko mainīt. Ok, man ir 0 nojausma, vai es skatos pareizajaa punktaa, bet tas, kas izskataas peec baroklja, lol, ir - AC input 220 - 240 vati, DC output 350 vati. maates plate - Gigabyte GA9453PL - S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Vai tomēr GA945PL-S3? Ja tā, tad pietiek nomainīt Procesoru, videokarti, operatīvo un barokli. http://m79.lv/Cooler-Master-Extreme-RS460-...3-EU_82626.html http://m79.lv/APACER-MEMORY-DIMM-1GB-PC640...NBGC_85555.html X2 http://m79.lv/CPUC2D-2930-1066-3M-S775-BX-...LGTE_76147.html http://m79.lv/MSI-HD-5770-PCIE-1GB-DDR5-2X...2D1G_71574.html Vecās detaļas varēsi pārdot, tur kautkas ap 20 Ls salasītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Ja tā, tad pietiek nomainīt Procesoru, videokarti, operatīvo un barokli. Ok, es uzmetu acis. Macho saka, ka taa video karte man nedereetu, jo man neesot slota (vinjsh taa domaa). Eniivei, gribeetu dzirdeet veel kkaadus ieteikumus arii no citiem ar iespeejamajiem risinaajumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 macho dzer alu un skatas tv? respektivi ar attieksmi - pienacis laiks macities visu pasai, dari pati? Tik elementaras lietas jau vins var apskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Ja vecā operatīvā "izspiež" 1gb, tad varētu pieteikties uz pirkšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ja tev tiešām ir GA945PL-S3 plate, tad attiecīgajai videokartei, ko iemeta kRi, vajadzētu derēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 neticēju, ka tik vecam kompim ir pci-e sloti, apskatījos, jā tiešām ir. tad tiešām varētu derēt rama + videokartes + proča apgreids (un jauns baroklis obviously) edit: inčīgs kri variants, cerezai principā vajag tikai lai tf2 lidotu, es nezinu cik tas http://m79.lv/CPUC2D-2930-1066-3M-S775-BX-...LGTE_76147.html procesors būs kruts, jāapskatās kaut kāds tomshardware staffs. surrounder, pie tevis var dabūt tās kri ieteiktās detaļas? vai tu kaut ko citu ieteiktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 tad tiešām varētu derēt rama + videokartes + proča apgreids nemot vērā DDR2 cenas izdevīgak manuprāt tomēr it paņemt jaunu m/b jau ar DDR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Es neko nesaprotu. Kāds nevar vienkārši iedot linkus ar to, KO un PAR CIK man vajag. Lūdzu ņemiet vērā, ka man nevajag šī gada videokartes un visvisvisviskrutāko stafu. Vienīgā spēle, ko es spēlēju ir TF2 (kam ir kkādas prasības, ko mans vecais nevar pavilkt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 man šķiet, ka to vienu gb es varu atdot no saviem 4iem, man tāpat windows ir 32 bitu un atpazīst tikai 3gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now