kRi Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Jā, tā ir. No Latvijā izsniegtajiem doķiem, personu apliecinoša tikai pase, jo personas apliecību ( ID karšu ) mums nav. http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=62793 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Absurds, es pat bankā jebkuru jautājumu, izņemot konta atvēršanu veicu ar tiesībām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 pēc likuma pārdevējai arī ir tiesības nepieņemt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Kur ir tāds likums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Nu vajag jau kārtīgāk lasīt postus, te jau tika iemests links - http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=62793 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Dokuments skaitās tikai vadītāj apliecība un pase.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 ev nu, neapnīk? kur tu šeit redzi vadītāja apliecību? (3) Ir šādi personu apliecinoši dokumenti: 1) personas apliecība; 2) pase. http://www.likumi.lv/doc.php?mode=DOC&id=62793 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Es to izdarīju pat ar skolēna apliecību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Es bērnībā 2 gadus pirku sev alu un cigaretes ar izprintētu pases kopiju, iepriekš nomainot savus datus. Nav runa par to, ko var izdarīt, ir runa par to kā tas izskatās no likuma puses. Paldies kRi par linku, tātad diemžēl neesmu kļūdījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) Kurā bankā ta tevi apkalpoja ar skolēna apliecību? Nu šitādus pekstiņus nevajag stāstīt. Starpcitu topika pirmā lapa smieklīga, pēc tam jau aiziet kurš gudrāks, laikam breetz bija tas, kas pirmajā lapā izjauca jautrību EDIT : Jā, piedod par apmelošanu, vincisters tas bija Edited November 17, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ir man tāds talants- izbojāt ballītes. Bet šajā gadījumā vincester's bija pirmais, man tādas aizdomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Epix - Swedbank`ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 jā, ar prāmi var pist prom. p.s. man ir jautājums. vai es ar statoil karti varu saņemt atlaidi rimčikā? Man liekas ka avr,ja Tā labi palūgsi kasierei :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Vācijā būdams Gribēju uz Klubu aizraut... Šis man prasa 18 .. es Sim Sejā pravas... A Šis man sakot ka nederot,ka Tikai Pase der... Un tagad Padoma,pirms atbildi: Ja jau Vācijā , Klubā laiž iekšā tikai ar PASEM , nevis Tur Tiesibai, vai ka Tu Tur pekstinjus saceri ar skolnieka apliecibu Tad kura Fakinga Banka Ir Tik Stulba,lai Pieņemtu Skolnieku apliecibu,kuru Tu pats vari uztaisit un zimogu pats uzspiest !!! ( Zimogus Var Pasutīt Pec pašas izveles,Tik jazin kur un kā ) :D P.S. un taagd nesaki mums te ka esi riktigs BANKU apisejs :D FAIL no tavas Puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 (edited) :D Nu , kā redzi , swedbank ! Edited November 17, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 bankās ņem kopijas no iesniegtajiem dokumentiem, kā tu domā ar kuru galu viņa domā, cik ilgi tur vel strādāja, ja kā kopiju pie līguma pielika skolnieka apliecības kopiju? tas nav reāli, tā vienkārši nenotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 aivis99 [1999], viņam gan jau 11 gadi un tēlo bossu, ka uz banku ar skolēnu apliecību aizgājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Runajot par Hansabanku, tur pat apkalpoja mani sadi 1)jautajums personas kodu es (wtf) nu labi pasaku, name ta jus sauc, es jaa. 2)Ieliku mierigi sava konta naudu uzzinaju bilanci Biju parsteigts, ka pieklut pie sava konta var tikai nosaucot personas kodu pareizi. Tapec es uzskatu ka tas ir individuali kada tur tantina sez. Bet taka tur pie SAVA konta var tikt bez papira, nebrinisos ari par skolena apliecibu, jo sava zina bilde tur tach ir sejas (par tam apliecibam vispar neko nezinu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Protams SuperRembo, kamdelj lai vinji neljautu uzskaitiit tev uz konta naudu un uzzinat bilanci? Viniem tak pofig tas tavs konts vai svesh, ja tu gribetu iznjemt ara naudu tad droshivien buutu savaadaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Tieši tā. Tas tikai pierāda, ka ir mūsdienās arī cilvēki, kuriem ir arī cilvēcīga un iecietīga domāšana. Stipri šaubos vai Tev ļautu izņemt naudu bez pases.. Turklāt, tā kā viņi operē ar naudām, kas ir kontos, tad viņiem tas ir izdevīgi, kaut arī neesmu drošs, ka to dara arī ar mazajiem kontiem, ne vien krājkontiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Nespried pēc manis pēc kaut kādiem foruma datiem, ja nezini taisnību, āpsi. Tas, ka tu bankā tiec apkalpots tikai ar savu pasi, nenozīmē, ka citiem arī tā ir. Kāda velna pēc, lai es viltotu kaut kādu sūda apliecību, vienkārši uz doto brīdi man līdzi bija tikai skolēna apliecība un tas arī viss. Man tak pie kājas vai tu(jūs) tici(ticiet) vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
peredasts Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Bļeģ, nu tu tak esi riktīgs alnis. Nevienam neinteresē vai tevi kāds apkalpoja vai ne uzrādot savu papīra gabalu, ir runa par LIKUMU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 aivim ir pilnīga taisnība, jūs vnkārši nesaprotiet, jo neesiet kompitenti. es pat ar savu vizītkarti esmu pircis dārgās cigaretes un alkaholu no aukstākajiem plauktiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now