krish Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Šī balsošana ir lai noskaidrotu, cik cilvēki būtu ieinteresēti paintball tusiņā. Ja kādam liekas, ka ārā ir auksts, tad atgādināšu, ka pagājušais paintball tusiņš notika aptuveni pirms gada, ja nemaldos, tad februāra mēnesī. Toreiz bija -12 grādi un visiem bija silti. Man no pagājušā pasākuma ir ļoti pozitīvas emocijas un tāpēc gribētos ko līdzīgu atkārtot. Tie kas gribētu piedalīties, lūdzu, uzrakstiet vēlamo laiku. Domāju, ka tas varētu notikt kādā nedēļas nogalē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Man mēnesis datums ir vielanga kāds, galvenais lai tā ir sestdeina Edited November 2, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ja darbā varēšu sarunāt brīvdienu, domāju, ka ieradīšos. Par datumiem - pofig, tāpat visas brīvdienas jāstrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Un kurā vietā tieši tas būtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 arii intereseetu vieta katra azinjaa es tieku jebkuraa briivdienaa, jo pa darbadienaam esmu aukle ieteiktu es vietu taadu kaa pifpaf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ja kādam liekas, ka ārā ir auksts, tad atgādināšu, ka pagājušais paintball tusiņš notika aptuveni pirms gada, ja nemaldos, tad februāra mēnesī. Toreiz bija -12 grādi un visiem bija silti. Man no pagājušā pasākuma ir ļoti pozitīvas emocijas un tāpēc gribētos ko līdzīgu atkārtot. Tie kas gribētu piedalīties, lūdzu, uzrakstiet vēlamo laiku. Domāju, ka tas varētu notikt kādā nedēļas nogalē... ee s udovoljstviem u menja ewe 4elovek estj znakomij kotorij delaet pinbol mozno podewevli dogovaritsja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 kāpēc gan ne.. ganjau piedalos. tik datumus izdomājat. man der visi datumu teorētiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ideāli būtu ja pirmajos datumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Šoreiz gan noteikti ieradīšos. Noteikti visi piekritīs, ka šim pasākumam jānotiek 6dienā, jo 5dien pēc darba jau tumšs un svētdien gribās pabūt mājās un atpūsties. Ko jūs sakāt par 20. novembri, jo cik esmu lasījis laika prognozi tad tikai uz tiem datumiem sāks iestāties aukstums...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Diemžēl nevarēšu, ja būs sestdien... Man lekcijas no rīta līdz vakaram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Malacis Krish es pagajusho nedelj biju painbola tieshi iedomajos sen ar Gign nava buuts Esmu tikai par, ar datumiem man ir loti lielaa pakala, jo videji menesi ir 4 briivdienas, so .... Protams, gribetos redzeet maksimaali vecaas sejas, ar ko toreiz uzkapajaam beefij, vincesters, krish pusdzivais utt. Krish der variants, kad es varetu kaut kaadus datumus ieteikt ? Kaa buutu 21 datums sveetdiena ? Edited November 3, 2010 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nepieciešams zināt vietu un nedēļas dienu, kurā varētu tas tikt plānots, tad varbūt arī es + vēl kāds liepājnieks varētu aizšaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Par vietu- pagājšreiz bijām šeit: http://paintball.lv/modules.php?name=Conte...wpage&pid=5 Bet vietu varētu arī pamainīt. BOT^a: kas tas par pifpaf? Pastāsti, lūdzu, mazliet vairāk! lmz: es domāju, ka mēs esam ieinteresēti organizēt paintbolu pēc iespējas lētāk. Pastāsti mazliet vairāk, kā tav čomaks var mums palīdzēt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) nu es pifpaf esmu bijis daudz reizes un liidz shim visaas vietaas kur esmu bijis tieshi pipafs liekas vislabaakais!!! http://www.pifpaf.lv/ un atrodas turpat blakus kas tavaa linkaa p.s. iechekoju cenas un laukumus un izskataas ka tevis mineetais variants vareetu butu labs http://www.jugland.lv/prices_lv.html Edited November 4, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Man te vienam pazīstamam pieder painballa laukums saulkrastos, ja nu izdomā, tad var arī šeit. http://www.busas.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja peintbols notiks Saulkrastos, tad būs kauns neierasties, tā vieta atrodas kādu kilometru no manām mājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Iečekoju tos pārējos paintball laukumus. paintball.lv, pifpaf un jugland ir viens otram tuvu. Varam izvēli mazliet atlikt. Vrbūt dabūsim kādu atlaidi... Par Saulkrastiem gan es stipri šaubos, jo visu pasākumu sadārdzinātu. Labāk tepat pie Rīgas. Par datumiem vēl nav skaidrs. Varbūt 20 vai 21 ir mazliet par agru, lai savāktu vajadzīgo cilvēku skaitu. Ko sakat par Decembra pirmajām nedēļām ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Jugland jau arii ir tas paintball.lv laukums vnk taja alinka ako tu uiedevi bija maz informaacijas un taapeec ieliku tiesho linku uz bvinju maajas lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 vnk taja alinka ako tu uiedevi bija maz informaacijas un taapeec ieliku tiesho linku uz bvinju maajas lapu un es, ātrumā apskatot, nodomāju, ka tie ir divi dažādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 http://www.busas.lv/ Sveiki CS/gign cienītāji Maniju trafiku no gign.lv mājas lapas un gribēju noskaidrot aktivitātes iemeslu un uzgāju šo forumu Redzu, ak gatavojaties vienam kārtīgam painta mačam. Tad varbūt uz reiz varētu atbildēt uz pāris jautājumiem saistībā ar peintbola spēli PK "Bušas". 1. Maniju argumentu, ka uz Saulkrastiem ir pārāk tālu - braucot no Juglas "Jugland" "PifPaf" ir par tālāk 2. Redzēju, argumentu par cenām, ja "Jugland" un "PiPaf" starta komlekts ir 6 Ls un papildus 100 bumbiņas ir 2,5, tad "Bušas" Jums sniegs iespēju uzspēlēt pa 5 un 1,75 (noteikti būs lētāk, ņemot vērā, ka jābrauc 10 km tālāk ) Mums ir liels laukums, kas nav veidots no sakrautām riepām, uz spēles misijas būs interesantas Privāto pasākumu organizēšanā mēs noteikti esam līderi. P.S Teddy laužas un saka, ka iespējams nespēlēšot, vajag veikt pressingu Principā Teddy ir arī informēts aptuvnei, kas un kā, katrā ziņā www.busas.lv ir info un mans num: 26785909, Andris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) šo spēli vēl neesmu uzspēlējis.. par cik šogad gign pārtiju izlaidu. uz šo gribētos ierasties. kad būs skaidrāk zināms, kur un kad, arī es varēšu gala atbildi dot. EDIT: busas izklausās pēc reāli ieinteresēta pacana! Edited November 9, 2010 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Maniju trafiku no gign.lv mājas lapas un gribēju noskaidrot aktivitātes iemeslu un uzgāju šo forumu Redzu, ak gatavojaties vienam kārtīgam painta mačam. Tad varbūt uz reiz varētu atbildēt uz pāris jautājumiem saistībā ar peintbola spēli PK "Bušas". 1. Maniju argumentu, ka uz Saulkrastiem ir pārāk tālu - braucot no Juglas "Jugland" "PifPaf" ir par tālāk 2. Redzēju, argumentu par cenām, ja "Jugland" un "PiPaf" starta komlekts ir 6 Ls un papildus 100 bumbiņas ir 2,5, tad "Bušas" Jums sniegs iespēju uzspēlēt pa 5 un 1,75 (noteikti būs lētāk, ņemot vērā, ka jābrauc 10 km tālāk ) Mums ir liels laukums, kas nav veidots no sakrautām riepām, uz spēles misijas būs interesantas Privāto pasākumu organizēšanā mēs noteikti esam līderi. P.S Teddy laužas un saka, ka iespējams nespēlēšot, vajag veikt pressingu Principā Teddy ir arī informēts aptuvnei, kas un kā, katrā ziņā www.busas.lv ir info un mans num: 26785909, Andris Pie visa iepriekšminēta piemirsu pateikt, ka spēles datumi 20, 21 būtu baigi jēdzīgie, jo pēc tam laiks tiešām paliks vēsāks! Pie šāda pasākuma organizēšanas piesakās viens cilvēks, kas taisa listi ar spēlētājiem (kas tiešām tiek ) un rezervē datumu pie manis, pasakot cik, kas un kapēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 man vienalga kurā vietā, varu ar +10km nobraukt takš davai, kurš uzņemas organizēšanu? 20, 21 neder, jo tās ir lielās brīvdienas... tanīs dienās stūrei nedrīkst pat tuvoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busas Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 davai, kurš uzņemas organizēšanu? 20, 21 neder, jo tās ir lielās brīvdienas... tanīs dienās stūrei nedrīkst pat tuvoties Tev būs jāuzņemas organizatoriskā puse Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Ar organizatorisko nodarbošos es. Es piedāvāju spēlēt Decembra sākumā. Vai nu sestdien, 4. decembrī vai arī nedēļu vēlāk- 11. decembrī. Man pašam būtu vienalga kurā no šiem datumiem. Ja tu gribi piedalīties, dod ziņu, kurš datums patīk labāk. Būtu ir svarīgi zināt, cik cilvēki piedalīsies, tāpēc visi, kas ņems līdz draugus, noteikti uzrakstiet cik un kādi... Busas piedāvājums izskatās vilinošs. Pastāsti vairāk par spēlēm un misijām... Kādas "kartes" jums ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now