Jump to content
GIGN Forum

Acc Up


Dont^
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Sakara ar to ka man ir daudz briiva laika un pavadu to spelejot counter-strike.(pats es stradaja apsardze - izbraucot tikai uz trauksmeem! darbs tads ka gandriiz sezu majaas. Ka ari nodarbojos ar boksu, kachalku)Biezi speleju no riitiem kad tautas ir maz un daudz chiiteru) un ari dienas laika! Gribeetos paugstinat acc! velamas komandas butu xm xnextmap, p un imuniti

1. xm izmantoshu tikai tad kad servers crash! un ta ka rakstits noteikumos! Launpratiigi neizmantoshu!

2. xnextmap - kad pietruka 1 balss lai nomainitu mapi un tauta velas to. un kads netisham speles laika piespieda ciparu 2 (Pat votes izmantoshanu vienmer ierakstu admin chata lai saskanotu nextmap un ar tautu ari vai velas vispar).

3.P - man ir lattelecoms un mainigais ip adrese lai nekertu banus :)

4. imunitati - ta ka es biezi krushiju serveri mani meeta no vienas komandas uz otru ta medz but pat 2-4 reiz vienas mapes laika :)

Mani statis: Te

Domaju ka daudzi admini atbalstiis mani uz shiem flagiem :)

Ar cienu! Dont^

Link to comment
Share on other sites

dont zini to joku, kuru nestāsta gejiem?

par to imunitāti iebilstu, nu tu spēlē labi un ja tevi nemētās, tad būs spēle vienos vārtos, no rītiem jau nu bez šaubām, jo tad reti ir kāds normāls krušītājs, par pārējo nav pretenziju.

Link to comment
Share on other sites

Redzot ka ACC UP prasa Don`t uzreiz zinaju ka būšu par! Bet nu pārāk daudz tiek prasīts! Ar visu būtu OK,bet nu tā kā pujka regojies tikai pirms gada pie mums ar IMUNITATI būs pa daudz prasīts! Tas ir vienīgais glābiņš komandām,ja kādu krušītāju pārmet pie vājākiem! nevajag domāt,tikai par SAVU REZULTĀTU,jāspēlē komandas spēle! Uz visu REC izņemot IMUNITĀTI!

Link to comment
Share on other sites

atceros vel pats rakstīji kkāda R.+ topikā ka tev pašam nemaz nevajag to xm, bet nu varbut vari padalities, kapec pardomāji? Un btw ta pat atbalstu, protams, tikai ne uz imunitati! Ka jau Fake teica, lai botam tiek, čīterus arī kaut cik ķer, jo parasti visu laiku ir dead :D

Link to comment
Share on other sites

No manis atbalts protams, jo čalis itkā sakarīgs, bet tā imunitāte... es būtu ar visām četrām par to, lai iedod imunitāti, ja viņš pieminētu, ka ir LTC un dažreiz nomainas IP, bet ja tapēc, lai nemētātu pa komandām, tad gan būšu pret to...

Link to comment
Share on other sites

Viņš bija domājis par citu imunitāti, par šo -

:)

Ar cienu! Dont^

Neatceros pie kura flaga šitas nāk klāt, bet nu parasti tas flags ir kārtīgi spalvainajiem.

Arī man liekas, ka speciāli tam, lai nemētātu pa komandām, šis flags nebūt nav nepieciešams... Pārējais var lieti noderēt, tā kā maziņš atbalstiņš arī no manis.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

xm komanda nuzhnaja i glavnoe chto dontu ona nuzhna v ljubom sluchae tak kak vremeni on provodit ne malo na servere, chto kasaetsja imunniteta tak ja vobwe ego ubral ,tak kak transfer, balansiruet igrakov i eto ochenj horosho, ne variant kogda odna strona slivaet drugoj v odnu kalitku ! :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

jērik nu piedod un atvaino un pa lūpām nesit, ka es šitā nolažojos! :D

Anyway. Šis team mētāšanas plugins tika uzlikts, lai censtos balancēt spēli un frageri nevarētu sēdēt vienā team un otru team apšaut pa sauso visu laiku, jo tas paliek neintresanti ar brīdi. Tapēc es uzskatu, ka pret to imunitāti nedrīkstētu dot. Bet ko gan es!? Sirms, vārgs un nevarīgs varu teikt... :(

Link to comment
Share on other sites

Nu ja! Es pashreiz speeleeju anglju serverii, kur teambalance praktiski nav! Varbuut reizi 5 kartees paarmet vienu speeleetaaju. Speeleet tur ir diezgan nepatiikami, jo neskatoties uz karti, vienmeer buus vienaa tiimaa liels paarsvars(vienalga ct vai ts). Un tas tiims, kur ir paarsvars nepaartraukti brutaali rasho, principaa atstaajot otru komandu bezspeejiigu, jo spiediens ir ljoti liels un pret 15 pleijeriem tu kaut vai gribeedams nevari vinjus visus apshaut! Lai nebuutu galiigs offtopiks - imunitaatei nee, paareejais pohuj! :)

Link to comment
Share on other sites

ir tā, ka tā metāšana sit tevi ārā no līdzsvara, kas protams ir lielos vilcienos POHUJ, bet nu.. tu iesāc pistoles par Ts, pēc pistolēm CT un tad kaut kad, pa karti tevi vēl 2x pārmet. tas it kā ir ok, bet tai pašā laikā traucē. team balance var strādā uz citiem spēlētājiem tik pat labi, kā uz tevi, jo parasti nav tikai viens frageris vai viens hvz kas. ir vēl labas admin komadnas priekš tā, kā arī, ja neesi pilnīgi tups spēlētājs, tad vari pats pāriet pie pretiniekiem, kad nepietiek fragu ;)

bet ko tad es...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...