Dont^ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sveiki! Sakara ar to ka man ir daudz briiva laika un pavadu to spelejot counter-strike.(pats es stradaja apsardze - izbraucot tikai uz trauksmeem! darbs tads ka gandriiz sezu majaas. Ka ari nodarbojos ar boksu, kachalku)Biezi speleju no riitiem kad tautas ir maz un daudz chiiteru) un ari dienas laika! Gribeetos paugstinat acc! velamas komandas butu xm xnextmap, p un imuniti 1. xm izmantoshu tikai tad kad servers crash! un ta ka rakstits noteikumos! Launpratiigi neizmantoshu! 2. xnextmap - kad pietruka 1 balss lai nomainitu mapi un tauta velas to. un kads netisham speles laika piespieda ciparu 2 (Pat votes izmantoshanu vienmer ierakstu admin chata lai saskanotu nextmap un ar tautu ari vai velas vispar). 3.P - man ir lattelecoms un mainigais ip adrese lai nekertu banus 4. imunitati - ta ka es biezi krushiju serveri mani meeta no vienas komandas uz otru ta medz but pat 2-4 reiz vienas mapes laika Mani statis: Te Domaju ka daudzi admini atbalstiis mani uz shiem flagiem Ar cienu! Dont^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Laba sūdzība tev padevusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 kaut kads fail netur iemetu omg ) var parnes uz tiesibu sadalu vai izdzest FAIL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 dont zini to joku, kuru nestāsta gejiem? par to imunitāti iebilstu, nu tu spēlē labi un ja tevi nemētās, tad būs spēle vienos vārtos, no rītiem jau nu bez šaubām, jo tad reti ir kāds normāls krušītājs, par pārējo nav pretenziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Paarmests uz pareizo sadalju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Redzot ka ACC UP prasa Don`t uzreiz zinaju ka būšu par! Bet nu pārāk daudz tiek prasīts! Ar visu būtu OK,bet nu tā kā pujka regojies tikai pirms gada pie mums ar IMUNITATI būs pa daudz prasīts! Tas ir vienīgais glābiņš komandām,ja kādu krušītāju pārmet pie vājākiem! nevajag domāt,tikai par SAVU REZULTĀTU,jāspēlē komandas spēle! Uz visu REC izņemot IMUNITĀTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Naxyj jums imunitate , tas ka jums bus tas flags nav nekadas logikas. xteam dod iespeju iztikt no PTB kursh tevi parmet. Parejais lai jau tiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Regos esmu 1 gadu bet cik ir sepelet zem [N.A.V.I]? kad vel pastaveja clani! P.S. Ja ngear ari citreiz izmantoju xteam bet ta parsvaraa kad parmet speleju taalak un neizmantoju xteam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Bet tapat reali tev ta imunitate nav vajadziga , ta reali ir krana pagarinashana vai vienkarshi viebons. Nu vismaz prieksh tiem kuri to prasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) Rec, sakarīgs purns. Nu var jau iedot to imunity,jo neko ļaunu ar imunity neizdarīs. Edited October 14, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Lai jau botam tiek. rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Tak kāda starpība, lai jau viņam tiek tā imunitāte... tas jau neko nemaina, manuprāt vai arī tad ir ārprāc, ārprā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 atceros vel pats rakstīji kkāda R.+ topikā ka tev pašam nemaz nevajag to xm, bet nu varbut vari padalities, kapec pardomāji? Un btw ta pat atbalstu, protams, tikai ne uz imunitati! Ka jau Fake teica, lai botam tiek, čīterus arī kaut cik ķer, jo parasti visu laiku ir dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 No manis atbalts protams, jo čalis itkā sakarīgs, bet tā imunitāte... es būtu ar visām četrām par to, lai iedod imunitāti, ja viņš pieminētu, ka ir LTC un dažreiz nomainas IP, bet ja tapēc, lai nemētātu pa komandām, tad gan būšu pret to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Dont^s ļoti bieži spēlē un arī ir ļoti augsts skills, galva ir uz pleciem. Admins arī ir baigi foršais. Kāpēc nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Tevis delj nevareju neierakstit... Imunitatei ar ieieshanu caur banu nav nekaada sakara. Lai varetu ieiet caur banu tam ir paredzets specials flags "p" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) Viņš bija domājis par citu imunitāti, par šo - Ar cienu! Dont^ Neatceros pie kura flaga šitas nāk klāt, bet nu parasti tas flags ir kārtīgi spalvainajiem. Arī man liekas, ka speciāli tam, lai nemētātu pa komandām, šis flags nebūt nav nepieciešams... Pārējais var lieti noderēt, tā kā maziņš atbalstiņš arī no manis. Edited October 15, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 xm komanda nuzhnaja i glavnoe chto dontu ona nuzhna v ljubom sluchae tak kak vremeni on provodit ne malo na servere, chto kasaetsja imunniteta tak ja vobwe ego ubral ,tak kak transfer, balansiruet igrakov i eto ochenj horosho, ne variant kogda odna strona slivaet drugoj v odnu kalitku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 REC Dont'am, skils ir, galva ir, abus izmanto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 jērik nu piedod un atvaino un pa lūpām nesit, ka es šitā nolažojos! Anyway. Šis team mētāšanas plugins tika uzlikts, lai censtos balancēt spēli un frageri nevarētu sēdēt vienā team un otru team apšaut pa sauso visu laiku, jo tas paliek neintresanti ar brīdi. Tapēc es uzskatu, ka pret to imunitāti nedrīkstētu dot. Bet ko gan es!? Sirms, vārgs un nevarīgs varu teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Nu ja! Es pashreiz speeleeju anglju serverii, kur teambalance praktiski nav! Varbuut reizi 5 kartees paarmet vienu speeleetaaju. Speeleet tur ir diezgan nepatiikami, jo neskatoties uz karti, vienmeer buus vienaa tiimaa liels paarsvars(vienalga ct vai ts). Un tas tiims, kur ir paarsvars nepaartraukti brutaali rasho, principaa atstaajot otru komandu bezspeejiigu, jo spiediens ir ljoti liels un pret 15 pleijeriem tu kaut vai gribeedams nevari vinjus visus apshaut! Lai nebuutu galiigs offtopiks - imunitaatei nee, paareejais pohuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 ir tā, ka tā metāšana sit tevi ārā no līdzsvara, kas protams ir lielos vilcienos POHUJ, bet nu.. tu iesāc pistoles par Ts, pēc pistolēm CT un tad kaut kad, pa karti tevi vēl 2x pārmet. tas it kā ir ok, bet tai pašā laikā traucē. team balance var strādā uz citiem spēlētājiem tik pat labi, kā uz tevi, jo parasti nav tikai viens frageris vai viens hvz kas. ir vēl labas admin komadnas priekš tā, kā arī, ja neesi pilnīgi tups spēlētājs, tad vari pats pāriet pie pretiniekiem, kad nepietiek fragu bet ko tad es... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 off.t Nu ja! ir tada ficha ar to imuniti! bet vins tad nenem otru labako speletaju pec rezultata?? un neparmet vinu pie pretiniekiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 noteikti ka tā arī ir. tikai ar imunitāti adminiem laikam nav jāmaksā par nika abonēšanu, kas nevar uzturēt GIGN komjunitiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts