Jump to content
GIGN Forum

Par Srveri.


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Ideja tāda, ka varētu samazināt servera slotus uz 24, un varbūt izveidot 2 atsevišķus serverus- vienu ar standarta karte, otru ar 5cp kartēm

Ko tas dotu?

+ samazinātu pc lagus ( mana problema)

+ palielinatu viena speletaja nozimi( mazak speletaju, lielaka atbildiba)

+ samazinatu spamfestu(mazak speletaju- mazak rakjeshu

+iespējams piesaistitu skilotakus speletajus( ar jauno fii4u, ka var uzlikt pie mekleshanas max cilveku skaitu, domaju daudzi normali to izmanto, jo 32 ir noeiets etaps)

+iespeja izveleties, kadas kartes velies spelet(ari mana problema)

- Mazak galjas, kas daudziem patik

- Tagadejie 32 speletaji sadalitos pa 48

- Otrais serveris nevienam nebutu favorites( varetu sakuma but tuksh)

Šī ir tikai ideja, wormam par servera resursiem neko nesu jautajis utt, vnk pajautat, ko cilvēki domā.

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Vispār es piekristu. Tikai varētu, piemēram, pāšreizējo serveri atstāt tādu kā ir, un uzbliezt vēlvienu ar 24 slotiem, kur būtu iekļauti visi tē-forti un ctf_match4 (šito gan pašreizējajā serverī neatstāt). Reāli, lai tas jaunais serveris būtu tāds, kādu valve paredzējusi, kas nozīmē gameplay izmaiņas, būtisks lagu samazinājums, īsāks respawns.

Edited by Čaks Kulakovs
Link to comment
Share on other sites

Neskriesim notikumiem pa priekšu... Mēs pat neesam tikuši uz priekšu ar turnīra organizāciju un eventu ieviešanu. Takā es domāju, ka tik radikāls gājiens noteikti nebūs nākamais darbs, kur worm ieguldīs savu darbu un laiku!

Personīgi es uzskatu, ka ideja nav tik hujova, bet 32 slotu servaks arī jāatstāj.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu, 24 sloti tas ir oficiālais max slotu skaits serverim, tie +8 ir paša komjunitija veidots sūds, kas tikai čakarē geimpleju, turklāt neļauj normāli spēlēt tiem, kam kompis it kā atbilst spēles prasībām.

Ja gigns tiešām grib piedāvāt normālus pub serverus, tad vairāki 24slotu serveri būtu way to go. Ņemiet piemēru no tiem pašiem Multiplay un Hampshire Hevies TF2 pub serveriem.

Link to comment
Share on other sites

32 serveri ir fine. Vienīgais, kur viņi nav fine ir dustbowl 3ais stage, kur viss mahačs notiek gaitenī. Spēlēt teiksim badwateru 12vs12 ir daaaudz garlaicīgāk nekā 16vs16.

man teiksim tādos maz cilvēku serveros vienkārši ir garlaicīgi. Man patīk aiziet un noguldīt 5 džekus vai ar spiegu sagraizīt kādus 4us, kas vāc spotu vai stumj tačku. 12vs12 serveri šķiet pusmiruši :)

Link to comment
Share on other sites

Man tā šķiet, ka cilvēkus varētu pievilināt ar kādu vienas kartes serveri. Teiksim stīmoto 24/7 dustbowl. Es pats, tās retās reizes, kad uzrauju tf2, labāk ieeju kādā serverī, kur ir dustbowl, goldrush, vai kāda cita diezgan populāra karte. Parasti šādi serveri ir diezgan pilni jebkurā dienas stundā.

Ja negrib tikai lai viena karte ir, var teiksim mainīt katru dienu citu karte - vienu dienu tikai dustbowl, nākamo goldrush, utt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...