Jump to content
GIGN Forum

Mp3 Player


raprock
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēlos pirkt mp3 pleijeri, bet tā kā es neesmu interesējies šajā laukā diezgan ilgu laiku, tad nav īpašas sajēgas. Nekādus mp4 vai vēl ūberfunkcionālos nevajag, galvenais, lai kvalitatīvi skaņu pārraida. Domāju, ka atmiņas lielums 4gb apmērā būtu vairāk nekā vajag. Mazu, kvalitatīvu, ilgdzīvotāju studijā, lūdzu!

Par labu preci esmu gatavs dot labu naudu, tāpēc par cenu nejautājiet, kaut gan domāju, ka manām prasībām nekāda kosmiskā cena nevar būt. Gaidu ieteikumus, paldies :)

Link to comment
Share on other sites

Agrāk bija foršs Philips plejierītis, ļoti labi patika. Bija forša kvalitāte, ekvalaizers.

Tagad arī domāju pirkt mazu mp3 plejieri, lai var izmantot sportojot. Skatīšos tikai Philips vai Sony. Šiem arī nāk komplektā in-ear austiņas.

Principā, ieej kurpirkt.lv vai salīdzini.lv un izvēlies pats.

Es ņemšu šo vai šo.

Link to comment
Share on other sites

Ja skaties uz Sony plejeru pusi, tad varu nopārdot savējo, reāli jau kādu 1 gadu stāv skapī, 2x izmantots, ne saskrāpēts, ne sapists. Viss štokos, lādējamais ir, austiņas ir, 4GB atmiņa, melnā krāsā, mazs, bet ar foršu izskatu modeli neatceros, bet ja ir interese, tad varu netā sameklēt infu par viņu un iekopēt tev. Pirkts kaut kur pa 60ls, pārdodu pa 25-30ls, jo nu vispār NEIZMANTOTS! Dzimšanas dienas dāvana, bet nopirku Nokia N95, un ar 8GB plejeru tas arī aizstāja mazo soņuku. =/

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...