Jump to content
GIGN Forum

Xbox 360 Un Sony Playstation 3


Epix
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, gribu iegādāties vienu no šiem, ko es arī darīšu, bet ir daži jautājumi par to...

Tad nu es nevaru izlemt ņemt jaunu xbox vai lietotu ps3. Jaunam ps3 naudas nav :D Cik nu ir dzirdēts, tad xbox bruk nost procis, cik gadijumos tas ir? Tas no kā atkarīgs? Iemesls kapēc negribu ņemt lietotu xbox - viņiem nav garantijas un ja nu kas tad ir nauda vējā.

Jauns PS3 ir atkal salīdzinoši dārgāks par xbox, ja ne cena, tad sen jau tiktu lemts par labu ps3, tā teikt pišu kapeiku :D

Vel man nav skaidrs ar atkodēšanu, inet veikalos jau viņi nāk neatkodēti!? Cik tā atkodēšana maksā abiem?

Visbeidzot par live ban, ja es pirātisko spēli netā nespēlēju banu ir iespējams atraut?

Lūgums nokomentēt par katru no konsolēm, nu galīgi viss putrā un nezinu kuru ņemt.

p.s. xboxiem skatos ir 256 un 512 MB rami, netā lasiju, ka visiem vienādi un internetveikali paši nolaiduši lažu, kātad īsti ir?

Link to comment
Share on other sites

Pārdodu ideālā vizuālā un tehniskā stāvoklī xbox 360 arcade ar Jasper mātesplati, kas ļauj tev spēlēt bez bailēm, ka vari dabūt RROD. Konsole atkodēta, lasa visus rakstītos diskus uz versiju(IXtreme lite touch) ar kuras palīdzību varēsi spēlēt xbox live online spēles un bez nekādiem baniem. Bla bla bla....

Izklausās pēc blēņām vairāk vai tomēr tas ir kas reāls? :D

Link to comment
Share on other sites

Blēņas, Microsofts bano masveidā, kad viņiem uznāk tāda iegriba. Tas, kad to džeku un visus pārējos pirātus paraus pie dziesmas ir tikai laika jautājums. Atšķirība multiplayerā ir tikai un vienīgi tāda, ka xboxam tas ir par maksu. Tas iznāk aptuveni 29 ls, pērkot 13 mēnešu abonementu.

Ja nejūti vajadzību pēc daudz vietas cietajā diska, tad vari apskatīt šo variantu. Jaunais X360 slim, kuram iespējas, ka kaut kas nobruks ir vēl niecīgākas, kurš ir dafiga reižu klusāks un tam visam bonusā nāk jau iebūvēts wifi uztvērējs, kurš vecākajiem modeļiem ir jāiepērk atsevišķi, ja jūti pēc tāda vajadzību.

Un vispār, labāk šito būtu jautāt konsoles.lv forumā. Bet par atkodēšānu gan tur labāk nerunāt, tas nav īpaši iecīnīts temats.

Edited by Heinz
Link to comment
Share on other sites

labāk nebūtu neko rakstijis.

Heinz paldies par info, bet kā tie bani darbojas, ja konsole atkodēta un es netā spēlēju oriģinālo spēli, tad man arī būs bans vai tikai gadijumos, ja spēle ir kačāta?

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Nu nez. Es tulit tulit sanemsu algu un pirksu PS3 bundli kopa ar move kontrolieri. 240Ls jau nav nemaz tik traki!

It ka tiko ari PS3 ir atkodets (kaut kads modchip vienai konkretai versijai), bet ar tam atkodetajam konsolem baigi uzmanigi, jo var noraut banu un tad online speles vairak nespid.

Epix - labak panem ps3. Diskus var iznomat un nav vairs tik dargas tas speles.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Es principā jau pirms tam skatijos uz heinz ieteiktu, tad nu izlēmu, ka jāņem ciet vien ir. Nepatīks, nogrūdīšu kādam un paņemšu ps3 :D

Ja kādam vajag PLAYSTATION 2 ar 2 pultīm, atmiņas karti, ~40 spēles, tekens, kolini utt. PM man.

Kā ar ps3? Bans live liekas tāpat kā xbox? :D

to pikaso : pērku darbam, brīvajā laikā man tam neatliek laika :D un wii neder, ar draugiem ok, bet konsole vairāk domāta single player režīmam.

to Beef kas ta ar tām cenām? cik skatos tie paši 30ls vien ir, būtu ap 10ls...

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Spēlēju at atkodētu 360xu jau 2 gadu , visus COD esmu online spēlējis vairāk , kā 1000 stundas , nekur banu tā arī nēesmu dabūjis. Viss atkarīgs no tā , kad MS laiž banu viļņus , pagāšgad bija viens pirms ziemassvētkiem un otrs pēc , tas arī viss. Nevajag maldināt cilvēku , sakot , ja spēlēsi ar atkodētu kasti , bans ir 100% , drīzāk tie ir 10%. Un , ja runā par LIVE BANU , to var apiet caur softu, tikai vai to Letiņi piedāvā - nezinu.

Xbox > all

Bet ja ņem , tad ņem jauno xu , nevis veco.

Link to comment
Share on other sites

Nu vispār jau taisnība par baniem, BET man draugs norāva banu onlinā uz flešoto konsoli un viņam sabruka cietnis, tā kā janā banu sistēma bloķē cietni. Bet vispār gan PS3 gan Xboxam ir svas priekšrocības, nevajag teikt ka viens ir labāks par otru...

Link to comment
Share on other sites

Cietas ir diezgan noderīgs , kaut vai dēļ tā iemesla , lai nepistu xu , ieraksti spēli cietajā ieliec disku draivā un spēlē , ja spēle ir ierakstīts CPU par 40% mazāk tiek pārslogots , tb. spēle iet fantastiski un nekur nekas neķerās.

Tu gribi pirkt ARCADE, ja saki , ka bez cietā?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...