Jump to content
GIGN Forum

Ak, Skola


superbitch
 Share

Recommended Posts

Tip:

Aizej pie kāda privātprakses ārsta, samaksā par vizīti, sastāsti brīnumus (vai vēl labāk, dabū kautko līdzīgu raksturojumam, no kāda skolotāja, kur ķip būtu rakstīts ka sūdīgi seko līdzi klasē notiekošajam, un vispār grūt iet tur, un tur, u.tt), un beigās dabūsi attaisnojumu no eksāmeniem, un uz tiem nebūs jāiet! (un atestātā tev eksāmenu atzīmju vietā uzrādīsies visas tās, kas tev līdz skolas beigām būs bijušas).

Simple, easy to remember :lol:

Edited by Gakh..
Link to comment
Share on other sites

Gakh, tev jau laikam nedalec, ka skolā tu mācies sevis dēļ, nevis kaut kādu tur atzīmju vai eksāmenu dēļ. Acīmredzot, tev izglītība ir pie vienas vietas. Varu vienīgi tev novēlēt veiksmi, topošais Īrijas sēņu lasītāj.

Pie lietas:

Nepavadi tik daudz laika pie datora, TV. Vairāk pamācies. Neviens jau tev to visu galvā neieliks, kā tik tu pats. Sameklē privātskolotāju. Pameklē internetā / bibliotēkā latviešu valodas teorijas grāmatas.

Link to comment
Share on other sites

Palasi grāmatas. Tajās viss ir pareizi, tad arī radīsies sajēga, ko un kur likt. Iesaku izlasīt Mēs, Zoo stacijas bērni. Kā cilvēks, kurš grāmatas nelasa, varu garantēt, ka patiks un aizraus. :)

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Tev jau laikam nedalec ka ka viņš pats teica ka nezin kā pabeigs devīto klasi, tāpēc viņam ieteicu vienu no variantiem, ja nu 100% zin ka huj noliks eksāmenus!

Loģiski ka izglītība man ir pie vienas vietas, tas ir tikai sūda papīrs, kas parāda ka esi beidzis atiecīgus kursus... Ir gadījumi kad pabeidz RTU datorgalvu kursus, bet kad jāliek tie lietā, neko vairāk par MS Office nezin...

Runājot par Īriju, neklausies tantiņu nostāstos, kā arī nelasi dzelteno presi ka Īrijā latvieši tikai vergo lasot sēnes. Tiem kurus taisot piemīsts klāt, arī neko vairāk tur pa sēņu lasīšanu neatrast, a tie, kas brauc ar mērķi tur strādāt, padzīvot kādu laiku, tie arī atrod normālu darbu. Tur pat atkritumu izvedējs neskaitas melnais darbs..

Edited by Gakh..
Link to comment
Share on other sites

+1 par grāmatu lasīšanu. Kādreiz bija tādi laiki, kad internets bija tikai bibliotēkās un kafejnīcās, tad bērni sēdēja mājās un lasīja grāmatas (vismaz es :slap:), ar komatu likšanu problēmu nebija, ja vien diktāts nebija Virzas Straumēnu cienīgu teikumu garuma.

PS. Eh, būtu man tavas problēmas...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...