Jump to content
GIGN Forum

Minecraaaaft

RiSKS
 Share

Recommended Posts

http://www.minecraft.net/

Kruta spēle, kuru var spēlēt browseriii- ir 2 versijas

1. classic , kas ir par briivu un vairs neattiistaas

2. alpha, pilnaas speeles alfa versija, kuru jaaiegaadaajas lai speeleetu

Pats speleeju clasic versiju- vienvaard var viskautko buuveet- forsh laika kaveeklis. Protams pilnajaa versijaa ir daudz dazhaadu iespejeu- vairaak var ie4ekot

Ja domaajat ka kkur dzirdeeta speele, tad kkad shitaa tika piemineeta tf2 blogaa, bet taa kaartiigi vinju ie4ekot nesanaaca :)

Pats esmu saacis veidot savu maaju(peec iespeejas tuvaak kaa dziivee izskataas... Diemzheel neesmu alowots sehit pievienot .mine failus - tad juus ar vareetu ie4ekot cik taalu pagaidaam esmu ticis :/

http://www.minecraft.net/play.jsp?server=d...73ad03b837386a6 diezgan forsh igaunju serveris

Edited by RiSKS

Smilšu kaste, nekas vairāk. Būvē ko gribi... Protams pilnajaa versijaa ir kkas vairāk, bet nu man patiik

edit: lol- multiplayeraa minecraft freaks uztaisijis savu viesniicu

Un vispaar buutu kruti ja kaads uzblieztu kaadu latvieshu serveri, jo shitaa ir taada chill speele.... ja to var taa nosaukt un aiz neko dariishanas vareetu kko pataisiit... Piemeeram uzbliezt badwateri.... jo singleplayeraa tomeer paliek garlaiciigi vienam kko veidot....

Edited by RiSKS

Jā, latviešu (kaut vai GIGN) serveris ir laba doma.

Spēlīte tīri interesanta, kaut gan maksas versija video izskatās vēl interesantāka.

+ Es spēlēju tajā igauņu serverī, ceļos vienā stūrī tur :D

Edited by Pieshels

http://www.minecraft.net/play.jsp?server=d...73ad03b837386a6 diezgan forsh igaunju serveris

GIGN Headquarters are ready there!

GO GO GO!

Paldies arī Riskam par palīdzību,viņš pats ir uzņēmies atbildību par baseina uzkopšanu :D

Edited by Pieshels

Hay.

Tikko pieregojos gignam, jo pats vakar nopirku orмinвlo MineCraft.

Meklзju mвtз gфglз cilvзkus, kuriem interesз MineCraft un ar kuriem varзtu kaut ko uzsвkt. Ierudzоju, ka jыs te esat kaut ko sprieduрi, bet tв arо apstвjies ar 2. septembri.

Tad nu es domвju, ka varзtu pamзмinвt uzbombоt serveri... Patiesоbв man jau viтр ir, tikai vajag vel kвdu , kam ir pirktais minecraft's, jo gribзju pвrbaudоt, vai viтam var piekonektзties arо kвds cits bez manis. Ja iznвktu, tad man pat ir doma par servera turзрanu. No paziтвm nevienu vel pagaidвm neesmu iesaistоjis рai spзlз, jo vakar tik sapratu, kas tв par mantu.

Paрu spзle arо aizrвva, tвpзc mybe sakontaktзjвs kвds ar mani pa PM , kam arо ir patika uz bыvi . Jo nu caur savзjiem ir biр vieglвk kontaktзties, citвdi tai вrzemju serveros saproties tik no pusvвrda. :spam:

Mybe kaut kas arо izveidojвs. :thumbsup:

Gaidорu answers. :lazy2:

Man aizvakar uznāca ļoti liela vēlme nopirkt. Bet lieta tāda, ka man monitors ir vecs, un krāsas vairs nav tik košas. Līdz ar to tumša bilde man ir viens liels pleķis. Tā kā minecraftā ir diena un nakts, baidos, ka naktī neko neredzēšu. Man monitoram visi Brightnesi un Contrasti ir uz augstāko. Varbūt ir kāda programma, kas Brightnesu un Contrastu var noregulēt vēl augstāk?

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...