jerrico Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Taatad pienjemsim, ka gribu adopteet tiigjeri, vai Latvijaa tas ir iespeejams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 šitādu jā, varēsi. par īsto, diez vai, ja tev nav kādas krutas atļaujas vai savs zoodārzs. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Zelta topiks?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 http://www.eu-wildlifetrade.org/html/lv/topics.asp (varbūt palīdz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Nu es varu tiigjeri nodrishinaat ar dziivesvietu, man ir viena neizremonteeta istaba maaajaa, es to uztaisiitu kaadaa 90's stilaa nu kaads tiigjerim patiktu. Nezinu ko vinjsh par to domaatu. Bet vispaar tiigjeri man vajag lai vinbjsh peec tamn sadzemdeetu daudz mazus tiigjereenus un vinji man sargaatu maaju un pagrabu no sikspaarnjiem jo vinji kriit iekshaa kartupeljos, iepuust tur iekshaa un tad nesanaak ne kartupelis ne sikspaarnis. Un nee shitais nav zelta topiks. Zinu ka citaas valstiis var adopteet tiigjeri, bet kaa ir Latvijaa nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 kaut ko labu sapipejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 umm ko tu pīpē? :DDD un ja tu gribi mazus tīģerēnus tev vajadzēs 2 tīģerus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Ja tu uzpīpēsi to pašu ko jerrico, tad tu arī domāsi, ka lai radītu pēcnācējus "it takes one tiger!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts