SchWarZ ;) Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Atceros ka pirms gadiem 5 cauram dienas speleju to poolu un golfu un vel tur visadas speles taja jippii.. Sodien ari kaut ka sagribejas bisk paspelet, bet woops saits vairs laikam neeksistee, kad zin kadu lidzigu latviesu saitu kur var sitas speeliites uzspeleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) Neesi ņuņa http://www.pasmaidi.lv Edited August 25, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 jap jippii nesen aizklapeeja bet var to pashu uzspelet jippii-help.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 playray vareetu buut kkas liidziigs, tik tur aarzemnieki arii laikam bet nu diezgan liela speelju izveele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 kur ir zīmēšanas spēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Pēc šī te arī sailgojos, tieši tikko meklēju - bet nekā. Spēlēšana nebija galvenais, tur interesants bazars gāja parasti vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 es zīmēšanas spēlē iepazinos ar čiksu aijux. katru vakaru tur tikāmies un runājāmies par lietām, kas nodarbina 13 gadīgu jauniešu prātus. man tad vēl niks bija Rikochet. viņa pat mani uzaicināja reģistrēties portālā draugiem.lv. sūtīju viņai savas bildes, kurās man bija izbalināti mati. atceros, bildē bija vairāki cilvēki, tāpēc paintā sarakstīju katram vārdus klāt, bet es neizmantoju rakstīšanas iespēju, darīju to ar brīvu roku. vēl tur bija tāds čalis ar niku braaljuks. vot viņš tiešām labi mācēja zīmēt. vienmēr centos tikt istabā, kur viņš ir, jo prieks bija skatīties. lai gan tad es uzskatīju, ka zīmēju labāk un vislaik savā galvā sacentos ar viņu, jo es taču gaju mākslas skolā. labas atmiņas. ceru, ka aijux nebija pedofīls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now