Banāna Telefons. Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Khek, khmm. Fak, kad šo lasīju aizrijos. Kā tu kaut ko tādu vispār vari drukāt, ja esi sliktāks? Edited August 21, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 bananas truba epicāls vismaz ir bijis kāda klanā un ir izbaudijis kas ir cw , un domāju par tevi viņš ir skillotāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Es vispār nesaprotu, kāpēc jūs šeit sākāt strīdēties par to kurš labāk vai sliktāk spēlē ? Nebija tajā mūvikā nekādi uber fragi un kāpēc gan cilvēks, kurš spēlē sliktāk nevarētu novērtēt? Nezinu pēc kā jūs salīdziniet, bet vismaz es salīdzinu pēc citiem mūvikiem, kurus es esmu redzējis. Edited August 21, 2010 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Pats muviks patika fragi so so Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Kāpēc bazārs beidzās? Davai vēl, man ir interesanti Ā un jēzus, tu esi tas čalis, kas kapā cw un nemāk mumbli uzinstalēt? Edited August 21, 2010 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Dems jau nezin, kas ir kritika! Katrs izsakās par mūviku, ko par to domā. Bet viņš, kā redzat, brauc augumā citiem "kritiķiem" un viņa postā vairs neparādās kritika, bet gan pavisam offtopics. Es izteicu, ka ir gadījies, bet nejau to ka es tos momentus varu uzvārīt kad gribu Es ticu, ka viņi ir labāki spēlētāji par mani un ir bijuši arī labāki momenti, par šiem, bet šis izskatījās bišku sasteigts. Man piemēram, pēc neredzētiem momentiem labāk patika šis mūviks , bet editings bija minimāls, kā tikai uz saskan kills ar mūzikas ritmu, bet momenti za to bija interesantāki, jo bija daudz mazāk momenti, kad mīnusotājs bija kopā ar mediķi, atšķirība no šī mūvika un īsā laika sprīdi vairāki smuki -, bet bija arī sūdigi momenti. Par mūviku Piemēram moments 1:00 (Prieškam likt solly killu no muguras?) 2:35-3:10 (-5 ar skautu bija parāk garš un vienkārši skraida un atvāc pa vienam pretiniekus kuri kautkur apmaldijušies - wow, skill) 3:35 (Skauts novāc 2 pretiniekus, kuri bija ar zemu health un skauts vnk nopizdij fragus) 4:05 (Neviens solly nešauj un visus no muguras, tur arī nekas tāds kruts nebija, ja ar soldier jēdz tēmēt tad to var katrs, pat tādi kuri nespēlē divīzijā) Tāpēc arī pirmajā manā postā bija viss uzrakstīts. Ir gadijušies tādi momenti un ir redzēti labāki momenti, bet mūzika, jo īpaši otrs gabals bleh! Kaut kāda klubu mūzika. Un velreiz paprasīšu, kurš moments ir tāds nereāls? Izņemot airshot Ai apnika drukāt. Mex visu cieņu par filmas taisīšanu un editošanu, es nekad nevarētu viss pār kautko tādu uzcept, bet tiešam momenti varēja būt arī "naisigāki" un mūzika bišķ kaut kāda dīvaina, priekš action, kurā šķaida un spridzina Tas pats būtu, klausīties Rembo, kad killo visus zem Dj Tiesto Edited August 21, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Hahahahahaha. Tu mani esi redzējis 1. reizi serverī un kaut ko spried? Par klaniem runājot, nevien vienā esmu bijis. Par CW jau nerunājot. Edited August 21, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 (edited) Ā un jēzus, tu esi tas čalis, kas kapā cw un nemāk mumbli uzinstalēt? JUP TAS IR TAS PATS Es esmu panicals Edited August 21, 2010 by waldzus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Nu man gan patika, sevišķi demo + 1. dziesma, kā arī double jumps ar solliju badlandā. Par skautiem,nevaru spriest,jo tie liekas visgarlaicīgākie jebkurā fragmūvijā. P.S. Saldais ēdiens solliju piekritējiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Pirma dziesma = overused (?), kaut kur dzirdeta vairakas reizes. @_@ Scouta parts = aizmigt var. Pareja no viena fragparta uz otru kaut ka neparak, katram partam vareji kadu ievadijumu izveidot.. Paris lame skanjas effekti no videocopilot (tai skaitaa heartbeats @_@) intro gan man patika, soldier/demoman fragi ari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Mex jou ti krutoj chalis norm muvik krasavets kupi sebje kanfetu invajtu privet mudix i pyro tashjat ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexikan Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 ok pasiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenchy Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 šajā tekstā bija vairāk sakarīga satura, nekā tajās 3 lapas kas bija pirms tam! Viena vienīga muļķu kasīšanās! =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Mācieties uzklausīt kritiku, wtf tā kritika vispār uz jums nav vērsta... LOL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Es pubā arī varu visus ownot , bet kad spēlēju cw ta ownošana nav nemaz tik svarīga , ir vajadzīgs labs komandas darbs + pieredze un skills. Un tas ka tu pubā owno nenozīmē ka tu aiziesi cw un tu ownosi - tu nevienu nošaut nevarēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) gb, nз nзesmu tas. Man vienkвrрi mumblз nedzird, lol Kas te vispaє par kasорanos, psc! super tu esi tieрi tas kura viedoklis ir mazsvarоgs. Tu tikai runв, bet kв ar darbiem? unt ar lavriksu pareizi pateica, ko cepjaties, jums neko nesaka, bet par muviku runв. Neviens nesaka, ka mыviks ir sыds un ka mзs esam krutвki. Vienkвrрi viтр varзja bыt labвks!!!!!!! i vsjo edot; panicвl, skatos tev patоk runвt, kautvai neko nezini. Edited August 22, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Kas te vispaє par kasорanos, psc! super tu esi tieрi tas kura viedoklis ir mazsvarоgs. Tu tikai runв, bet kв ar darbiem? unt ar lavriksu pareizi pateica, ko cepjaties, jums neko nesaka, bet par muviku runв. Neviens nesaka, ka mыviks ir sыds un ka mзs esam krutвki. Vienkвrрi viтр varзja bыt labвks!!!!!!! i vsjo viтa viedoklis ir 10 reizes svariigaaks par tavu vins vismaz zin kaa ir tur buut a tu pat nezini vnk skaties un kritizee kautvai nezni cik tas ir gruuti izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) Abi jūsu viedokļi ir pielīdzinami nullei, jo jūs esat izsmiekli, nopietni. Agrāk cw sākumā likām nosaukumu SuperS, jo viņš tiešām ir smieklīgs čalis. Jūs abi kopā pārspējat antijesuz, daunisma ziņā. Bērni ar viedokļiem, ownotāji, kuri nekur nevienu nevar normāli novākt. Supers pat pubā nevar novākt normāli nevienu. SO ! Tālāk lūdzu izsakiet savus viedokļus par mūviku. Edited August 23, 2010 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Es pubā varu novākt vairāk nekā tu un cw arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 em, Super ko kasās? Piedirsas kā jūs spēlējat visi, šeit ir jārunā par to kas ir mūvikā, nevis "es pubā varu nošaut visus", "es spēlēju labāk nekā tu!" Relax, Unt's pareizi pateica bet tu jau nevari mierīgi piekrist, vai tev bail no patiesības un tāpēc tu centies to noliegt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 acīmredzot diezgan skandalozs mūviks ir vnk jāpieņem, ka kāds vienmēr spēlēs labak par jums, šitā krāna garināšana ir bezjēdzīga, sacenšaties(strīdaties) itkā būtu konkurenti augstās divīzijas, taču ... tiešām bērnudārzs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozZzeN Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Pirms piesārņot 4 lapas ,būtu paši pamēģinājuši izveidot kādu video. Par video runājot, mūzika nepatika ,patika after efektu darbs,fragi varēji būt nedaudz savādāk noformēti. Paldies par video un taisiet vēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Video patika , bija patīkami skatīties .. Emm , vienīgais es nezinu vai klubmūzika/tuc tuc utt ir īstais žanrs šaudīšanai , bet nu ok .. 8/10 !! Cepiet tik augšā vēl un būs viss bumbās ! Jums ir skills ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katz Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Pēdējā dziesma likās neiederīga, citādi, manuprāt, labs movie. Man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now