SnowY^ Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Pēdējā laikā esmu aizrāvies ar stickmeniem , nevarēju aizmigt un miru nost no garlaicības tāpēc uztaisīju vienu mazu filmiņu ,ja to tā vispār var nosaukt . Šodien tikai sāku izpētīt to programmu ar kuru šitās figņas taisa, tāpēc nekā spīdoša nav. Taisīju kādas 40-60min. Varētu arī iztikt bez tukšiem dirsieniem un uzbraucieniem. P.S - nezinu, vai man vienīgajam tā ir bet filmiņa iet lēnāk nekā paredzēts + vel kautkādas švīkas paliek... Edited August 12, 2010 by SnowY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Nau teu vienigajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Tīri neko!!! Ar to ziloni labs Njā es tad atkal savā bezmiegā neko neesmu darijis!!! :S Es vēlaizvien neesmu gulējis un šī jau ies 11diena bez gulēšanas!!! Cheer aM` un tagad gan es tinos uz darbu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Sure thang, Chuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 ezīt, bet viņš ir kaza4ok tīmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 najs Zilonis bija epic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Filmiņa jau ok, priekš 40-60 min darba (par ko es smagi šaubos) Tad jau labāk pastrādāt pāris stundas un tad postot! Am` par 11 dienu negulēšanu, protams, spēks! Tikai pirms dirs - novelc bikses! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Diezgan normāli, ja taisītu kādas 2h tad tu izveidotu sakarīgu stickman movie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now