amniijs Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Gribu xnextmapu war3 serverī. Jautāsiet kāpēc? Atbildēšu! Ķipa vislaik nebija vajadzības pēc šīs komandas, bet viens vakars izmainīja visu. Pulkstens ir ap vieniem un, protams, spēlētāju nav tik daudz kā pa dienu. Papildus spēlējam kaut kādu de_cheeateauueaaau 6 pret 6 un nākošā karte sarakstā ir de_prodigy. Būdams baigais frageris, 6 fragi raundā mani neapmierina, gribu ko vairāk. Un, ja nākošā karte ir prodigy, tur nekas nemainīsies. Tāpēc, apspriežoties ar citiem adminiem, kartes beigās uzliku voti uz dd2. Vote nesekmīga. Mēģināju vēl prodigy sākumā, bet arī nesekmīgi. Tā nospēlējām visu prodigy ar ļoti svārstīgu spēlētāju skaitu (6x6, 5x6, 5x5...), kas man gaužām nepatika. Kartes beigās sanāca uzmest dd2, kur nu jau spēlētāju skaits pieauga, un es biju priecīgs. Kurš gan negrib redzēt mani priecīgu? Tāpēc es gribu sev xnextmap tiesības. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Paldies. Ko vajag, to vajag. Jo vēlās nakts stundās ar to voti ir tā problemātiski, jo cilvēki nenobalso par karti, uz kuru sanāktu cilvēki un paši notinās. Ja nemaldos es arī tovakar biju online un varu vien piekrist Amnijam par to karšu problēmu nakts stundās. Edited August 3, 2010 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 Nezinu vai tur baigā problēma, jo parasti viss izdodas. Bet to vakaru bija daži cilvēki, kuri bija kategoriski pret def mapēm. Un viņi nebija pārākums. Pārākums bija par dd2, vienkārši votei vajag 70% par? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 PAR xnextmap. Domāju tas ir nepieciešams katram, kuram ir xvotemap, jo dažreiz vienkārši serverī tauta ir neatsaucīga un nevar normālu mapi uzlikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) REC amniijam. Pēdējā laikā ļoti bieži manāms serverī, ja jau vēlos vakaros spēlēt vairāk gribas nekā gulēt, tad rekomendēju uz xnextmap. Čalis sakarīgs, sūdus nevārīs. Bet xmap, kas iet kopā ar xnextmap lieto ne tik bieži kā xnextmap. Edited August 3, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Vispar gandriz visiem vajag nonemt to votemap , jo vienkarshi ienak lowaras un uzmet votemap uz dd2/nuke/inferno kad spelejam kaut kadu piranesi vai kaut ko citu. Reali jau besi shitas chakars , galvenais nospelejot zem feikiem ~2 meneshus ta bija vismaz 2-3 reizes diena. Uz amniiju tas neattiecas , tapec vinjam var uzmest to xm/xnextmap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Uz amniiju tas neattiecas , tapec vinjam var uzmest to xm/xnextmap. sauc nikus, apgraizīsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Uz amniiju tas neattiecas , tapec vinjam var uzmest to xm/xnextmap. Piekrītu!!negribu nevienu apvainot ,bet bij gadijums ka kads admins ienāk iekšā office (bijam 8vs8 player) viņš uzmet voti uz dd2 (nextmap bija nuke,maybe kludos par map) protams nesabalsoja,un argumentēja savu viedokli ar vārdiem" man šī map nepatīk" pēc neizdevušās votes pameta serveri. p.s kā esmu agrāk teicis man pašam voti vajag tik pat daudz cik ..... ,jo apmierina map cycle. Izņemot kad maz playeru Edited August 3, 2010 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 labs pieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Man arī ļoti tracina gadījumi, kad maina kartes aiz neko darīt. Esmu no tiem, kas spēlē to, kas ir. Manuprāt, derētu izvērtēt votemap nepieciešamību dažiem indivīdiem atsevišķi, ne visiem kopumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Par sho chelu neko negatiivu nevaru pateikt. Xnextmap - vajadziga lieta. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 amniijs ir stilīgs, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 amnijs ir otrajā vietā, rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonami Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 pozitīvs čoms rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 amnijs ir chiitojosh bots Bet taadiem jau arii vajag xm/xnextmap, atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 OK. tā kā skatos, kai vairākums atbalsta, tad šovakar uzlikšu tev šo komandu. Lai veicas. Close topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Kur mans xnextmaps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Es paprasīju, lai uzliek man tu iztiksi Da ladno, dodiet amnīīījam xnextmapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 pieci lati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts