Zorg`s Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Sviecināti, man te radās vajadzība pēc IP maiņas rūterim, rūterim vads nāk no modēma pa taisno. Rūteris ir CANYON CNP-WF514A. Nekādi nesanāk nomainīt IP, iepriekšreiz mainīju atslēdzot no elektrības visu, kas iespējams, un brīnumainā kārtā IP nomainījās. Tajā setupā, ko piedāvā caur 192.168.1.1. esmu izskatījies simtreiž cauru, nekā prātīga tur nav. Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Viss būs setapā... Tur arī meklē. http://www1.canyon-tech.com/files/Canyon/N...A_Manual_EN.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Esmu arī to setupu pārlasījis, nu neatrodu tur neko. Ja jau tur ir, tad parādi kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 uztaisi hard reset rūterim (izslēdz un izrauj visu kas iespējams un atstāj uz min 24 h) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 12.lpp - lan setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 uz 8h norauj elektribu modemam, un nokjersi citu ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nomaini MAC adresi rūtera WAN portam un nebūs jāgaida 8 stundas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Pag tu gribi iekšējo vai ārējo ip nomainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Man arī rūteris un nemainās ip. Mainu ip slēdzot nost, bet nemainās. Rauju uz 24h nemainās, biju uz ārzemēm atrāvu vaļā arī nemainās. visu laiku mainīju nopirku ruteri un vsjo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Ārējo IP, ko redz mājaslapas uzturētāji... Teikšu godīgi, nemāku! Varbūt ir kāda pamācība, apraksts kā to darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 vienkarsi izrubi stravu, un norauj no modema uz routeri networka vadu, man tas parasti momentali nomet ip uz randomu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 Nu es tā izdarīju uz iepriekšējo nakti, atrāvu gan modēmu, gan rūteri no strāvas, atvienoju visus vadus, bet IP, gan rūterim, gan PC, kas piejūgts pa taisno - tāds pats. Šonakt mēģināšu atkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 tā kā tēma ir par ip čeindžu ar rūteri, tad netaisīšu jaunu prasu tepat. Man ir d-link rūteris kautkāds. VIņš ķipa ir tāds, ka varu staigāt ar porķiku pa visu māju un nets būs, neko nespraužot, taču divus citus kompjus esmu piemaucis klāt rūterim nu nejau porķikus, bet stacionāros. Ip nevaru nomainīt wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Pa nakti atstāju savu modēmu, rūteri bez visiem vadiem, bez elektrības, bet no rīta pieceļoties, vienalga IP tās pašas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Parakņājies pa rūtera kontrolpaneli, gan jau atradīsi kur mainīt WAN Mac. Tikai nomaini uz derīgu, piemēram, 000124204A3F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Tas rūtera kontrolpanelis dziļi iesūkā, tur nav nekas derīgs! Labākais, ko es atrodu ir iespēja klonēt MAC, po defu tur ir (00000000), vai šis variants arī der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Man ir tieši tāds pats rūteris, un tur VAR mainīt MAC adresi. Paskatīšos un labošu postu Ieej rūtera panelī, tad ej Internet Setup Tur ir lauks Clone MAC Address:, kur ieraksti, piemēram, kRi doto Edited July 24, 2010 by sLIDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Milzīgs paldies!!! Tik vienkārši, ka pašam kauns! Šo var slēgt ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Kamēr vēl nav aizslēgts - pieņemu, ka Tev ir LTC nets. MAC adrese sniedz info par tīkla kartes ražotāju un vēl šo to, tā kā pameklē netā reālas ( lasi - derīgas ) MAC adreses, jo sarakstot uz muļķi LTC mēdz nedot IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now