SuperRembo Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) Es isti nezinu ka sis virus strada bet viens cilveks iedeva exe failu kur ir sis mazais rezgalis, es protams neveru valja jo atradu daudz info ko tas dara un safe moda list man negribas. Gribeju uzzinat vai kads velas izmeiginat savu pc uz so rezgali p.s es zinasu vai tas tiesam ir virusa exe Ieliksu atachment ja bus daudz gribetaju p.s vienam iedevu sis gribeja patestet mometnali pazuda mirca :/ Edited October 18, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 da nekaads viiruss tas nav...kr4 apgaismoshu tevi, ko tas dara - ja tu vinju esi uzinstaleejis uz sava kompja, peec tam to restarteejis, uzmetas taa programma, kas liek kaut kaadaa noteiktaa laikaa uzraxtiit noteiktu fraazi paaris reizes, savaadaak bez safe mode nav iespeejams darboties windowsaa. that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Nu vienalga ja nevari stradat ar windu tas vienalga skaitas sava zinja kaitnieciiga programma. Ko e maili dazi labi nelauj parsutiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 LOL, tak safe mode ir briizhiem gandriiz vieniigais celjsh kaa tikt no viirusa valjaa... tikai tad viss jaadara manuaali. Taakaa nemiiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 LOL, tak safe mode ir briizhiem gandriiz vieniigais celjsh kaa tikt no viirusa valjaa... tikai tad viss jaadara manuaali. Taakaa nemiiz bet piem. taadam kaa man, kas no pc zin tikai to, kas ir stundaas tika maacits, kas saistiits ar cs un kas darbam vajadziigs domaaju sanaaktu laba izsmieshanaas man pasham ja taadu hujnju plaistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 Luuk i pats fails Cerams pastastisiet ka vinjs sak stradat utt ko sak darit. booster.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) eMal <- laMe.. visu izsaka... programma kas " paarmaaca " laames bija kaut kaadi saiti kur nokachaat. mamma sleedza kompi iekshaa un riktiigi sabijaas un naaca mani saukt. nu i un arii raxtiiju 10x vienu teikumu kas skaneeja apm shaadi " es vispirms pajautasu google tantei pirms uzdosu stulbus jautajums " nu kaut kas liidziigs.. vismaz ar taadu domu aa aizmirsu pateikt ka noteiktaa laikaa vajadzeeja raxtiit.. neatceros iisti cik laika bija dots.. Edited October 19, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Man shkjiet, ka bija 5 minuutees 10 reizes jaauzraksta. Un man veel kaada minuute palika paari Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 aha, 5 min bija. galiigs fufelis, vajag tikai speeleet liidzi (uzrakstiit tos teikums) un viss buus oki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Copy, paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Copy, paste tur tas sūds nestrādāja nekādi ctrl+alt+del utt arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 heh, ja buutu ctrl+c un ctrl+p ta jau vispaar nebuutu jeegas no taada emaala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 bet piem. taadam kaa man, kas no pc zin tikai to, kas ir stundaas tika maacits, kas saistiits ar cs un kas darbam vajadziigs domaaju sanaaktu laba izsmieshanaas man pasham ja taadu hujnju plaistu aij lol, es atceros veel, kad sho prikolu uzzinaaju taaaa noreecos, uhh...))))) kr4 kaalim - @gign aldis, iestaastiiju, ka taa programma tjipa uzlabo cs'aa fps, baigi labaa utt., sararoju un aizsuutiiju pa mircu. nu ko dzheks uzinstaleeja un tad neraadiijaas kaadu pusstundu mircaa. ok, es neko, seezhu pie PC, garlaikojos, zvana tel., jaaa kaalis, chalis reaali sastresojies saak raudaat, lai shim iet uzraxta, ka tjipa sencis netiek pie kompja utt. omg, es vnk. taaaa reecu, sen nebiju tik veseliigi smeejies, nu bet, kad shis man otro reizi zvaniija, tad tomeer aizgaaju un uzraxtiiju...) taa ir, ka tikai speelee cs un pat raxtiit nemaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Ir viens reals prikols man draugs parinstaleja windovu draugam un uzinstaleja vienu pizdato prgrammu kad izledz datoru un sledz pa jaunu ieksa tev ir jatbild uz vairakiem jatajumiem kamer neatbildi netiksi ieksa kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now