Jump to content
GIGN Forum

Alien Swarm


RiSKS
 Share

Recommended Posts

  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

apsties pie swarm achievmentus...tur īstenībā baigos status tur..

pagaidām 2 misijas uz insane ir izietas. tur gan totāli jādomā kur šaut un ar ko..un ja nav jēdzīgs medic vai vispār pārējais tīms, tad dirsā :)

Link to comment
Share on other sites

Pats vel neesmu šito speli novilcis, bet pēc tā ko bullet's teica var spriest ka Alien Swarm ir kautkāds Alien vs Predator hibrīts, tikko paskatījos pāris video un secināju ka tā tomer ir, tikai kamera ir no augšas. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

lol blje beidzot ietesteeju kas tas par suudu viduu kad reloado- kad reloado- uzspied r tajaa briidii kad liinija iet paari tam regionam un reloadosies uzreiz.

Interesanta speele- kaa jau kkas teica- jaagaida kkaadi modi un jaunas kartes- kaads ir skatijies kas tajaa SDK tuulii?

ee, kruta fīča par to reloadu, būs jāiečeko.

es vakar paspēlēju nedaudz, nevarētu teikt, ka baigi iebraucu kas un kā, izgājām pirmo leveli uz normal un tad otrajā nomirām, jo pa logu salīda drausmīgi daudz eilienu vienā vietā, tos ķipa atšāvām, bet tad uz kaut kāda tilta uzlīda melnais tūkstotis virsū, es iespiedos stūrī un izšāvu visas patronas un tad arī mani novāca. tad apnika spēlēt. Šodien droši vien vajadzēs pamēģināt vēl, nav vienīgi neviens ar ko īsti spēlēt.

Link to comment
Share on other sites

da jūs slimie visi esat ar saviem insane omg, nē nu ja savācās draugu bariņš tad domāju jebkurš līmenis ir kā ņehuj, bet bļe tākā, man tuvu draugu stīmā nav (pussiji, bļe), jāspēlē random čaļiem, kuri beztolkā dara tā:

Pirmais, līmenis ir Hard, kaut kāds Sp.weapons čalīts saka, pff easy es šo solo varu, okok paiet 2min viņš pirmais dead, tad pārējie divi lohi aizskrien pa saviem stūriem un, protams, nomirst un, tad man nekas neatliek kā mirt, omfg fun, ye?

Gribu ar pazīstamajiem +- kaut vai tepat no gigna, vēlam Normal līmenis, un hard neesmu īsti vēl gatavs, lai vēsi izietu, par insane nerunāsim..

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

vakar uzbombījām - es, tedijs, vincister un test2. Diezgan jautri, izgājām visu uz normal un tad paprovējām insane. Nomirām pēc metra. Provējām vēlreiz, izgājām (pirmo misiju). Tad ņēmāmies otrajā. Mēģinājām vienkārši cauri visiem izskriet, nesanāca, mēģinājām lēnām, bija jau nedaudz labāk. Vislabākais sasniegums bija otrajā levelī nobraukt ar liftu lejā un tad nomirt, tests ar vincisteru jau bija miruši, tad tedijs lolīgi nomira un es vienkārši garām tam baram netiku.

visrēcīgāk bija, kad biju es viens palicis, pārējie bija tikko nomiruši un man jāaizskrien līdz beigām, kas kaut kur blakām ir. Izlec kaut kāds sūds (tas vairogotais pidiņš) priekšā, to es nostanoju, aizskrienu tālāk kur man jāieiet un viss beigsies un tur SĒŽ MONSTRS. Ieskrienu, FUUU, misija beigusies. LOL, labs veids kā konstatēt ka misija beigusies - tu esi ieskrējis mazā kambarī kur tevi gaida monstrs.

enivei - jautri, šodien jāpamēģina speed runi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...