Jump to content
GIGN Forum

War3


Ectasy
 Share

Recommended Posts

Reāli, nafig jūs nevienam nedodat aksesus uz war3, tur visu dienu kkāds gailis ar aimu skraida, tad viņam pievienojas vēl ~2 un viss, serveris tukšs. Bet cik skatijos, jūs tik sakat, ka adminu pietiek, kur tad viņi ir, ienāku no rīta, čīteri, ienāku vakarā atkal čīteri, un vēl viens un tas pats.

Link to comment
Share on other sites

Nu reāli prasa acc , bet saka , ka adminu pietiek. Bet es tā neredzu , ka adminu pietiktu.

Vienmēr ir kāds jāsauc , lai varētu , kādu izbanot!

Bet nu tas jau sāk palikt apnicīgi..

Tākā varētu dažiem tiem , kas raksta tur pietiekumu , arī iedot!!

Link to comment
Share on other sites

vispār autors kg/am. Jo reāli adminiem nemaksā par to, lai viņi nodrošinātu 24/7 ideālu statusu serverī bez visādiem jefiņiem. Adminiem ir gan reāla dzīve, darbs, atpūta un vēl citas darīšanas kā sēdēt iekš cs servera, lai tādi kā tu nestresotu. Un nav vērts dot acc visiem tiem, kas prasa, jo redzies vienu rītu kāds puika ar aim spēlē. Ja adminu ir par daudz, tad ir vēl lielāks haos nekā, ja ir kāds čitars uz serv. Tagad aizej noskalo seju ar aukstu ūdeni un atjēdzies.

Link to comment
Share on other sites

Esmu gandrīz katru rītu pasaki savu nick ar kādu spēlē?!Neesmu manījis tādu ectasy spēlējam.

+ vasara ir lai ietu tusēt un būt kopā ar draugiem iekš real life Ectasy, tu zini kas ir real life friends ?!

No šī topika, vienīgo, ko es maybe atbalstītu tagad ir Arush. :sparta:

Un man nav jābut e - cilvēkam kam jasēž 24/7 serverī

Edited by spankyed
Link to comment
Share on other sites

Nu neizskatās ka tas būtu 1ns un tas player,jo katrs ir reģistrējies ar 1na gada intervālu! Un ja nemaldos extasy ir bijis admins pub serveriii,un tas ka abi ir draugi,ir OK! Vienigi,domaju ka exstazy pec ZnT prasījuma ir raxtījis šādu sūdzību!

Link to comment
Share on other sites

božemoj, bans galīgi vecs, un sen jau ir nopirkts unbans. Nē, sūdzību es nerakstīju pēc ZnT lūguma, es vienkārši spēlēju serverī un izvērtēju situāciju, jo kad ienācu forumā, paskatījos pēdējos acc pieteikumus visiem ir atteikti, man šobrīd neinteresē, vai acc iedod ZnT, vai tam pašam Arusham vai Moderato. Prosta uzskatu, ka noderētu vairāk adminu, thats all :)

Link to comment
Share on other sites

Pēkšņi, tā, pēc gadu pārtraukuma, pat neņemot vērā faktu, ka gignā nespēlē un reāli neesi saistīts ar šeit notiekošo, Tu zini, kas notiek war3 serverī un ka ir nepieciešami admini?

Adminu pieteikumi joprojām tiek pieņemti un, kā redzi, labie kandidāti tiek apstiprināti. Manuprāt, ir acīmredzams, ka šeit joprojām strādā atlase, jo, ja tiktu pieņemti visi pēc kārtas, sūdi būtu daudz lielāki, ne tā?

Link to comment
Share on other sites

Pirms aksesa visi spēlē regulāri, sūdz čīterus, tie tiek nobanoti. Uzliek aksesu, padroto kādu laiciņu kā solījuši, bet pēc tam pazūd un parādās ļoti neregulāri. Jēga dot aksesu? Nospēlē pusgadu un dīc. Paspēlējot serverī, palasot forumā jau var redzēt, kurš pēc mēneša prasīs aksesu. Smieklīgi.

Link to comment
Share on other sites

:) hehehe

Par to fišku, ka paspēlē un kad dabūts acc vairs tik aktīvi nespēlē ir pietiekami daudz variantu redzēts.

fuj1tsu - vecie mirst un kā vēl, jo tevi neesmu redzējis diezgan ilgi, tā kā tavs viedoklis der tikai no pieredzes ziņas, jo tagad pats ( cik es redzu ) nespēlē. Samurajs jau tīra un par to pārmest un runāt vispār nevajadzētu. Ja jau pat worms atļaujas ienākt apmēram 1 reizi gadā kā viņš teica ( kautgan redzēju 2 reizes). Tas bija domāts, ja jau runā par lietām, kas tagad notiek, tad vismaz ir arī jāapgrozās tur, kur tas notiek.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...