Jump to content
GIGN Forum

Acc By Znt.


ZnT
 Share

Recommended Posts

Sveiki visi gignieši..

Tātad tagad es palūgsu acc , es neko daudz neprasīšu . Bet nez ko domās citi.

Tātad mani sauc Zintis Megnis , man 16gadi . Bet neuztraucaties par gadiem , toties galva uz pleciem man ir . Un sūd** nekad neesmu varījis. Un nemaz nedomāju to darīt. Dzīvoju es Dobelē , kadreiz dzīvoju Liepaja. Bet nu tas jau ir cits stāsts. Tagad tur neizplūdīšu sīkumos , bet nodarbojos ar sportu un tas ir basketbols. Gignā jau spēlēju sen.

Tātad ķeršos pie lietas , es velētos pašlaik tikai divas komandas dabūt un tās ir xkick un xslay/slap.

Es esmu bieži online , to gan jau varēs pierādīt esoši admin , kuri spēlē war3. Pastasti esmu pa dienu serverī , vakarā arī esmu sastopams. Bet nu retu reizi arī pa naktīm. Serveri spētu uzturēt kārtībā.

Tātad mani rekomendē GooD MeN`s , un domāju ka varbūt vēl kāds spētu :)

Un jā stati arī man šeit ir ;)

Regniks pagaidām nav , bet drīz būs! Kad būs exp rr , tad būs arī regniks :)

Ar cienu ZnT !

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Neredzu tev jegu kaut ko prasit , uz gt tev ir nospelets mazak ka stunda ( gametracker , vinsh seivo OT jo ir tikai war3 stati ar XP ).

Servers pargaja uz nt pirms paris dienam , taja laika tu ari saki spelet jeb atsaki jo pa pusgadu tev pat nav nospeleta stunda.

Neatbalstu.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu velies ar tam komandam darit? xkick xslap/slay ???

Tiesham cik es speleju war3 serveri es tevi reti redzu onlina :( tikkai divi 8lvl :( nezinu vai vispar ir jega prasit acc (xkick slap/slay) @war3? domaju tu maz laika pavadi spelejot!

ANTI!

Link to comment
Share on other sites

Tiesham cik es speleju war3 serveri es tevi reti redzu onlina :( tikkai divi 8lvl :( nezinu vai vispar ir jega prasit acc (xkick slap/slay) @war3? domaju tu maz laika pavadi spelejot!

Serverī ir bieži , kuri ir ff un tos vajadzētu izkikot. xslap/slay , lai varētu iekustināt misijas nepildītājus un to vajadzētu labot. Tā arī domāju , ka Jūsu atsaucība būs slikta , bet skatoties no pēdējām dienām , Tevi pat neesmu redzējis , kā spēlē. Kautgan es spēlēju ļoti aktīvi , tie kas biežāk spēlē war3 var arī to apgalvot. Ja atteiks , tad varbūt admini biežāk ieies @ war3? Nu domāju , ka jēga ir prasīt , jo serverim vajadzētu , tādu , kas bieži spēlē. Vakar gandrīz visu dienu nospēlēju war3. Pats ienāktu biežāk serverī , tad saprastu , par ko runāju.. Un jāā adminu arī tā pamaz ienāk , vismaz ar šīm divām komandām varētu kautko iesāk , lai būtu vieglāka spēle man un citiem.

EDIT : Ir trīs 8lvl! Bet nu jā serverī tiešām , es esmu bieži..\

EDIT2 : Spanky varēji vismaz iemeslu pateikt ;)

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Anti. Nu uz war3 tu spēlējis esi ļoti īsu laiku + adminu tieshām pašlaik pietiek.

p.s kāds admins no war3 varētu rītos nākt iekšā votes pamest tas tā offtopic

Edited by spankyed
Link to comment
Share on other sites

Sasteidzi ar pieteikuma rakstīšanu, vecīt.

1) Pārāk maz esi nospēlējis šeit, respektīvi, mēs Tevi nevaram saukt par "savējo".

2) Es tikai pāris reizes esmu redzējis serverī, kaut gan vakaros un naktīs spēlēju bieži.

3) Manuprāt, access iegūšanas iemesls ir tikai teorētisks. Patiesībā nav nemaz tik traki.

4) Man šķiet, ka adminu pietiek un ja pieņemsim jaunus, tad tikai tādus, kur atbalsts būs viennozīmīgs.

ANTI.

Link to comment
Share on other sites

Nē nu to kad sasteidzu ar pieteikumu , es nemaz nenoliedzu..

Palasi kārtīgāk manu pieteikumu , tad izlasīsi , kad pa naktīm nemaz tik bieži nespēlēju. Pārsvarā pa dienu spēlēju. Manuprāt , access ir tik svarīgs , cik tam jābūt. Es jau būtībā neprasu neko daudz , lai pa visu dienu varētu ieviest kārtību. Nu tam , kad adminu pietiek , es gan nepiekrītu. Jo šodien spēlējot , esmu tikai kādus 5adminus redzējis. Un tas laiks ir ~10:00-16:00. Tākā tur es tev nevarētu piekrist.

p.s kāds admins no war3 varētu rītos nākt iekšā votes pamest tas tā offtopic

Piedod atvaino , bet adminu tiešām tur nepietiek. Spēlējot pa dienām ir pārāk maz adminu iekšā , lai serverī būtu kārtība. Tāpēc jau prasu tās komanda. Pārējām pagaidām nesaskatu jēgu , tikai tās divas.

Jā tiešām no rītiem vajadzētu votes uz mazām mapēm..

EDIT: Varbūt tāpēc , ka ir vasara , nav adminu? Es būtu tiešām labs kandidāts šim statusam , jo tiešām pa dienām spēlēju daudz. Un vēl pie tam , kad ir vasara spēlēju daudz , jo tāpat nav ko darīt. Manu aktivitāti arī var labi pamanīt. Vairāk ienāksiet pa dienu serverī , tad redzēsiet , ka es tur spēlēju.

Ngear būtu stati tādi , kādi pubam , tad arī varētu redzēt manu aktivitāti. Bet piedod , tādu nav , nevar arī redzēt. Ceru , ka tādus ieviesīs , tad vismaz būs vieglāk prasīt acc , jo varēs redzēt stundas. Mahmed tu mani laikam nezini , jo tu csu spēlē ļoti reti. Bet vienīgais pēc maniem postiem , var spriest , kāds es esmu. Bet nu tie man arī nav daudz. Bet forumā skatos visas tēmas , vienīgais nepostoju. Pēdējās dienās vairāk skatos acc sadaļu , jo tur ir ko palasīt. Tākā neuztraucaties arī par manu foruma aktivitāti.

Kāds varbūt mani pazīst vairāk , kāds mani mazāk. Jo pirms war3 , es spēlēju pubā. Tiešām ar mani nekādu problēmu nebūtu . Nav par velti tāds teiciens : "Tik cik ātri uzlika , tik pat ātri var arī noņemt." Nu kautkā tā.. Esmu diezgan saprotoš ar visiem cilvēkiem , tāpēc man arī nerastos nekādas problēmas ar spēlētājiem un adminiem. Esmu arī pazīstams serverī.

Nu respektīvi domāju , ka varat saukt par "savējo" , jo jau gignā esmu kādus 2gadus , ja ne pat vairāk. Un domāju , tas ir ilgs laiks , lai es varētu kandidēt uz adminu tiesībām.

Jā varbūt izskatos , ka neesmu pietiekami labs šim amatam , bet kad iegūšu , tad redzēsiet , kad nebūs ar mani problēmu. Un cilvēki par to nesūdzētos , bet tikai par to priecātos , jo bieži spēlēju arī tad , kad nav adminu. Zinu , ka nav man tur 18-25.gadi , bet toties man ir 16 gadi , bet galva uz pleciem ir. Tākā ziepes tur nekādas nevārīšu , kā tikai palīdzēšu , lai serveris augtu un būtu labāks.

Tas access man nav domāts , lai pagarinātu krāniņu , bet gan , lai ar to rīkotos kā nākas. Un pildītu viņa pienākumus , lai serveris būtu vēl labāks , kamēr nav adminu iekšā.. Un jā šodien kādas 4reizes teicu , lai kick un tad tikai izkikoja ff , tāpēc domāju , ka varētu vismaz tādas tiesības , jo ff ir diezgan padaudz. Un vismaz tā es varētu palīdzēt , lai ātrāk kustās spēle , nevis , kad kāds nošauj. Apnicīgi ir gaidīt tik ilgi , kamēr saprot , ka ir ff.

Ceru , ka līdz 18.Jūlijam būs atbilde un tā atbilde būs pozitīva.

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Tā paskatoties no malas, liekas, ka tagad ar adminu skaitu serverī nevajadzētu būt problēmām. [Mans subjektīvais viedoklis] Tā ka no manas puses ir tāds nepersonisks pret [anti].

Taču, ja iztīrītu neaktīvo adminu rindas, ja parādītos vajadzība pēc admina, tad šis varētu būt viens no labākajiem kandidātiem. Mani jau pāris reizes ir patramdījis, lai nobanoju kādu serverī, ir ar galvu uz pleciem [un nebūt ne ar tukšu], domā līdz savām darbībām. Es saku, ka kandidāts ir labs, tikai laiks nav tas labākais..

Link to comment
Share on other sites

No manas rekomendacijas te nebuus nekaada jega! Jo es war3 nespeleju un to jau mineju TEV!Taa kaa vairak jebkuraa gadijumaa tiks njemti war3 spelejosho adminu viedoklji! Agrak ZnT baigi aktiivs bija PUBAA,un taa kaa vinsh man apgalvoja ka cauraam dienaam war3 driceleee pa vasaru,tad nodomaju,par slikti jau nenaaks,bet skatos ka war3 admini tevi vispar tur neredz! Un par pieteikumu arii teicu ka vajadzeja nogaidiiit veel kaadu laiku!

Link to comment
Share on other sites

Beidzot , kāds sāk domāt , ka admini ir arī neaktīvi :thumbsup: Ja es būtu visu laiku tramdījis , tad jau Jums sen būtu es apnicis. Bet vienkārši samierinos ar to , ka nav adminu. Spēlēju tālāk vai specos , tikmēr pasēžu.. Bet nu ja ir kāds ff , tad atkal kāds laiciņš jāpagaida , kamēr nošaus. Un tas pats ir arī par to , ka nepilda misiju. Tas tik ļoti krīt uz nerviem..

Tā tas bija , bet pārgāju uz war3. Un tagad esmu tik pat aktīvs , bet tikai war3. war3 varbūt pat aktīvāks. Spēlēju gandrīz no rīta līdz vakaram. Varbūt viņi mani maz redz , tāpēc ka paši tur nemaz tik bieži nespēlē? Vajadzēja , bet nespēju paciest tos , kuri ir ff , kuri nepilda misiju..

;)

Nesaprotu vienu , ko tu ielīdi šijā sadaļā? Spēlēju šeit pietiekami , lai prasītu accesu. Ja tu spēlētu war3 , tad saprastu no tevis tādu kritiku. Bet tākā tu nespēlē , tad kāpēc vispār tu posto? Un jā ši nav nekāda laimes spēle , bet gan nopietna lieta.

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Tak neraksti atpakaļ katram cilvēkam kurš Tev uzraksta ANTI. Izskatās, ka Tu esi spēlējis samērā maz.

Ieliekat cik stundas viņš ir spēlējis un tad parunāsim.Kaut arī pāris gadus atpakaļ vienā komūnā bija labs

admins, bet nospēlēts ir par maz. Sliecos uz ANTI.

Link to comment
Share on other sites

par cik nu es tiešām esmu sapratis ka itsevišķi war3 serverī situācija ir diezgan nepatīkama un cilvēks patiešām cenšas un grib, es domāju nav iemesla neiedot, jo adminu tur tik tiešām spēlē ļoti maz...

Edited by Arush
Link to comment
Share on other sites

Varat neņemt vērā utt., es 101%, es zinu, ka šeit nevaru rakstīt. Bet lūdzu iedodiet man vienreiz izteikties.

ZnT., neņem ļaunā utt, tagad nerunāšu īsti par Tevīm, bet gan par dažiem labiem citiem adminu tipiņiem, kurus esmu ievērojies. Situācija tagad ir tāda, ka ir divu veidu cilvēku grupu kuri vēlas dabūt tiesības, un tūlīt sīkāk par katru grupu.

1. grupa ir tādi spēlētāji, kuri neuzbāžās adminiem, kuri nesūdzās 24/7, ka serverī ir čīteri utt, kuri vienkārši spēlē priekš sevīm, mierīgā veidā iepazīstās gan ar spēlētājiem, gan ar adminiem, nevis: "ČAU, rīt iedosi man REC admin topika, kk?" Vajag visu darīt pakāpeniski. Vajag paspēlēt ilgāk, sapazīties ar tautu, vajag izdarīt kaut ko tādu, lai admini un PAT spēlētāji Tevi spētu ievērot un pat cienīt. Ar to uzbāšanos metodi neko labu nepanāksi.

2. grupa ir tādi spēlētāji, kuri uzbāžās adminiem, kuri sūdzās forumā, ka serverī visu laiku čīteri, ienāk random čalis un redz bļa, pa visu dienu serverī bija 42328794 čīteru un tikai 2-3 admini iegājuši, viss man VAJAG tiesības. Tas ir mans viedoklis, bet nu nevajag gan uzreiz tiesības.

Cik nu esmu pamanījis (tagad ne uzvienu netēmēju, bet nu) ir tādi admini kuri ieguvuši tiesības brīnumainā veidā, un viņi sāk pret spēlētājiem izturās kā pret :shit: gabalu.

Daudzi ir bijuši arī tādi, kuriem bija pilnīgi vienalga par "Aizmukušo Čīteru" topiku, bet pēkšņi kad grib iegūt tiesības, tad uzreiz sāk veidot 349080923 postus, un atkal sūdzēties: "ak jel, kapēc admini nevar ieiet".

Tiesības ir kā pienākums, kurš saka, ka jāuztur kārtība serverī, bet tagad ir vasara, daudziem darbos atvaļinājumi, skolas brīvlaiks utt, visi grib atpūsties, protams, pa naktīm var ieiet utt, bet čīterus ar kick/slap/slay nevar apturēt, tur vajag uzreiz xban prasīt, sāksies septembris, aukstāks laiks ārā, darbs, skola utt., un tad arī būs kārtībā.

Tagad ZnT, neķer kreņķi ja nedabūsi tiesības :thumbsup: Satusē ar draugiem, ej uzspēlē bumbu, iedzer utt, atpūties kā vajag, un sāc spēlēt septembrī, kad serverī būs admini un čīteru nebūs. :thumbsup:

Davai, turies. Es te nerakstīju nekādus REC/ANTI, jo man nav tādas privilēģijas, bet izteikties par tiesību iegūšanas stāvokli, es domāju, ka varēju. :whistling:

kkbball.

ARUSH, bļa> Es šeit neatnācu, lai spamot citu pieteikumos, tas nebija jāsaprot tik burtiski. Spēlēt var spēlēt, bet tas, ka admini ne visi, bet lielākā daļa tomēr atpūšās vasarnīcās, brauc uz jūru un uz pasākumiem, tad būs kruti spēlēt serverī vs 4 čīteri.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

kādi 65% no entw teiktā pilnīgs sviests (nu rihtīgs buļļa sūds)... tagad visi kas arī grib vasarā paspēlēt cs - neejiet gign serveros, jo admini pa vasaru nespēlē un tur uzturās tikai čiteri. WTF XD Tiesa ka nevajag ķert kuru katru un dot aksesus, bet nu ja tomēr ir aktīvs un stundas, tad es domāju ka aktīvu adminu nekad nav par daudz.

Link to comment
Share on other sites

Pa maz pazīstams ar apkārtni. Nu paspēlē vairāk. Agrāk tiešām lai dabūtu tiesības vajadzēja cīnīties un spēlēt ļoti ilgi. Pat es savā laikā knapi dabuju acc, jo ļoti daudz cilvēku bija pret mani un nolika mani, toreiz man macho izdarija milzīgu soli pretī un uzlika acc. Bet nu es biju nospēlējis daudz vairāk nekā tu un reportējis domāju reizes 50 vairāk nekā tu. Nekas nav pretī pret to, ja uz servera ir kārtība, bet nu tomēr derētu pagaidīt un nomierināties ar to tiesību šķiešanu pa labi un pa kreisi. Un ja godīgi, tad pēc tā garā teksta es labāk "entw" iedotu acc nekā tev, jo viņa teksts man simpatizēja vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...