Arush Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) Sveiki. Kā jau noprotat vēlos iegūt admina priekšrocības uz war3 servera. Tātad esmu turpat 25 gadus jauns kuram patīk uzspēlēt cs un to daru jau kādus gadus 6 noteikti. Pats pagaidām neko nedaru, nesen atgriezos no vergošanas smir***ajā anglijā un tā es te tagad rakstu. Pirms kādiem 3, 4 gadiem aktīvi braucu ar bmx strītā, bet tagad jau tas vairāk, mazāk ir palicis par pārvietošanās līdzekli, kā piemēram ķerra. Turpinot atbildēt uz jautājumiem kas ir noteikumos man ir jāatbild kāds labums būs no manis konkrētajā serverī - es domāju ka labāks nekā no pāris adminiem kas jums jau tur ir, bet tas tā. Spēlēju es katru rītu ar izņēmumiem... Linku uz statiem es nelikšu,jo tur jau var redzēt tikai to ar kādām rasām es spēlēju, kas manliekas ir mazssvarīgi un jā - niks man vēl nav reģistrēts, bet to es šodien grasos izdarīt. +/- viss. ā un tiesības kādas vēlos ir xban galvenais un tad jau var piemest klāt kiku sleju ja nav slinkums. Edited July 1, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Tātad esmu turpat 25 gadus jauns kuram patīk uzspēlēt cs un to daru jau kādus gadus 6 noteikti. Pats pagaidām neko nedaru, nesen atgriezos no vergošanas smir***ajā anglijā un tā es te tagad rakstu. Pirms kādiem 3, 4 gadiem aktīvi braucu ar bmx strītā, bet tagad jau tas vairāk, mazāk ir palicis par pārvietošanās līdzekli, kā piemēram ķerra. Turpinot atbildēt uz jautājumiem kas ir noteikumos man ir jāatbild kāds labums būs no manis konkrētajā serverī - es domāju ka labāks nekā no pāris adminiem kas jums jau tur ir, bet tas tā. Spēlēju es katru rītu ar izņēmumiem... Linku uz statiem es nelikšu,jo tur jau var redzēt tikai to ar kādām rasām es spēlēju, kas manliekas ir mazssvarīgi un jā - niks man vēl nav reģistrēts, bet to es šodien grasos izdarīt. +/- viss. ā un tiesības kādas vēlos ir xban galvenais un tad jau var piemest klāt kiku sleju ja nav slinkums. Onlains 37 stundas pa 3 meneshiem , neredzu jego sho turpinat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 ā, jā es es esmu tikai 2 nedēļas Latvijā un spēlēju katru rītu - tas nozīmē ka uz pēdējiem 3 mēnešiem var neskatīties, bet nu tas tā - ne jau es te lemju Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Cilvēciņš tā neko, bet uz tiesībām diemžēl neatbalstu. Manuprāt, situācija serverī ar adminiem nav vairs tik nepatīkama, lai pieņemtu papildus adminus. No offence, Arush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 man nepatīk kā tu manus amuletus zini . Un serverī adminu pietiek. p.s neesmu online bieži, jo netam kaut ,kas brūk kopā un man lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Neesi uzrakstījis, kas tevi rekomendē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) chelu redzeju vispar ljoti maz. vnk smiekligi) paspeli vismaz pus gadu, pec tam paskatisimies ANTI Edited July 7, 2010 by fragn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 ANTI pats pus gadu spēlēji? :DDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Noteikti bus. Bet Arushu neatbalstu enimaa ljoti aizdomigs tip[insh liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 на гигне уже играл примерно 2 года назад, ток не так активно) на вар3 уж точно больше пол года так что ЦЫЦ=] ну явно не просить ацц, когда ты поиграл неделю на сервере не?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 nu hz, es tik minu faktu, ka ARush jau diez gan sen speelee gignaa cik nu vinju atceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Taakaa war3 ieeju ljoti reti praktiski tikai lai kaadu nobanotu nezinu vai mana balls kaut ko izteiks bet es vareetu rekomendeet vinju uz xb vnk man jau paliek zb vinsh speeleet saak paagri no riitiem un cuuka naak mani modina lai ieieju war3 nobanot 4iiterus par cik 4iiterus vinsh atpaziit maak ar pliku xb serverim buus tikai labums no vinja Edited July 2, 2010 by R3d.L1ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Viņam nav regota nika, so ANTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 un? tas ir 30 sekunžu jautājums.. vakar aizmirsu kredītu nopirkt, iespējams šodien jau būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Vot man šitais nepatīk. Tad kad prasa pieteikumu uz aksesu skatās, ja leik tur daudzi ANTI, tad nesūta sev regniku. Tiklīdz jau skatās, ka aksesu liks tad jau pēdējā brīdi pirms uzlikšanas pasūta. Tieši dēļ šitās atteiksmes es dodu ANTI. Savas domas nemainīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Sas man es dodu anti tavaam mazajaam smadzeneem ja tu nezinaaji gign puse admini ir taadi kuriem acc pieteikuma beigaas ir bijis posts pierego niku un uzliks acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Tas ir diezgan pastūlbi. Edited July 2, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 (edited) man te jautājums - kā var niku reģistrēt? kautkā nevaru atrast. EDITED: skaidrs ir tikai tas ka man tagad vajag no kāda ielūgumu lai to varu vispār izdarīt. Gaidu un paldies jau iepriekš. Edited July 6, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) kad tu esi Galvenajā , tad zem Statistika ir tāds dzeltens taisnstūrītis ar uzrakstu Pārskats, spied to un reģistrē niku. to Arush: atsūti man PM ar savu e-pastu, aizsūtīšu ielūgumu. Edited July 6, 2010 by miikstais1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 da sitas trakais bliezejs jau sen zinams... agrak bija problemas ar savaldisanos, protams ne tik lielas ka r3d l1ne, bet nu jau pagajusi vairaki gadi... es domaju var iedot, lai cinas ar drazu! rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Reci iedeva tikai tadi admini, kurus nevar redzeet @war3. Ne domaju ka uz shobriid tu vareesi dabut acc. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arush Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 (edited) situācija serveri kļust nekontrolējama - adminu tur vnk ir kritiski maz Edited July 12, 2010 by Arush Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Šajā jautājumā piekrītu SAS^MAN , lai cik banāli arī neliktos. Čalis pat nebija pameklējis , kā regot niku, bet galvenais bija paprasīt adminpravas... Tas jau vien liecina par daudzko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts