Jump to content
GIGN Forum

Viss Par Un Ap Jauno Cs:s


Miezis
 Share

Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:thumbsup:

tas tiešām palīdz! :)

np :)

:slap: tabula man patiik, shaushana ir tada, nuu..suuuC un awp zooms vispar :slap:

kas nepatīk? zinu ka tizli pierast ir, awp zooms man nezkapēc tīri labi patīk :D un šaušana ir ok, var no tjomkas uz platformu šaujot ar dgl 1 shot`us taisīt easy, vismaz man.

pamēģinat cl_crosshairscale 2600, baigi labais mēķis.

Link to comment
Share on other sites

nu ar to awp, blin es nezinu, kompis it ka nelago, nets ari normals, blin ta bremzigi ar awp merki vilkt uz chaljiem virsu, es nezinu varbut tas tapec, ka pings 40 bija krievu serverii, es ceru, ka taa, jo savadak ar awp vispar nekada arshana nav.

Link to comment
Share on other sites

Omg. Vienkārši parodēts TF2 :D Domination/Revenge, MVP, Death Camera, pilnīgi Score Tab ir identisks :D

Laikam sapratuši, ka nebeidzamie apdeiti TF2 ir padarījuši tik populāru un tādā veidā mēģina CS:S vēl populārāku un pirktāku padarīt?

Link to comment
Share on other sites

Pa cik steamā tagad atlaides - atļāvos pat nopirkt, žēl, ka iemēģināt nesanāks, jo dodos jāņu afterpārtijā līdz kādai 3dienai!! :(

Ar šito nez vispār varēs spēlēt Gignā ?

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

vopšem es vakar notestējos... klientu nokrekot ir ļoti viegli, uztaisīju jau gatavu nonstīma instalāciju uz 2.5GB... bet ir problēma ar serveri. Pašlaik vienīgais ejošais cracks ir revemu... bet man viņš nepatīk, jo visi nonstīmeri dabūt uzģenerētus stīma ID. Rezultātā atšķirās autorizācija starp dažādiem serveriem un nebūs vairs iespējams atšķirt čītojošu stīmeri no čītojoša nonstīmera, kas savukārt sapisīs banu tabulu... vopšem drusku jāpagaida būs...

Link to comment
Share on other sites

entw counter-strike:source review.

Tākā nekad nebiju spēlējis cs:s, jo izcili besīja viss tas izskatas utt, bet 1.6 biju nokapājis kādus 4 gadus, tagad tik kādu 1gadu biju uztaisījis pauzi bez nekāda cs, un vakar nokačāju un jā..Mazliet pat ieintrigēja, tas, ka pieņemsim šaut ir dīvaināk, bet skills nav pazudis un vēl joprojām spēju kādu nogalināt, awp nemaz nav tik traks tas zooms, vakar visus ownoju -3 un -4 katrā otrajā raundā ar awp: "entw pidr, wh off" :DD nu vo, tālāk mazliet patīkami, ka ieviesti ačīvmenti, nav jau tā kā es viņus speciāli lasu un pildu, vienkārši spēlējot sanāk katrā mapē dabūt 2-3 ačīvus, ir ir patīkami. Ruājot par izskatu itkā viņš nemainījās agrāk besīja, bet tagad tīri ok.

Kopsumma updeitam dodu +++, piesaista. Domāju kādu laiciņu paspēlēšu cs:s :)

Link to comment
Share on other sites

100 nav jegas,jo tick rate 66->69 leka videji

monitori lielaka dala LCD atbalsta 60Hz=60fps,līdz ar to 69 liek tapēc,ka tick rate medz uzkāpt tik daudz un izsūta tik daudz info no tevis. Tev labums nekāds,bet kādam, kam monitors ir 75hz vai vēl vairāk neliels tomēr ir.

Link to comment
Share on other sites

Tāks 5 dienas nēsmu bijis un viss ir sagriezies kājām gaisā.

Tāks man ir jautājumi -

- nafig man sourcē visi spēlētāji guļās uz zemes un saliek rokas ar galvas, wtf?

- kāpēc nevar izslēgt līķu modeļus?

- vecie low fps cfg strādā?

- kāpēc man smokā un flašos ir drausmīgi "peldoši" frīzi? Tas ir dēļ kompja, kādam citam ar sūdīgu kompi arī tādi paši bonusi nāk?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...