m3rsy Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) es domāju, ka A4tech X7 ir visideālākais variants pērkot gaming peli ar ne pārāk lielu budžetu. Maksā arī stipri lētāk par citām +/- tāda līmeņa gaming pelēm. P.S. pērc labāk lāzer peli nevis optisko, nemācēšu paskaidrot kāpēc, bet lāzer ir labāka. Uztver labāk, reakcijas taiming mazāks & shit. Edited June 19, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ja X7, tad lāzernieci. Pašam ir lāzerniece, draudzenes bračkam optiskā, lāzerniece kudi jūtīgāka and šit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Es ar noteikti iesaku Atech X7. Nesen iegādāju 636 veicī pa 13ls. Pirmstam bija tāda pati un nogāja 4 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Kur i-veikalos var nopirkt to A4TECH Oscar Laser peli? Negribu tik to X7, kurai ir viena liela poga sānā. Nekur nevaru atrast. Itkā ir 2vi varianti: X7(1) X7(2) Kuru? Labots! (Bija doti 2 vienādi linki) Edited June 19, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Razer Diamondback Mana skatijuma ideala pele... Speleju arii ar mazu sensu... Nu sens uz cs ir 2.5, uz windows ir 3 un uz 1600dpi. (atceramies ka cs sens pliks neko neizsaka). Kopuma tas ir zems sens un man ar lielo qkc paklaju ir tiesi laika. Si jau man ir otra pele un domajams ka ja noplisis, nakama ari bus sada. Esmu meginajis visadas, bet si man liekas ideala. Lai ari pele nav liela un man plauksta nav maza, man ir labi. Sakuma bija Razer Diamondback, tagad ir uzlabotaa Razer Diamondback 3G, ipasas atskiribas nejutu, pele darbojas ideali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Atvainojos! Bija doti 2 vienādi linki! Labots! P.S Personīgi nepatīk tā lielā poga. Labprāt nopirktu XL-750K, bet nekur nevaru atrast EDIT: P.S.S Razer Diamondback neietilpst budžetā. Edited June 19, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Sorry par Double, bet, vai ir kkādi vēl varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) aizej uz kaadu veikalu un uzprasi lai ljauj patureet rokaas peli,paskatiisies kura eertaaka. nu njem to x7 nav slikta , agraak eljikaa tadas bija ,nesuudzeejos. Edited June 19, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saldais Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Ja X7, tad kuru? Viņas atšķiras! EDIT: X7(1) X7(2) Pēc mana uzskata labākie, bet XL-750K nevar i-veikalos atrast, kurš būtu priekš manis labākais variants no X7. Edited June 19, 2010 by Saldais Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Manliekas viņām tur nekāda baigā atšķirība nav, tākā pofig ņem kuru vari dabūt, ja ir kāda bez tās 3x fire pogas tad ņem to, tāpat viņa ir pilnīgi nelietojama. Edited June 19, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 bet tas nav 25ls robezhas nav jega ieteikt vinjam to mx518, jo formas zinja G5 klons un kaa pats mineeja G5 nepatikot neperc no jesuz neko. REASON? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ņem X7 un miers, sakarīga un par sakarīgu cenu jūzoju jau kādus 4-5 gadus, nemaz netaisos mainīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 runājot par pelēm, kāds ir sūtījis no razer officiālas lapas viņu piedāvātās peles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Iesaku a4tech x7, ir laba pele pats jau ilgu laiciņu lietoju , samērā ērta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now