Pinky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 tai pashaa elikaa ir vip zaale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 z00m un tu butu musu salonu dievs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 nu re, izraadaas tikai PRO var njemt liidzi savus devaisus P.S. nedomaaju, ka kaadam ir veelme paspeeleet pret Latvijas cs zvaigzneem dazas kartes, skirties no 20Ls un laimiigiem iet maajaas, bet varbuut es kluudos... gan jau ka ir. tiem kam ir normals darbs un normalas algas, un tiem kam interesee cs nu tie ta ari varetu uzspelet par tadu naudu. bet ta ka es vel tikai macos, tad man shada iespeje iet gar degunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 cik man ir zinaams, tad tas PRO pie taa nosaukuma domaats taadeelj, ka attieksme buus savaadaaka,ja tu naaksi teiksim ar savu mx518 un gribeesi vinju sleegt klaat! neviens tev to neliegs! fuji, lol, tak nevisiem ir 518 dazhe mne nety man ir 510 un teiktu, ka no visiem, kas parasti piedalaas ir mx500, 510 vai pat veel suudiigaakas un nerunaasim(eh) par pretiigajaam wnd peleem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Pec 2 -3 meneshiem tas iestadijums parvertisies par sasvidushu ultimistu, MUonlainistu, mobilo telefonu zaglishu, un CS YO YO ESMU Pr00000000000GEJMERS !! AAa janso, kak sam, gazuj babka - un citu vardisku drazu/slengu/ utt genereeshanas vieta. btw. dzirdot varu jasno!!!1 man gribas iemaukt pa muuli tam kas to tieca tadelja ri uz klubiem neeju jo gribas visiem sadot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 fuji, lol, tak nevisiem ir 518 dazhe mne nety man ir 510 un teiktu, ka no visiem, kas parasti piedalaas ir mx500, 510 vai pat veel suudiigaakas un nerunaasim(eh) par pretiigajaam wnd peleem! man ir default glu4na logitech pele, austinjas pa 1.50LS un ta pat visus pwnoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) man ir default glu4na logitech pele, austinjas pa 1.50LS un ta pat visus pwnoju! iisteniibaa drosvien tev ir full set -eluminX Illumination Keyboard pa 39Ls -func surface 1030 pa 27Ls -IceMat Siberia pa 45Ls -Logitech MX518 pa 35Ls un veel droshvien maika ar Heaton parakstu un SK kepons, kuru tu parasti uzvelc, kad seedies pie peles da labi, tas taads neliels jocinsh. takaa nelielaa offtopica ieieshu, bet ja jau saakaat pa tiem pro devaisiem runaat, tad veeleejos uzzinaat ar kaadiem devaisiem (pele, paliknis, austinjas, maika ) juus speelejiet? P.S. es pats speeleeju ar Logitech MX510 (kuru es nopirku pagajushajaa ziemaa), parasts dreebes paliknis (sarkans), Technics austinjas pa 22Ls (man pilniibaa pietiek), parastaa klava, kas naca liidzi PC komplektaacijai un veel pashtaisiitie mouse skeiti - vienkaarshi parasts skochs uzliimeets uz peles kepinjaam nauda, kas izteereeta par devaisiem = 29Ls (pele) + 22Ls (austinjas) = 50Ls Edited October 19, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Izmaksaashu Daunz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 29Ls + 22Ls = 50Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 nauda, kas izteereeta par devaisiem = 29Ls (pele) + 22Ls (austinjas) = 50Ls Man austinjas Ls1.55 un pele par briivu! Bija viena pa Ls9, bet to dusmaas sadauziiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 pilnigi piekritu test2, bet es gribu redzet tadu klubu ari liepaaja un protams visus "JASNO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Mani "PRO" devaisi - nenosakaamas izcelsmes laazerpele ar pusnodilushu uzrakstu "FLATRON", klaviere kautkaada Microsoft, domaaju, ka jauna taada ap 10Ls maksaatu, bet man mutere atdeva taadu nolietotu jau (aa jaa un peli arii jau taadu krietini palietotu ), tad veel WaveMaster austinjas pa 10Ls, kuras briinumainaa kaartaa straadaa bez trauceejumiem, pagaidaam, aa jaa un par peles paliktni izmantoju galda virsmu, kas ir manaami "nodraazta". Kopaa pa devaisiem izdotaa summa = 10Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 HP bumbinpele, kura naca pirms gadiem 5 defaultaja paliktnis megapro : Okartes apala reklama, kuru karina veikalos un kioskos ! Microsoft kkada forsa megaklaviere, ja skataties zinas, tad var redzet kadas klavieres ir saeima, man ir tada ... klasesbiedrs atdeva Wavemaster austinas pa 7 ls ar vibraciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 (edited) Sveetdien biju iegaajis: 1) seedeeja divi kexi un grauza chipshus un lupiija kaa kaut kaads megapro ( laikam HeatoN ) shkjaida paurus kaut kaadaa uuuuubercoolajaa muvikaa 2) nostaaveeju pie admina galda apmeeram 5 min - kameer paraadiijaas pats admins - tjolka uz gadiem 24-25 - p.s. nu taada pasalda ( ielikt jau vareetu ) 3) dabuuju kasti un seedos klaat nu neko viss it kaa ok - tikai savas austinjas pielikt nevareeju - front headphones jack nestraadaa - coooool pro klubs ( pa aizmuguri vandiities negribeejaas ... ) 4) laizham CS - gaidu 2-3 min. liidz paraadaas visi uzraxti saakot ar console utt. wtf ? 5) exec ecstasy.cfg --- connect cs.gign.lv --- map de_inferno --- fps_max 100 --- cl_fps 1 - fps 60 - 72 @ de_inferno ........... LOL ? 6) paseedeeju laikam kaadu stundinju un trinu prom ....... Edited October 21, 2005 by ecstasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Sveetdien biju iegaajis: 1) seedeeja divi kexi un grauza chipshus un lupiija kaa kaut kaads megapro ( laikam HeatoN ) shkjaida paurus kaut kaadaa uuuuubercoolajaa muvikaa 2) nostaaveeju pie admina galda apmeeram 5 min - kameer paraadiijaas pats admins - tjolka uz gadiem 24-25 - p.s. nu taada pasalda ( ielikt jau vareetu ) 3) dabuuju kasti un seedos klaat nu neko viss it kaa ok - tikai savas austinjas pielikt nevareeju - front headphones jack nestraadaa - coooool pro klubs ( pa aizmuguri vandiities negribeejaas ... ) 4) laizham CS - gaidu 2-3 min. liidz paraadaas visi uzraxti saakot ar console utt. wtf ? 5) exec ecstasy.cfg --- connect cs.gign.lv --- map de_inferno --- fps_max 100 --- cl_fps 1 - fps 60 - 72 @ de_inferno ........... LOL ? 6) paseedeeju laikam kaadu stundinju un trinu prom ....... hahaha pwnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 D Lol :PPP ceramsm an ta nebus shodien bnraucu uz tornado Pakershu savas austinas liidzi maybe peliti nezinu maybe neko .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now