Jump to content
GIGN Forum

Skarbuma Skarbums

eziic
 Share

Recommended Posts

Kā tumsā saprast uz kuru pusi pareizi jāvelk prezervatīvs? Tādā tumsā, ka nevar saprast kā tieši tiek atvērts iepakojums un tas gumijotais brīnums neviļus jau atrodas jūsu pirkstos? Vai ir kāda īpaša taktika vai tīri uz izjūtām ir/nav/mainam?

EDIT* Nez par ko es vakar domāju šo tēmu uzveidojot. Laikam cerēju, ka kādam ir kādā ūbertaktika, ko varētu nomēģināt. :)

Edited by eziic

Nezinu, kas tur tik iipash ja pa tumsu tu liec prezi un vinjsh neruleejas, tad vienkaarshi apgriez otraadi un viss buus kulee! Taa teikt 50/50, ka buusi panjeemis vinju otraadi! Vai arii tu meitenei gribi paraadiit, ka tu esi tik forsh, ka ar vienu roku sekundes laikaa vari uzmaukt prezervatiivu? :)

Edit: Un es neteiktu, ka ar prezi ir forshaak miileet meiteni, nekaa bez! :)

Neko tur no tā sūda manuprāt nevar saprast.

Šī metode pamatā tiek pielietota, es vienkārši domāju, ka varbūt kādam ir kāda labāka ideja, jo ar to rullēšanu mēdz sanākt visādi, var aizrullēties tik tālu, ka pēc tam grūtāk dabūt virsū/karājas galā vēl viens gals.

Arī tāda taktika tiek izmantota, bet, piemēram, ja iepriekš penis bijis nospermots, uz nepareizās puses var trāpīties dažādi nevēlami organismi, kas beigu beigās var izvērsties par vēl nevēlamāku pasākumu. :)

Edited by eziic

Šī metode pamatā tiek pielietota, es vienkārši domāju, ka varbūt kādam ir kāda labāka ideja, jo ar to rullēšanu mēdz sanākt visādi, var aizrullēties tik tālu, ka pēc tam grūtāk dabūt virsū/karājas galā vēl viens gals.

Arī tāda taktika tiek izmantota, bet, piemēram, ja iepriekš penis bijis nospermots, uz nepareizās puses var trāpīties dažādi nevēlami organismi, kas beigu beigās var izvērsties par vēl nevēlamāku pasākumu. :)

a kad juus ezi paarojaties, adatas nedur ? :khehehe:

:khehehe:

Kad uzkačā skillu, pierod. :D

:D Pirmoreizi bez prezha un izlaidiisi uz veederinju un otro reizi domaasi:"aij, labaak neriskeeshu! :) "?

Nekad neesmu sapratis kā no šitā var ķert kaifu. Gulta netīra, atkal jāiet mazgāties, nedod Dievs, pats vēl tajā sūdā iegrābies ar vēderu vai rokām. Fu. :) Tas gan nemaina faktu, ka riska faktors pastāv vienmēr, tur tev taisnība, es vienkārši iedomājos sliktāko iespējamo variantu izmantojot 'upslaikamotrādāknunekashopsir' taktiku. :)

Edited by eziic

Bļ. Vieglāk par vieglu. Paņem rokās un patausti.

condom-snack.jpg

PAREIZAIS ATTĒLS

Tātad panjemot aiz "gala" vispirms ir jābūt rievai un tikai tad pārējai gumijai. Ir jājūt, ka viņš rullēsies uz "āru" nevis uz "iekšu".

200px-Condom_rolled(10).jpg

NEPAREIZAIS ATTĒLS

EDIT: Pirmajā bildē ir kaut kāds ķīniešu sūds, bet labi var redzēt rullēšanas virzienu :pizdiblee:

Edited by Ziediņš

Nu bet tur jau tā lieta - bez alus tas viss ir vienkārši, bet atliek izšaut pārīti un ar to jušanu paliek švaki. Vai varbūt man ir tizli pirksti. Kaut gan pie pilna prāta šādu problēmu neesmu novērojis, ja nu vienīgi vēl tālajos, saldajos gados.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...