Pensionars Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Tātad ceru iegādāties šo rīku http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-KX...=item1e5c616840 Sver viņš aptuveni +/- 100 kg, atrodas Štatos. Gribēju zināt vai Shippings uz Latviju nebūs ļoti dārgs prieks, un cik tad īsti dārgs prieks tas būs. Ja tas būs pie 1000ls nu tad laikam atmetīšu šo domu ļoti ātri. Edited June 10, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Sells to: United States Shipping: To Latvia -- Not Specified. Visa infa tev ir pieejama tur pat pie konkreetaas izsoles Edited June 10, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Par šipingu es nezinu, bet, manuprāt, pirkt auto vai moci ebaya nav diez ko prātīgi, jo pēc bildēm nevar pateikt, cik labā/sliktā tehniskā stāvokli ir attiecīgais transporta līdzeklis. Bet nu cena izskatās pietiekami zema priekš mocīša, lai varētu noriskēt, ja līdzekļi to atļauj. Vispār neorientējos motociklu cenās, bet nu šis man izskatījās dārgāks nekā 600 bakši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Tu arī ebayā kā tādā neorientējies,jo zem cenas Reserve not met ir pārdevēja uzlikta cena un ja neviens nesolīs augstāku par to tad izsole tiek atcelta!Kaut kā tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 pa 300 ls brālis darbam paņēma, nav problēmu Latvijā tāds maksā uz pusi dārgāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 ok ok bet cik tad vins par vesanu samaksaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Varbыt vinekaєрi sakontaktзjes ar pвrdevзju un pajautв - pirmkвrt, vai sыtоs uz Latviju, un, otrkвrt, cik tas varзtu izmaksвt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 It kв jau aizsыtоju vinam jautвjumu par рo te lietu, bet hui vinu zin kad saтemрu atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Diennakts laikā šim vajadzētu atbildēt, visdrīzāk no rīta būs atbilde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 USA! Aizmirsti! 500$! BTW - bralis nopirka ebay skuteri un pamatigi ieberzas! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 1. Tā ir izsole, un tie 600$ ir tikai pašlaik vēl ir 4 dienas līdz izsoles beigām un lielākā solīšana notiek pēdējās minūtēs 2. Atvešana Tev izmaksās ļoti dārgi 3. NEESI NAIVS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 (edited) 2. Atvešana Tev izmaksās ļoti dārgi 3. NEESI NAIVS! Naivs es neesmu to ka cena vēl augs un augs es zināju, nejau par paša moča cenu man bija kādi jautājumi, tā vai tā sanāktu izdevīgāk nekā pirkt Latvijā ja vien nebūti šis te Shipping kas visu sadrāž, nu tad neko. Laikam būs vien jāmeklē pa Eiropu un Latviju. Edited June 10, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Laikam būs vien jāmeklē pa Eiropu un Latviju. Piesakti vel 21% PVN! Protams, ka eiropa izdevigak pirkt! Piedevam - tagad USD ir loti dargs palicis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) Neiesaku pirkt transportu , pirms neesi to izmēģinājis , jo var smagi ieberzties. Un atsūtīšana būs dārga + ja nāk ar prāmi bieži ar auto kariem tie kaut kas salauzts Edited June 11, 2010 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 pērc ebay.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcsdftw Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Agree - vismaz tuvāk un lētāk vešana. Bet vispār jau kā iepriekš teica - mošk viņš nemaz no vietas nekust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Huiтв Ko tu iesвksi ja mo bыs lоka dakрa, iesprвdzis rвmis vai motors pзc 0.30m/h paraus klemmi ? Kamфn, tвdas lietas ir kвrtоgi jвpвrbauda. Ja labi paveiksies ietaupоjums bыs tuvu nullei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Paskaties mochus Anglijaa, leeti maksaa, vismaz es sheit domaaju njemt!!! Plus es veel dzirdeejis esmu, ja transporta liidzekli ko esi pasuutijis no USA uzmetot uz kugja par vinju vairs neviens neatbild ka tikkai tu pats. Ja uz kugja ar tavu transporta liidzekli kaut kas notiks, kaut kas "sapliisis" pardevejs vairs par to nenes atbildiibu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tapēc ir domāta apdrošināšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 cena jau US $1,575.00 vēljoprojām domā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 (edited) vēljoprojām domā ? Wow veseli 771,75 LS tas priekš moča ir nekas, ja nebūtu tas shippings kas izmaksātu vēl štuku tad noteitki paņemtu. Sarakstījos ar to čali viņš teica ka ir braukts tikai uz sēnēm (chipa pabraukājies) nekādos sačos nav piedalijies. Nezinu cik no tā ir pateisība bet tas jau ir uz katra sirdsapziņas 800Ls nemaz nav tik daudz lai nenoriskētu, bet nu šito sūda topiku jau sen varēja taisīt ciet jo no USA sapratu nav jēgas ņemt. Drīz braukšu uz Angliju pie māsas ciemos tad arī apskatīšos kādu mocīti. Edited June 13, 2010 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts