Jump to content
GIGN Forum

Bot^a Access Uz Cs:s


Recommended Posts

Sveiki!

Kārtējais pusdienlaiks, kas pienācis apnicīgi meklējot kādu adminu, lai apkaro kārtējo čīteru armiju. Kā jau nereti gadās tad nevar nevienu sabļaut, un tieši tāpēc rakstu šo pieteikumu.

Informācija par sevi:

  1. Vecums - Pilni 25;
  2. Nodarbošanās - Aukle;
  3. Pieredze - Valves shūterus kapāju kopš kkāda 2001/2002 gada;
  4. Esmu apārstējis savu lauzto atslēgas kaulu, un tā kā mājas esmu iecelts aukles kārtā, css serverī pa dienu pavadu diezgan daudz laika. Kā jau visiem zināms tad source serverī to adminu nav pietiekoši daudz, no rītiem un pa dienu līdz kādiem 15:00, retu reizi var kādu sastapt (ja protams nesabļauju kādu). Ja es dabūšu access, tad nešaubos ka pa dienu izķeršu "naglos" spēlētājus;
  5. Serverī spēlēju praktiski laika posmos no 9:00 rītā līdz +/- 17:00. Pa retam arī ieskrienu vakarpusē, bet lielākoties vakarpusē pastrādāju ;)
  6. Mana statistika - http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=15107 .

Nosacījumi:

  1. Rekomendācijas - 3 cs:s administratorus es nevarēšu norādit kas rekomendē, bet viens Nightmare aka Generaalis rekomendētu. Ja ietu runa par vispārīgi adminu rekomendācijām, tad gan jau atrastos vēl kāds;
  2. Stundas/Posti/Aktivitāte - Jā, apzinos ka stundu skaits neatbilst prasībām, bet no rītiem un pa dienu ir nepieciešama admina klātbūtne serverī - un kāpec lai tas nebūtu es? :). Forumā esmu gana aktīvs, domājams šajā ziņā atbilstu prasībām. Par čīteriem forumā esmu ziņojis retu reizi pa PM, bet lielākoties es to daru zināmu Nightmare pa steam chatu un tajos momentos kad sabļauju arī tiek nobanoti.

Tiesības:

  1. sm_slap/sm_slay - serverī manāmi ir grūtības ar misijas pildīšanu, jo spēlētāji to ignorē sēžot bāzē kompojot vai arī pēc C4 uzlikšanas pat nedomā iet to atmīnēt. Par hostiem vispār nerunāsim...;
  2. sm_gag - serverī patstāvīgi notiek lamāšanās, kuru vajadzētu piebremzēt/apkarot;
  3. sm_ban - un šī protams būtu galvenā vajadzīgā komanda.
Link to comment
Share on other sites

Dodu stipru rekomendāciju un apstiprinu, ka šamais mani tiranizē visu cauru dienu, lai es ieskrienu kādu nobanot. Spēlētājs ļoti labs un, tā kā diezgan stipri pievērsies sources spēlēšanai, būs ļoti noderīgs adminu rindās.

edit: palaidni, atklāj īsto seju. cerams, ka tevi iztīrīs no šejienes :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Vispār, Andis ir diezgan sakarīgs cilvēks, vismaz ir atstājis tādu iespaidu. Lai gan CS:S nespēlēju, uz prasītajām komandām atbalstu. Neko īpaši vairāk gan nevajadzētu, savādāk sāksies kārtējais bezpriģels, joka līmenī, nedaudz nopietnāk, bet nē, tas nav nepieciešams. Par profesionalitāti ne vārda neminēšu, kaut gan varētu, bet tas šobrīd nav tik svarīgi. Lai veicas! :)

Link to comment
Share on other sites

Nu šito pazīstu, jau kādu laiku e-vidē, vienmēr jautrs,bet reizē nopietns. Labi spēlē, kopā spēlēts diezgan daudz,tāpēc

REC

p.s nesauc mani par noracēju vairs ,ok?!(sp[A]nky[Z])

Edited by spankyed
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...