0xDEAD BEEF Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Es apēdīšu tavas aknas, dranķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 apēda tavas, vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Ko tad šis tev tādu nodarīja ka tev jaapēd viņa aknas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 gan jau neiesaistījās bīfa pedo lietās, vai arī bīfs sajutās kā nikita un taisīja grupu, bet R nejoinoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 (edited) Viņš man nocēla manu geju draudzeni - hivemind ... Beefs p.s. - R._ serverī parādās tikai max 1h dienā. Domāju, viņam jāņem nost admina tiesības! edit: hivemind vieta bija patiesibas vests un jums jau ir skaidrs, kas tur bija! tas, kursh sleepj savu patieso seju! Edited May 30, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Tu esi Nikita, kurš taisīja bandu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Beefs p.s. - R._ serverī parādās tikai max 1h dienā. Domāju, viņam jāņem nost admina tiesības! edit: hivemind vieta bija patiesibas vests un jums jau ir skaidrs, kas tur bija! tas, kursh sleepj savu patieso seju! Būtu jau labi, ja visi admini varētu dienā max 1 h nospēlēt. To arī varēji labāk nepieminēt, jo cik es zinu tad pašlaik esmu viens no aktīvākajiem, ja ne pats aktīvākais admins pubā. Tu uzvedies kā 14 gadīgs puika, kas sajutis interneta spēku savā galvā. Droši jūties tikai spama sadaļā, jo vienkārši nespēj neko sakarīgu pateikt. Kādreiz, kad aktīvāk spēlēji pubā likās, ka sakarīgs čalis, a tagad kautkas "īpašs" noticis un sāki troļļot. Kautkāds modes kliedziens rakstīt stulbības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 nu es tak saku ka biifs palicis par trolli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 Ai! Nu kas ar jums ir, puikas.. tagad par katru sūdu apvainojaties.. Tu jau arī R. Admin čatā izsaku savu dusmu, pēc zeķes mutē, un bans. OO! Es saprotu, ka tev uzbraucu. Tāds jau arī bija mērķis.. Bet spēli jau gan vairs netraucēju, ne? Tātad atdzīsti - bans bija tikai aiz personal reason! Bet vai ta man kāds tad kaitē aiz personal reason uzsist postu, kurā paziņoju par savu vēlmi apēst tavas aknas.. in fact.. man ļoti garšo lielopa aknas.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Bet spēli jau gan vairs netraucēju, ne? Tātad atdzīsti - bans bija tikai aiz personal reason! Bet vai ta man kāds tad kaitē aiz personal reason uzsist postu, kurā paziņoju par savu vēlmi apēst tavas aknas.. in fact.. man ļoti garšo lielopa aknas.. Beefs Ja būtu vēl personīgi iemesli, tad būtu pielicis vēl vienu sešinieciņu klāt tiem diviem. Ja tavs mērķis bija atraut banu, tad tas tev izdevās ātri. Skaidrs topiks ir uztaisīts aiz neko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 30, 2010 Author Report Share Posted May 30, 2010 Skaidrs topiks ir uztaisīts aiz neko darīt. ~ Un tagad vajag īpašu iemeslu, lai spama sadaļā uztaisītu topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) Man liekas, ka beefs ir ļoti foršs cilvēks.(NOOT!) Bļed, beef, beidz grozīt faktus, tā besī šitas sūds. Pašam neliekas, tizli, ka veido ķēdes reakciju katrā posmā liekot kaut ko jaunu, loģika 0. Diršana adminčatā = spēles traucēšana un morāls kaitējums, + par tavu tizlo vārda brīvību, tā iet tik tālu līdz neizskar kāda cita brīvību, dalec? EDIT : Ja nav iemesls - nav jēgas, ja tu nespēj paskaidrot savas darbības - tu esi atpalicis, cerams, ka tā nav. Edited May 30, 2010 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Nezinu, kas ir noticis šajā situācijā, bet jā, BEEF's ir pārvērties par totālu cūku. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Beidzat... Beef, turpini savādāk tiesām šeit nebūs vairs lasāmvielu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Pohuj, ka citiem liekas, ka bullšits, bet vismaz ir lasāmviela pie, kuras var pasēdēt, un palasīt un pasmieties, nevis skatīties tupus topikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 zZzZzZzz, topik neočom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 savādāk tiesām šeit nebūs vairs lasāmvielu Zajebis lasāmviela. Atsaldētie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) vai ne.... + nepamaniju ne smiekligu, ne jedzigu ko lasamu shaja topika, divi cilveki publiski apspriezh banu un atsevishkji kadri izceljas taa pavairak. Edited May 30, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Es nerunāju tikai par šo topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 čau visiem. wtf? smieklīgs? where? atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 beef, nākošreiz izdomā ko labāku. šis ir pilnīgs kraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts