bReeTz Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 breetz, neskatoties uz to, ka hive troļo forumā, viņs ir diezgan sakarīgs. Tu pats vispār ko dari? da haivs vispār ir troļļu trollis. Ja Ali vēlas sasniegt tādus troļļošanas apmērus, jāiet pie haiva uz privātstundām. Patlaban cenšos iegūt augstāko izglītību. Tomasa topiki tam nedaudz traucē, neiespējami nelasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Manuprat, cilveks visu so sarakstijis, jo ilgi ir krajies uz sirds un ka jau mes visi labi zinam, rakstot viss ara nak vieglak, neka kadam izklastot savu biografiju acis. Varu deret, ka Muhamedam palika daudz vieglak so sapi publicejot, tacu sanemot sadus komentarus varbut ari ne. Nav jegas ari nodirst cilveku par vina skatijumu uz pasauli, cits varbut smelas gandarijumu no tadas filmas ka "bumer", "brat" utt, jo tajos vins varbut saskata lidzigu varoni ar sevim, nesaprastu, neieverotu, tacu specigu ka personibu un vins alkst paradit visai pasaulei, kas vinu nekad nav ieverosi, ka vins ari ir kautkas un labaks par dazu labu bakalaura grada ipasnieku, jo vinam taja sirdi ir dzirksts ar savu uztveri un vinaprat idealo telu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Nav jegas ari nodirst cilveku par vina skatijumu uz pasauli, cits varbut smelas gandarijumu no tadas filmas ka "bumer", "brat" utt, jo tajos vins varbut saskata lidzigu varoni ar sevim, nesaprastu, neieverotu, tacu specigu ka personibu un vins alkst paradit visai pasaulei, kas vinu nekad nav ieverosi, ka vins ari ir kautkas un labaks par dazu labu bakalaura grada ipasnieku, jo vinam taja sirdi ir dzirksts ar savu uztveri un vinaprat idealo telu. gay... EDIT : ok. ko var iemācīt, racionāli domāt? par dzirkstelēm sirdī? Edited May 24, 2010 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) klausies tu sikais pedinj, paaudzies, gan jau dzive so to iemacis, vismaz kautko vairak kaa sedet savam bagatajam sencim uz kakla... Viss nav tik tiesi jauztver, es vienkarsi meginaju krasnak izteikties. Iemacis uztveri kaa tadu un varbut ar cienit ari citus cilvekus, nevis tikai sevi pasu un saprast to, ka visi nav vienadi, katram ir sava uztvere un merki, tapec cilveks nav janoliek, ja Tev tas liekas nepienemami. Un visapar, palasot forumu dazkart liekas, ka Jums vienkarsi nav nekas labaks ko darit, ka vien izgazt savas negativas emocijas uz citiem Edited May 24, 2010 by kedshoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Yes. Viņš to ir godam nopelnījis. EDIT: Edited May 24, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 kedshoot, varbūt nevajag visā iegrimt tik dziļi. Kāpēc te jāaizrāda, ka nevajadzētu viņu "apdirst", ja viņš pats to apzināti provocēja? I mean, lol, te daži komentāri tādi, ka tiešām var nosmieties. Varbūt jāpadomā par to, ka šādi komentāri viņam patīk, ja jau tik skaistu topiku izveidoja. Vispār, pārāk dziļi esam iegrimuši Muhameda prāta analīzē. Es par Dabas brīnumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Labi, Jusu darisana jau vien ir ko nodirst, es tikai izteicu savu skatijumu uz so visu "Jo taisnība tā, ka tu neesi vainīgs, Ka piedzimi debīls un ne pārāk laimīgs." So ari nevar uzskatit par nodirsanu vai ne? Vienkarsi Jus te dazreiz taadu sudu dzenat, ka jauzdod sev jautajums, smieties vai raudat?! Edited May 24, 2010 by kedshoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Es personīgi nodiršanu neredzu... Redzu tikai failu un pilnu pakaļu ar smieklīgiem komentāriem. Kāds te laikam to visu padarīšanu cenšas pat nopietni uztvert.. P.S. Manu balsi arī ieskaitiet, Muhamedam ir jābūt Dabas brīnumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) normāls raksts vispār iedomājos uzreiz tādu ghetto ar nēģerbērniem - gangsteriem vispār uzdzina smaidu keep hustlin muthafuckas vispār: lol Edited May 24, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiepina Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Muhamed! Tu ar putniem, vai kā?! Nepietika jau ar pirmo topiku, kur Tu visus šokēji ar savu "gaišo" galvu, bet tagad vēl šis. Nesaprotu, tas Tev ir kā prikols? nu ja nē, man Tevis žēl vecīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J3mfF7Ibwsw...feature=related (skatīties no 2 minūtes) Varbūt muhameds šādi ieguva naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 bloodhound thug life G from da hood! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 What's Poppin My Niggaz? Skataties, ka visu varenais gansteris Muhameds neizdara ar jums to paрu. Pоs hхmо, es ar tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 protams, ka vajag viņu visiem nodirst, tas ir tikai viņa paša labad. cerība jau liela nav, bet redzot negatīvās atsauksmes (tobiš, viņa nodiršanu) čalis varētu varbūt savā galviņā izskaitļot, ka tas viss ko viņš ir darījis (ja tas ko sarakstīja, ir patiess), nav nekas ar ko būtu jālepojās, pilnīgi pretēji - par to būtu jākaunās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Nepiekritisu taja joma, ka jakaunas, jo vecakus un bernibu neizvelas. Ok, vins tur vareja nekauties, bet Tu nevari nostadit sevi vina situacija un izteloties, ko daritu Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Tāpēc es jautāju, vai viņš mācās. Viņš ir pietiekami vecs, lai izvēlētos pats un viņam ir visas iespējas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) viņam pašam uz pleciem ir galva, lai lieto to. labs sākums būtu apzināties, kādas muļķības viņš pats dara, nelepoties ar to un censties mainīties. Edited May 24, 2010 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Jā, es arī laikam esmu palikusi mīkstsirdīga un man ir viņu žēl, lai gan varētu piekrist arī nor3k, ka visu dzīvē var mainīt un katram pašam ir dota kaut kāda izvēle. P.S. Ok, ok, I lol'd nedaudz tomēr arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Man liekas ka daļa paliek žēl, tikai tāpēc , ka viņš šito visu uzrakstīja, es ticu, ka es un vēl kādi 500 foruma lietotāji var uzrakstīt tādus stāstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 gribētu bīfa stastu palasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 tas varētu būt kautkas mega slims, ņemot vērā to cik liels trollis viņš ir šobrīd, kautgan pirms gadiem 3-4 viņš bija sakarīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Pirms 3 - 4 gadiem tu biji sakarīgs, bet šodien vienīgais tavs prieks dzīvē ir iebliezt kādam wārnu bodes sadaļā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 wut? nešķiet, ka bīfs būtu mainījies kaut nedaudz (nu vismaz cik ar viņu te var komunicēt forumā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Interesanti palasīt šādu tekstu un cilvēku reakciju uz to un komentārus. Īstenībā mani nepiš tas, ko viņš dara ar savu dzīvi. Vienkārši interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 nu atceros pirmaja gigna tussā vinš tiešām bija sakarīgs vecis, ar kuru pat normālā dzēruma kondīcijā varēja parunāties, un viņa dzīves uztvere nebija samaitāta, pretīga, slima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now