Audiks... Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 de_cpl_strike vēlviena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 de_losttemple_pro Pēdējā laikā ļoti popularizējās ši mape citā serv domāju tādu vajag ieviest http://media.netday.be/images/games/css/de...ple_pro0000.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 de_tuscan mape taisīta uz klasikas de_cpl_mill mapes tikai ar update P.s diemžēl download linkus es nesameklēju vēl jo jaskatās vai tauti patīk, ja patiks tad samklēšu arī tos! Esmu spēlējis visas šīs mapes un uzskatu ka ir ļoti labas un spēs aizstāt tik ierastos office un cbble u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0l.- Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Šitā baigi labā, labāka nekā visi mill utt. es par šito :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 PAR! vajag kko fresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Jā, jaunas kartes ir vajadzīgas. Esmu par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Laikam jau de_cpl_mill ņemts pamatā... izskatās tīri ok - varētu pagraizīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Yaaay!! Šito gan VAJAG VAJAG VAJAG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 Izskatās tāda realistiskāka par parasto office... Nezinu vai vajag, bet pievienot varētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 iedomajos lai vienkarsi neveidotos baigais bardaks visas kartes ko gribat ieteikt metat shaja topikaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 esmu spēlējis, kopumā var teikt ka totāls mēsls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Davai meklē!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 De_Tuscan DL - CLICK HERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) cbble gan lūdzu neaiztieciet ! Edited June 16, 2010 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Klasiskās kartes toc nevienu nevajag ņemt laukā,visas atstāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 cs_office07 - http://www.fpsbanana.com/maps/download/19527 de_contra - http://www.fpsbanana.com/maps/download/30367 de_cpl_strike - http://www.fpsbanana.com/maps/download/29875 de_losttemple_pro - http://www.fpsbanana.com/maps/download/19970 de_tuscan - http://www.fpsbanana.com/maps/download/9695 Šeit ir visas mapes ko esmu sameklējis drīzumā ceru ieraudzīt tās arī serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 pārāk daudz nestandarta mapes gan nevajag likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 ja nēsi viņas spēlējis tā ir tava problēma mapes ir ļoti labas un spēlējamas! Šīs arī nav nekādas nestandarta! Neviens nesaka ka ņems arā vecās mapes! Šīs ir ļoti labas mapes! Iekš citiem serv aizgāja un pat biežāk jau gāja nekā tādi dd2 vai cbb vai citas standarta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 cik spēlētāju tik viedokļu,uzskatu,ka pirms liek katru jauno mapi būtu labi voti mājaslapā... vai ne? lai vēlāk nav domstarpības par to,ka mape sūds vai kā. P.S obligāti visām mapēm ko iesakat, stūrītī nepieciešama mazā karte, jo daudzām šīm nestandarta mapēm viņa nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Lol kas tad ten skaitās????? šeit tak izsaka viedokļus par jaunajām mapem vai vēlaties redzēt vai nē takā nez to ka tu savā tn esi pieradis spēlēt 3 mapes nēsam mēs vainīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 es TN spēlēju? Pirms 2 gadiem vārbūt. Šeit ir tikai 1% no publikas,kas apgrozas serverī labi ja,tākā spried pats,kāda te viedokļu izteikšana ir. Vnk uzskatu,ka nevajag pārdroši mest uzreiz ''labas'' mapes maplistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 tas 1% ir tā normālākā publika kam ir to smadzeņu un ir vērts uzklausīt ko viņi saka! Mapes jau ir diezgan vecas un esmu atspēlējies viņas vienkārši iekš gign tādas vēl nav un būtu ļoti labs papildinājums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 es esmu par jaunajām, ja netiek aiztiktas vecās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 par jaunajām, ja netiek aiztiktas vecās. Cik domāju nav doma aizstāt bet varētu papildināt klāt jau esošajām lai būtu lielāka izvēle! Gaidam vēl kāda cita domas! bet man jau liekas ka vajadzētu likt tik iekša! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Gaidam vēl kāda cita domas! bet man jau liekas ka vajadzētu likt tik iekša! butu jauki,ja nakamnedel jau ari butu tad jau manitu,vai sajas mapes tauta vnk pazud,vai turas vai tiesi sarodas domaju pec si faktora velak var skatities vai karti atstat Par assult paliksanu mapliste māc mani šaubas .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now